Új hozzászólás Aktív témák
-
Ferenczi Áko
addikt
Sziasztok! Került hozzám egy ilyen gyönyörűség, hát mit ne mondjak, kellemes csalódás ez a telefon.. Nem is értem, hogy miért nem lett népszerű itthon,mert konkrétan egy Huawei rendszert kap az ember Google támogatással, első osztályú kamerákkal innovatív külsővel..
-
Helltak
őstag
Sziasztok!
Gondolkodom egy Magic 4 Pro vásárlásán. Egyedül a frissítések kiadása nem igazán szól mellette, olvastam, hogy áprilisban jött ki a 13-as droid. Általánosságban véve milyen gyakran jönnek frissítések? A 13-asra kapott már a kiadása óta?
-
Kiadták a MagicOs 7.1-et Android 13-at. Tegnap este néztem rá, fel is van telepítve.
-
válasz
koboldozat #134 üzenetére
Tudom. De az már régi én meg cserélgetem a telefonokat.
-
Mi ha megyünk valahová fényképezőgépet viszünk, számomra a mobil arra jó ha nincs a gép nálam de le szeretnék kapni valamit az azért legyen jó. Teljesen felesleges ez a megapixel rálicitálás az S23 Ultrám 200 mpx de én 16:9 képarányra állítottam 9 megapixele, a Pro módba is 12 megapixelre van állítva, csak összehasonlítás képen szoktam a fullra állítani.
-
Inarus
addikt
Ha már fotózunk, adok én is pár fotót a közösbe, hátha segít árnyalni az összképet.
[link]
Vannak benne jók, rosszak, zoom és ultrawide fotók vegyesen, illetve "AI on" és "off" fotók is. -
válasz
koboldozat #130 üzenetére
Mondjuk azt aláírom! Volt P30 Prom, a gugli hiány miatt váltottam, de azért megvettem a P40 Prot és P50 Prot is, most a Magic 5 Prot várom. Érdekes módon tavalyi év legjobb kamerás mobilnak választották meg úgy hogy a fő kamerába nincs optikai stabilizátor, de nem tudni mennyire független a teszt. Amúgy meg nagy fényképezőgéppel fényképezek azt még most sem überele egy csúcs telefon sem.
-
válasz
koboldozat #128 üzenetére
Szerintem meg jók a képek.
-
koboldozat
senior tag
válasz
firemanus82 #119 üzenetére
Úgy látom ezt sem kell megvenni, a képek minősége nagyon gyatra.
-
Még egy kérdés, lehet e tudni mikor várható az Android 13 a 4 Prora?
-
Vettem egy Magic 4 Prot mert Huawei párti voltam, eddig nem csalódtam benne, gyors, jó a kamera ahoz képest hogy a fő kamerába nincs képstabilizátor, nem melegszik és nem merűl annyira mint a Xiaomi 12 Prom ami volt. Most felváltva használom egy 23 Ultrával, egyenlőre még a kezdeti használatba vagyok mindkettővel majd a későbbiekbe derül ki hosszabb távon. De elvileg jön Európába Magic 5 Pro, arra kiváncsi leszek, meg a 13 Ultrára.
-
asddsa
tag
Ha esetleg valakit érdekel, maradt két Nillkin CamShield Pro (fekete [még nem volt telón] és kék) tokom.
Ugyanitt HONOR Earbuds 3 Pro is van, bontatlanul. -
Aryon87
félisten
válasz
firemanus82 #122 üzenetére
Lehet az Ultimate verzio ezerszer jobb, de az meg ugye kurozium..
-
firemanus82
senior tag
Sajnos így van. P40 pro után elég nagy csalódás volt nekem is. De most már ez marad és a Google nélkül meg voltam lőve. Elő is került a szekrényben elfeledett Canon tükörreflexes, ami reneszánszát éli nálam
Éjszaka sokszor a fókuszt sem találja el, és ha több mozgó ember van a képen, mivel az arcukra akar fókuszálni nem engedi elsütni a képet.
-
Aryon87
félisten
válasz
Köszönöm a képeket.
Őszintén szólva jobbra számítottam. Persze átlagembernek bőven megfelelhet, de ebben a a kategóriában többet kellene nyújtania. Főkamera még okés, de a széleslátó az borzalmasan gyenge, és a zoomkamera is. Éjszaka meg teljesen elvérzik. Azért is vagyok csalódott, mert korábban volt Honorom (8 és 9) és azok kisebb szenzorral jobbakat csináltak, ahogy párom Honor20Pro-ja is. Marad a Mate50pro és Pixel7Pro versenyben, ez a Magic 4Pro kiesett így.
-
firemanus82
senior tag
válasz
A videón hallatszik a csoda 'audio zoom' és sehol sem lehet kikapcsolni.
-
Aryon87
félisten
válasz
firemanus82 #114 üzenetére
Drive is megteszi, ha van fiókod. Az a legegyszerűbb
-
Aryon87
félisten
válasz
firemanus82 #112 üzenetére
Kulso tarhelyre ha feltennel par kepet vegyesben megkoszonnem. Mgic 4Pro, Mate50Pro a kivalasztott, meg lehet hogy Pixel 7Pro, de ez nem biztos. Es lenyeges lenne a fotozas ugye. Huawei/Honor fele fotokepesseget nem tudom elengedni...
-
Aryon87
félisten
Annak örülnék nagyon. Lehetséges utódjelölt a Magic 4Pro, de még listában van a Mate50Pro (ha megjelenne végre, vagy legalább lenne értelmes kamerateszt YT-n) és a Pixel 7Pro is. Meg talán az S23Ultra, amennyiben Snapdragonnal jön.
Papirforma szerint a magic 4Pro jobb lenne mint a M50Pro, tudom nem a számokon múlik, de na. Az igaz hogy a Honornak nincs OIS a főkamerában?
Valamint ezen a telón megy a Gcam? (P50Pro-n nem sajnos) -
Aryon87
félisten
válasz
firemanus82 #100 üzenetére
Ennyire nincs senkinek ez a telefon, vagy más topikban van aktiv élet? ha igen, kérnék egy átirányító linket. Köszi
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
ma A csúcskategóriában a Honor végre leteszi a névjegyét, de biztos, hogy teljesen független?
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Milyen monitort vegyek?
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- HMD Fusion - öltöztetnéd megint
- Nem állnak jól az Apple Watch számai
- NBA és kosárlabda topic
- Autós topik
- További aktív témák...
- Konzol felvásárlás!! Nintendo Switch
- 119 - Lenovo Legion Pro 5 (16ARX8) - AMD Ryzen 7 7745HX, RTX 4070 (48 hónap garancia!)
- Lépd át a határokat az ASUS ProArt 4060-nal! 0% Kamatmentes rèszletre is!
- AKCIÓ! ASUS B650M R5 7600X 64GB DDR5 1TB SSD RTX 3080Ti 12GB Be Quiet! Pure Base 500FX ASUS 1000W
- Telefon felvásárlás!! Honor 200 Lite, Honor 200, Honor 200 Pro, Honor 200 Smart
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest