- Hogy is néznek ki a gépeink?
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Milyen egeret válasszak?
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- OLED monitor topik
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- Házimozi belépő szinten
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
Új hozzászólás Aktív témák
-
Invadrr_Zim
tag
válasz
parandroid #75 üzenetére
"Példálózhatnánk továbbá mindenféle fejlettnek és nyugatinak nevezett társadalmakkal, ahol a több nyelv ismerete komoly hagyomány, és alapvető elvárás a társadalom minden szintjén."
erről egy svájci IT-s Team Leader jut az eszembe, aki helyi IT-vel franciául, velem németül, a feleségével olaszul az itthoni főnökömmel pedig angolul beszélt, és nem igazán okozott neki problémát, hogy percről percre vált a nyelvek között.
-
Invadrr_Zim
tag
Sajnálom ha lenézés jött le a cikkből, próbáltam politikailag a lehető legkorrektebb lenni, és úgy érzem, hogy az egészséges cinizmus határait nem léptem át (főleg ha azt nézzük, hogy az artériás dolog megtörtént eseten alapszik). Ha meg mégis, abban az esetben bocsánatot kérek.
dark_hmz:
A Gears2-ben volt az elején egy epikus bevágás, amikor az emotion(érzelem) szót emulziónak fordították. Nem emlékszem pontosan, hogy hogy volt(és most még csak meg sem tudom nézni, miután nincs kézközelben a boxom), de lefordultam a székről amikor rápillantottam a feliratra.
-
Invadrr_Zim
tag
a filmeket azert nem vettem ide, mert ott sokszor meg sulyosabb a helyzet. kezdve azzal, hogy a szinkron feltevesevel tonkrevagjak a savokat, es minden mas hang is elveszik, de legalabb torzul ezaltal. a masik, hogy pl.: a Huliganok cimu film magyar verziojaban a cockney szlenget nemes egyszeruseggel ugy forditottak, hogy idiota szavakkal helyettesitettek a kifejezeseket.
Új hozzászólás Aktív témák
- Hogy is néznek ki a gépeink?
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Autószerelők, autószerelés
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Abarth, Alfa Romeo, Fiat, Lancia topik
- Milyen egeret válasszak?
- Hatalmas pofont adna az USA a kínai chiptervezésnek
- Gyúrósok ide!
- Apple iPhone 16 - ígéretek földje
- Motoros topic
- További aktív témák...
- MacSzerez.com - iPad Air 11" M2 / 6. generáció / 128GB / Wifi / Space Gray / Apple Garancia!
- ASUS RTX 3080 10GB GDDR6X TUF GAMING OC Eladó! Eladó!
- MacSzerez.com - iPhone 16 Pro Max / 256GB / Fekete Titán szín / Apple Garancia!
- MacSzerez.com - 2020 Mac Mini / M1 / 8GB RAM / 512GB SSD / Garancia!
- MacSzerez.com - 2020 Mac Mini / M1 / 16GB RAM / 256GB SSD / Garancia!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 10600KF 16/32/64GB RAM RX 7600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! Apple MacBook Pro 14 M4 16GB RAM 512GB SSD garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! ASUS ROG B450 R7 5700X 16GB DDR4 512GB SSD RX 6700XT 12GB DeepCool CC560 Seasonic 650W
- Akciós Windows 10 pro + Office 2019 professional plus csomag AZONNALI SZÁLLÍTÁS
- BESZÁMÍTÁS! ASUS TUF Z390-PLUS GAMING alaplap garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest