- OLED monitor topik
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- Milyen egeret válasszak?
- Házimozi belépő szinten
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- Azonnali informatikai kérdések órája
- Jókora gond volt az ASRock bizonyos alaplapjaival
- TCL LCD és LED TV-k
Új hozzászólás Aktív témák
-
Morden24
nagyúr
ha mondjuk egy csodás holland ideteleportálódik 1 évesen, pont olyan lesz, mint az átlag magyar f*szparaszt...
Igaz, de a franciát is el szokták küldeni a picsába, ha a nem túl populáris nyelvén kívül nem hajlandó máson megszólalni, illetve ha nem érti.
Egyszerűen történelmileg így jártunk...
Tény, de ettől még (illetve éppen ezért) kell a nyelvtanulást prioritásként kezelni. Főleg az angolt, ami gyakorlatilag alappá kellene, hogy váljon lassan.
Amúgy mit értesz nagypofájúság alatt? Mert ilyen népet, aki így szégyelli, hogy egyáltalán létezik, rendszeresen leköpi önmagát, nehezen lehetne másikat találni.
Azért itthon keményen megy még mindig a "faszomért tanuljak én külfődiű', majd a seggem alá tolják a fordítást", a gyereknek meg elég, amit az iskolában tanítanak, egyébként meg úgyis max. magyar tévét nézünk.
Ezt értem alatta. Kis ésszel fel lehet(ne) fogni, hogy magával (vagy a kölkével) cseszik ki az, aki így áll a dolgokhoz.Mondjuk én ezt sajnálom, mert nem értékelem nagyra az angolt...
Félre ne érts, én nem arról témázok, hogy melyik a "jobb" nyelv, hanem arról, hogy melyik a lényegesebb, és ennek fényében mire lehet/kéne számítani.
szerk.: Másik téma meg a nyelvvizsgázás. Azokat a faszkalapokat is tökön kéne rúgdalni, akik szépen összehozták anno, hogy a Mari néni kricsmije is átesett az akkreditációs folyamaton, és két böfögés közben 2000 forintért bárkinek adhat nyelvvizsgát. Ezzel még sikeresen el is hitették a sok hülyével, hogy beszélnek nyelveket, közben egy amerikai akciófilmet nem értenek meg, annyira nem megy nekik.
Új hozzászólás Aktív témák
- Kazy Computers - Fehérvár - Megbízható?
- BestBuy ruhás topik
- Vigneau interaktív lokálblogja
- Otthoni hálózat és internet megosztás
- Nintendo Switch 2
- The Division 2 (PC, XO, PS4)
- alza vélemények - tapasztalatok
- Gitáros topic
- Kerti grill és bográcsozó házilag (BBQ, tervek, ötletek, receptek)
- WLAN, WiFi, vezeték nélküli hálózat
- További aktív témák...
- MacSzerez.com - iPad Air 11" M2 / 6. generáció / 128GB / Wifi / Space Gray / Apple Garancia!
- ASUS RTX 3080 10GB GDDR6X TUF GAMING OC Eladó! Eladó!
- MacSzerez.com - iPhone 16 Pro Max / 256GB / Fekete Titán szín / Apple Garancia!
- MacSzerez.com - 2020 Mac Mini / M1 / 8GB RAM / 512GB SSD / Garancia!
- MacSzerez.com - 2020 Mac Mini / M1 / 16GB RAM / 256GB SSD / Garancia!
- Konzol felvásárlás!! Xbox Series S, Xbox Series X
- Dell Precision Workstation ultrabook 5560, 5550, i7, 10-11. gen. Nvidia 4k Touch, gar
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S21/Samsung Galaxy S21+/Samsung Galaxy S21 Ultra
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A50/Samsung Galaxy A51/Samsung Galaxy A52/Samsung Galaxy A53
- AKCIÓ! GIGABYTE AORUS MASTER RX 6800 XT 16GB videokártya garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest