Új hozzászólás Aktív témák
-
TeeJay
félisten
van az 95+%-is...
csak a héten hoztak hozzám két ezer éves laptopot hogy tegyem már újra a windows-t
nos egyikben 80gigás notivinyó már kezdi csinálni a hibákat másikban szintén vagy 7éve teker az még jó de kitudja meddig...
most kapaszkodj meg, egyik tulaja se ment sehova semmit, mondtam is nekik hogy elég bátrak
legalább a fotókat meg dokumentumokat egy külső vinyóra vagy pendrive-ra illene még 1 példányban tárolni.
a válasz az volt mindkettőnél hogy nincs külső merevlemeze de majd vesz valamikor...majd akkor tényleg vesz ha minden fotója elszáll
film zene letölthető újra, na de a fotók meg a dokumentumok az fontos adat
én nem misztifikálom túl a dolgokat de két külön településen (130km távolság) összesen 3 HDD-n őrzöm a fotózásomból összegyűlt képeket, ebből 2 asztali vinyón és a 3. mentés egy 2,5" külső vinyón
értelem szerűen ha a 3 közül bármelyik elszállna vennék helyére egy másik meghajtót hogy ismét 3 helyen legyen őrizve legalábbelvileg a 2 is megfelelő lenne mert arra azért kevés lehet az esély hogy két külön helyen is egyidőben meghaljon a cucc de inkább biztosra megyek mert a mai vinyók jobban pusztulnak már
2asztali+1külső HDD szerintem elég
Új hozzászólás Aktív témák
ph RAID, NAS, optikai lemezek, felhő? Mindegyiknek van előnye és hátránya. Körbejártuk a kérdést.
- Így lesz a Logitech MX Keys magyar billentyűzetes
- Steam, EA, Ubisoft és GoG játékkulcsok, illetve Game Pass kedvező áron, egyenesen a kiadóktól!
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 7 9700X 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- PS3 Slim 4.92 HEN, Telepített játékokkal - RÉSZLETEK A LEÍRÁSBAN
- Xiaomi Redmi Note 12 Pro 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest