- Azonnali informatikai kérdések órája
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- 80% vs. 100% – Tönkreteszed az aksit, ha mindig feltöltöd? – Tech Percek #6
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- Projektor topic
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Multimédiás / PC-s hangfalszettek (2.0, 2.1, 5.1)
- Hobby elektronika
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
Új hozzászólás Aktív témák
-
xviktorx
tag
Elliptikus trénerrel eddzek reggel és délután. Az eddzés intenzitása ugyan olyan reggel mint este, de érdekes módon, a délutáni eddzésnél sokkal magasabbra csúszik fel a pulzus az óra szerint ( reggelente max 95, délután 145 ).
-
xviktorx
tag
válasz
tibike8 #1474 üzenetére
Igazad volt a menüből indítva megy, de így ennek nem sok értelme van, mivel sokkal bonyolultabb a menüből elérni az időjárást mint 3 suhintással a számlapon. A hívásindítás is megy már, de ezt csak úgy tudtam elérni, hoogy lejebb kellet görgetlen a hívásnaplóba és úgy már indította is. Köszönöm a segítségedet!
-
xviktorx
tag
Sziasztok!
Az óra rendszerfrissítése óta ma akartam először hívást indítani az óráról, de csodálkozva tapasztaltam, hogy sehogysem indítja el a hívást. Más is tapasztalt ilyet? Mi lehet a megoldás?
Láttam itt a fórumon, hogy másnak a frissítés után az óra mutatja a több napos időjárás előrjelezést. Nálam semmi sem változott az időjárás jelzés tekintetében a frissítés óta. Azt hogy lehet elérni, hogy a több napos előrejelzést lássam?
Válaszotokat előre is köszönöm. -
xviktorx
tag
válasz
kisdobos0111 #1339 üzenetére
Minden nevet kiír nekem.
-
xviktorx
tag
Az enyém fél éves. 4-5 napot megy csak egy feltöltéssel, igaz egy-két telefonhívást is bonyolítok róla. Állandó stress és pilzus figyelés is be van állítva. Én megbékéltem ezzel az üzemidővel.
-
xviktorx
tag
Megismételném a korábbi kérdésemet mert nem kaptam rá semmi reakciót ( előre is bocsi az ismétlésért ).
" Lecseréltem a telefonomat ( Xiaomi A2-ről váltottam Redmi Note 9 -pro-ra ). A telefont csatlakoztattam az órához, de sehogy sem tudom elérni, hogy a hívó fél nevét kiírja ne csak a számát. Az alkalmazás engedélyek között engedélyeztem, hogy az egészség app hozzáférjen a névjegyekhez, de mégsem jelzi ki a hívó fél nevét. Találkozott valaki ezzel a problémával, illetve hogy orvosolható?" -
xviktorx
tag
Boldog Karit minden fórum lakónak!
Lecseréltem a telefonomat ( Xiaomi A2-ről váltottam Redmi Note 9 -pro-ra ). A telefont csatlakoztattam az órához, de sehogy sem tudom elérni, hogy a hívó fél nevét kiírja ne csak a számát. Az alkalmazás engedélyek között engedélyeztem, hogy az egészség app hozzáférjen a névjegyekhez, de mégsem jelzi ki a hívó fél nevét. Találkozott valaki ezzel a problémával, illetve hogy orvosolható? -
xviktorx
tag
Nekem ma hajnalban vagy 3-szor jelzett az óra hogy a kritikus 40-nél van a pulzusom. Ezt eddig az elmúlt 4 hónapban 1-2 szer játszotta el, de most egyből 3-szor.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
ma A Honor két órája a Huawei Watch GT 2 jó tulajdonságait ismétli zenelejátszással, hanghívással és remek üzemidővel, korlátozott okosfunkciók mellett.
- One mobilszolgáltatások
- Apple Watch
- Elektromos cigaretta 🔞
- Azonnali informatikai kérdések órája
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Revolut
- 80% vs. 100% – Tönkreteszed az aksit, ha mindig feltöltöd? – Tech Percek #6
- További aktív témák...
- Apple Pencil USB-C (A3085) Érintőceruza, Bontatlan, Új, 0 Perces, 1 Év Apple Garancia
- Apple Airtag új, bontatlan és tokok - Darabra is 1db/10eFT 2db/19eFT 3db/28eFT
- Apple Gyári Dobozos Gyorstöltő 20W USB-C - LIGHTNING (Type-C) telefon töltő (adapter, töltőkábel)
- Google Pixel 8a telefonhoz Vena vCommute kártyatartós, kitámasztható tok eladó!
- Google Pixel 8a telefonhoz eredeti bőrből készült SURAZO kártyatartós, kitámasztható tok eladó!
- Csere-Beszámítás! Sapphire Pulse RX 7900XTX 24GB Videokártya!
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte H610M i5 12600K 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3060Ti 8GB Rampage SHIVA Seasonic 650W
- Dell D6000 univerzális dokkoló USB-C/ USB-A, DisplayLink & Dell WD15 (K17A) USB-C + 130-180W töltő
- Bomba ár! Dell Latitude E5570 - i5-6300U I 8GB I 256GB SSD I 15,6" FHD I HDMI I CAM I W10 I Gari!
- T Phone Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest