- Tajvani mintára alakíthatná át a chipgyártást Dél-Korea
- MoDT alaplapok 16-magos CPU-val, a Minisforum gondozásában
- Bemutatkozik az ASUS új, belépőszintű gaming notebookja, a V16
- Költséghatékonyságra törekszik a Patriot legújabb, PCI Express 4.0-s SSD-je
- Játékok futtatásán segít a legújabb GeForce driver gyorsjavítása
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Autós kamerák
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Bemutatkozik az ASUS új, belépőszintű gaming notebookja, a V16
- Milyen videókártyát?
- Vezeték nélküli fejhallgatók
- Kompakt vízhűtés
- Gamer headsetek a felsőkategóriából
-
PROHARDVER!
Mobilaréna teszt: Honor 8 - tisztelet a kivitelnek
A fórumban a PH! lapcsalád moderációs szabályzata és a hatályos magyar törvények érvényesek. TILOS a WAREZ, valamint a telefonkészülék függetlenítéséről történő bejegyzések, továbbá szakmai topikban tilos hirdetni.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Hopsz
tag
Sziasztok,
Én most vettem egy ilyen telot (Telekom) és eddig tetszi, épp hogy elkezdtem belakni, de lenne pár kérdésem:
Ablakos flip tokot vettem rá, viszont az a háttér amit ilyenkor mutat nem változik, a gyári marad. Ezt lehet vhogy változtatni? Illetve ennek az ablak képernyőnek nincs több oldala? zenelejátszó, időjárás, stb, mert hiába húzom oldalra, nem reagál semmire.
Illetve 1-2 alkalmazás betű mérete, számomra túl nagy, és így hiába a 5.2-es kijelző, tekergethetek lefele, mert alig tud vmit megjeleníteni. Lehet ezt vhogy állítani? A teló betűméretét már levettem kicsire, de ez nem hat ki az appokra (messenger, gmail)
Jelenleg B120 van rajta még alapból, de hiába keresek frissitést, nem nagyon ad ki sehol.
Pedig pár kolléga írta már, hogy a zsír új Telekomos teló már frissit.Ui.: Eddig nem volt fehér telom, de ez vmi meseszép fehérben, fehér fliptokkal
(Telekomnál lehet kapni 3000pénzért amúgy ha vki ilyet keresne.)
Új hozzászólás Aktív témák
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest