- Tajvani mintára alakíthatná át a chipgyártást Dél-Korea
- MoDT alaplapok 16-magos CPU-val, a Minisforum gondozásában
- Bemutatkozik az ASUS új, belépőszintű gaming notebookja, a V16
- Költséghatékonyságra törekszik a Patriot legújabb, PCI Express 4.0-s SSD-je
- Játékok futtatásán segít a legújabb GeForce driver gyorsjavítása
- Tajvani mintára alakíthatná át a chipgyártást Dél-Korea
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- iPad topik
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- Milyen TV-t vegyek?
- Androidos fejegységek
- NVIDIA GeForce RTX 4080 /4080S / 4090 (AD103 / 102)
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Soundbar, soundplate, hangprojektor
- DVB-T, DVB-S (2), DVB-C eszközök
-
PROHARDVER!
Mobilaréna teszt: Honor 8 - tisztelet a kivitelnek
A fórumban a PH! lapcsalád moderációs szabályzata és a hatályos magyar törvények érvényesek. TILOS a WAREZ, valamint a telefonkészülék függetlenítéséről történő bejegyzések, továbbá szakmai topikban tilos hirdetni.
Új hozzászólás Aktív témák
-
ricszol
csendes tag
Én használom és van érezhető különbség, viszont lassulást nem vettem észre.
-
Bennyboy
őstag
én is felraktam a 131-et mert magától nem ajánlotta fel. Utána már rögtön elérhetővé vált hicare-ben a nugát.
ELADÓ D3 ROS CE 15k
-
FrankMonzano
őstag
7.0 alatt valaki használ energiatakarékos módot? Van érezhető különbség, illetve lassabb lesz a teló?
-
Dwatti
addikt
válasz leslieearth #7296 üzenetére
Ha a jobb felső pipára kattintasz....akkor kell bejönnie az általam mutatott képnek (menünek )
[ Szerkesztve ]
-
szendo777
tag
Arra esetleg van tippetek hogy a navigációs sávot mivel lehetne eltüntetni úgy mint a P7-ben vagy a Honor 6-ban volt?
Honor 10 kék
-
mckay
aktív tag
válasz szendo777 #7227 üzenetére
No, meglett az 5GHz. Igaz, hagynom kellett a 139. csatornát, váltottam a routerek a 36. csatornára. Ne is kérdezték, fogalmam sincs.
(Talán az a baja, hogy nincs benne SIM, s így nem tudja eldönteni, hogy melyik országban van, s így csak olyan csatornát enged látni, ami tuti nem törvénytelen?)
A lényeg: köszi!
😀 -
peanar
senior tag
Ha twrp marad fent és valaki hasonló cipőben járnak, az sem "nagy" probléma. A power+hangerő gomb komboval be lehet lépni recoverybe (twrp), onnan meg fastbootba (twrp beállításain belül van erre lehetőség). Fastbootba már adb vagy srk toolal vissza lehet rakni a gyári recoveryt. Utána már mehet sd-ről a 3 gombos telepítés 😉
-
mm89
őstag
válasz domperke #7285 üzenetére
Én nem tudtam belsővel próbálni sem mert annyira kifeküdt a rendszer hogy másolni sem tudtam rá.
De akkor megy belsőről is, ezt jó tudni!
Amíg van stock recovery és egy sd kártya addig nem lehet baj!
Baj akkor van ha custom recovery lett felrakva, de nem indul, így nem tudunk bootloader (fastboot) módba bootolni, anélkül meg nem lesz stock recovery.[ Szerkesztve ]
ELADÓ HONOR 8 32GB KÉK | ÚJ AKKUVAL! Ááá, így már nem is eladó!
-
mm89
őstag
Mivel nem sikerült rootolni a nougatot, ráadásul az egésznapos erőlködés közben sikerült teljesen hazavágni a rendszert, még billentyűzet sem volt, és a fejlesztői beállítások sem indultak el, ráadásul minden crashelt.
A lényeg, hogy leteszteltem a ROLLBACK folyamatot, tehát ha valaki szeretne visszamenni B360-ról B131-re, akkor így tegye:
Szendo777 linkelte a hivatalos rollback menetet:
[link]1. A telefonon stock recoverynek kell lennie. Nem gond, ha 6-os android verzióhoz tartozik, így a legegyszerűbb ha az összefoglalóban leírt módszerrel SRKTOOL segítségével rakunk fel stock recoveryt. Az összefoglalóban ugye TWRP van leírva, de ugyanott megtaláljuk majd a programban a stock 6.0 recoveryt.
2. A rollback leírás szerint zárt bootloaderrel kell csinálni a folyamatot, de működik nyitottal is, a felkerülő B131 végül úgyis lezárja.
3. Rollback package:
- Letöltjük a fenti linkről az FRD-L09 Rollback Package -et (vagy ha már ide raktam, akkor rögtön innen )
- Kicsomagoljuk a tömörített állományt és a benne található dload mappát felmásoljuk egy micro sd-re. Nem a telefon belső tárhelyére!
- A 3 gombos módszerrel telepítjük: Telefon kikapcsolt állapotban berakjuk az sd kártyát. Hangerő Le + Hangerő Fel + Power gombot addig nyomjuk amíg a telefon ki nem írja hogy bootol, majd magától elkezdi telepíteni a csomagot. Gyorsan kész lesz vele és újraindul. (B300 végű szoftververzió lesz látható a beállításokban)4. B131 rom telepítése
- FRD-L09C432B131 letölt.
- Kicsomagol
- dload mappa az sd kártyára. (ne legyen más dload mappa rajta, a mappában ne legyen más fájl!)
- 3 gombos módszer. Ezúttal kicsit tovább tart.Ha mindent jól csináltunk, akkor egy tiszta B131 rom fogad minket.
Én erre még feldobtam egy twrp-t és a rootot, majd a délelőtt lementett nandroid backupot. Így este 11-re visszakaptam a délelőtt 11 órási állapotot, pedig volt néhány nyugtalan percem.
A leírásban a linkek javítva, elnézést kérek a figyelmetlenségemért. Akinek a teljes angol leírás vagy az L19 -es szoftver kellene, az a fentebb említett Szendo777 linkjén megtalálja!
[ Módosította: Intruder2k5 ]
-
zzola
titán
válasz FrankMonzano #7272 üzenetére
Tudunk róla, olvastuk...
-
natë
nagyúr
válasz FrankMonzano #7272 üzenetére
Aha, ez meg Honor 8
-
mm89
őstag
Ezen agyalok most, hogy
1. Rollback
2. türelem
Nehéz döntés...
Na amíg ezt írtam, csak sikerült a datát törölnöm, úgyhogy mostmár legalább elbukta amim eddig volt.. f@sza.
De nem értem, hogy tudta törölni, amikor minden twrp -s művelet után kaptam az errort, hogynem lehet mountolni a data partíciót..További érdekesség, hogy mostmár tudja mountolni a datát a twrp..
[ Szerkesztve ]
-
Dwatti
addikt
válasz leslieearth #7266 üzenetére
Módszer 3: Beállítás mint > A Háttérképre kattintva lépj tovább....
Ha nem müködik nálad akkor az nem a rendszer hanem a Nova hibája ![ Szerkesztve ]
-
mm89
őstag
Ideiglenesen azzal is meglennék, úgyse szoktam sűrűn újraindítani, csak ha muszáj, de itt most jelenleg semmit nem tudok tenni recoveryben és ez fáj...
Értem én, hogy a nougattal érkező fájlszintű titkosítás miatt kell a data wipe (bár megjegyzem a nexus 5 ön nem kellett), de egyáltalán nem tudom mountolni, se wipeolni a data partíciótELADÓ HONOR 8 32GB KÉK | ÚJ AKKUVAL! Ááá, így már nem is eladó!
-
leslieearth
tag
hát ez az, a "módszer 3" nekem csak asztal hátterét engedi változtatni, a zárképernyőét nem. galériában a képnél - továbbiak - beállítás mint - és itt már csak annyi van, hogy háttérkép - nova háttérkép - kapcsolat fotója.
de lényeg a lényeg, az a kép van ott, amit szeretnék, és szvsz ez a mm-ban egyszerűbb volt -
mm89
őstag
Senki nem rootolt még nougatot?
Vagy csak én akadtam el ennyire?
Próbálom data wipe nélkül megúszni, de mostmár akkor is megcsinálom, ha törölni kell.
A gond az hogy hiába rakok fel akármilyen twrp-t, egyszerűen nem tud csinálni semmit. az internal sotrage-t nem látja. Nem tudom törölni a data partíciót, se flashelni su zipet.
Még csak fél napja buktam el a rootot, de már megőrülök a reklámoktólEgyébként szerintem a MM értesítési panel szebb volt. Itt olyan rondák a kék ikonok...
Az értesítések működése viszont tetszik (nexuson is ilyen volt, kiterjeszthető), meg végre lehet a képernyőzáron is eltüntetni az értesítést feloldás nélkül.
A rajzolás funkció másnál is eltűnt? (bár eddig nem is működött nálam )ELADÓ HONOR 8 32GB KÉK | ÚJ AKKUVAL! Ááá, így már nem is eladó!
-
peanar
senior tag
válasz leslieearth #7244 üzenetére
Mindhárom működik, az előbb teszteltem.
Módszer 1: a képernyőzár stílusát lehet gyorsan és egyszerűen meg változtani
Módszer 2: Táma alkalmazás megnyitásánál a Testreszabás-ra kattintva a képernyőzár stílusa, zárképernyő és főképernyő háttere, valamint az ikonok változtathatóak meg
Módszer 3: tetszőleges kép megnyitása után pár "gombnyomással" egyszerűen és gyorsan megváltoztatható a zárképernyő és főképernyő háttere.Nem olyan bonyolult ez
(#7247) Jenka
Ikonpakk cserével megoldható, eltüntethetőek a neked batárnak tűnő ikonok.
-
Dwatti
addikt
válasz legenda007 #7259 üzenetére
Az érdekes lenne, gondolom a letöltő linkre gondolsz . Ne telefonról töltsd le és használj reklám blokkolót!
De itt van közvetlen link az Emui5 Dark-hoz (telon és Pc-n is BitDefender van nekem! Reklám szűrőnek meg uBlock Origin .)[ Szerkesztve ]
-
Dwatti
addikt
Emui 5 Dark téma
-
Dwatti
addikt
Dark téma (iOS Dark )
[ Szerkesztve ]
-
PeteePeti
őstag
válasz ricszol #7248 üzenetére
Én már csináltam benne témát! Sikerült fekete alapot adni a beállítások menünek is! Szal lehet vele kreálni!
OnePlus 12 5G 16/512 Green | Huawei Watch Ultimate | Samsung Galaxy Tab S10+ 12/256 | Samsung Galaxy Buds 3 Pro | Samsung QN90B TV | PS5 | Logitech G923 | Opel Insignia 2.0 CDTI (170hp~400Nm) OPC Line
-
ricszol
csendes tag
Ott követem el a hibát hogy asszony játszik rajta néha, és volt már belőle esemény xd
-
ricszol
csendes tag
Köszönöm. Eszembe sem jutott külső alkalmazással megoldani
-
spider80
őstag
válasz ricszol #7246 üzenetére
Messenger nekem is hiányzik a listáról. Addig használd a finger security nevű programot erre a célra.
Samsung galaxy A5 2017-> Honor 9 Glacier Gray-> iPhone 7 32GB Silver-> Samsung Galaxy S8 black 64 Gb-> iPhone 7 plus Silver 256GB-> Samsung Galaxy S9 coral blue-> Redmi Note 5 64GB Black-> iPhone 7 32GB Silver -> Mi 9 T black 64 GB -> iPhone SE 2020 64GB Black -> Samsung Galaxy A71 128GB Black
-
Jenka
csendes tag
Sajnos én is hiába állítom be a témát, amiben saját betűtípust állítottam be, nem működik És a legtöbb helyen batár vastagok a betűk, főleg a tárcsázóban, én a vékony betűtípusokat szeretem szeretem.
Más:
Reméltem, hogy az emui 5-ben lehet állítani az ikonok méretét, mert nekem azok is batárok, sajna nem lehet, úgyhogy marad a nova. -
Geree
senior tag
Ma én is update-eltem Nugátra - bár a B131-t kézzel raktam fel, után a HiCare-ben az Early OS Updater - vagymianeve alatt felajánlotta a 360-at nekem is.
Egyelőre bejön. Meglátjuk hosszú távon hogy vizsgázik.a friend in need is a friend indeed
-
mm89
őstag
Felraktam délelőtt a nougatot.
A gondom az hogy nem tudom twrpben telepíteni a root zipet mert nem látja az sd-t. Meg amit a twrpben beállítok azt restart után el is felejti, tehát nem jól működik a twrp.
Amit fentebb linkeltem, azt raktam fel.
Van esetleg más aki nougatot rootolt már? Linket kérnék a használt cuccokhoz.
Köszi!ELADÓ HONOR 8 32GB KÉK | ÚJ AKKUVAL! Ááá, így már nem is eladó!
-
natë
nagyúr
-
Sanki
addikt
válasz domperke #7234 üzenetére
A letöltött zip-ben lesz egy PDF, abban le is van írva:
"Download the Android 6.0 full package (UPDATE.APP) for the FRD-LXX from the EMUI official website. Load the UPDATE.APP package to the dload folder under your micro SD card root directory. (Do not load the UPDATE.APP package to the internal storage.) When the phone is powered off, press and hold the volume up, volume down, and power buttons simultaneously to enter forcible update mode. Release the buttons only after the rollback starts. Do not operate the phone during the rollback." -
őstag
Android 7-re szeretnék egy automatikus hívásrögzítő app-ot. Tudtok valami jót ami megbízhatóan működik? Az sem baj ha fizetős.
* Új Galaxy S21 FE tokok és üvegfóliák * adatlapomon
-
DaWehun
tag
Én látom, de ők nagyon nem tudnak mit kezdeni ezekkel az információkkal. Amikor én írtam én sem a nougat frissítés miatt írtam hanem b131 miatt, de megkockáztatom, hogy aki válaszol annak fogalma sincs miről beszél az illető. Nincs bajom a telefonnal, de amit ők ügyfélszolgálatnak hívnak az vicc kategória inkább... Kb eddig 3 vagy 4 alkalommal írtam nekik és eddig egy alkalommal sem adtak olyan választ ami megoldotta volna a problémát.. Ajánlatosabb inkább itt a fórumban vagy külföldi supportnak írni.
Én is kíváncsi leszek mit hoznak neked ebből ki. Az én pár nappal ezelőtti válaszomra amit az ő levelükre írtam még nem is reagáltak....
[ Szerkesztve ]
...
-
Szilva88
csendes tag
Leginkább telefonálásra és zenehallgatásra használnám. A 7 lite-ot azért nem vettem meg, mert az állítólag silány zeneminőséget produkál. A 8-al mi a tapasztalat? Fülessel sokat beszélnék és az audiominősége is nagyon érdekel. Milyen fülest javasoltok hozzzá? Köszi!
-
2o1i
senior tag
Tisztelt Ügyfelünk!
Köszönettel vettük megkeresését.
Sajnos, nem rendelkezünk pontos információval a frissítések közzétételéről.
Javasoljuk, hogy továbbra is kövesse figyelemmel telefonja értesítéseit és hivatalos csatornáinkat(http://consumer.huawei.com/hu/support/downloads/index.htm). A Honor 8 készülékhez a legújabb frissítés tesztelése folyamatban van, egyelőre még nem jelent meg.Megértését köszönjük.
Üdvözlettel,
Huawei Ügyfélszolgálat[ Szerkesztve ]
-
zzola
titán
válasz szatocs1981 #7226 üzenetére
"Tisztelt Zoltán!
A frissítést sajnos azért nem tudjuk Önnek küldeni, mert még nem jelent meg, így a honlaunkról sem tölhető le. A Honor 8-as készülékekre a 7-es android tesztelése folyik, de annak megérkezéséről, kiküldéséről információnk nincs.
Üdvözlettel,
Huawei Ügyfélszolgálat"
Válaszként írtam, hogy a FRD-L09C432B131 frissítést viszont meg kellett volna kapni...
[ Szerkesztve ]
-
HARDVERAPRÓD
Üdv esetleg valaki látott már megoldást dowgradelni a H8 at 360ról vissza? Ez a nougat nekem nagyon nem jön be...Akad lassabb mint 321 el akár..
http://phmegbizhatosag.atw.hu/phtabla.php?nev=domperke
-
zzola
titán
válasz szatocs1981 #7223 üzenetére
Válaszoltam és beszúrtam a képet, ami a link alatt van...
-
mckay
aktív tag
Srácok!
Segítsetek!
Nem látok az 5GHz wifi jelet!
:-oPedig azt írta a Telenor a honlapján, amit a mobilarena és a gsmarena is, hogy van benne wlan ac csip.
Most akkor még sincs?
Vagy én csinálok valamit rosszul?Jézuska hozta, most értem oda, hogy beüzemeljem.
Minden frankó, tényleg jó a kidolgozása (bár mérhetetlenül csúszik a kezemben), és gyönyörű az egész, olyan mint egy levegővétel a 1,5GB Adroid 4.2 után.Tehát gyári szoftver fut rajta, de nem találom az 5GHz wifimet, pedig a laptopom látja és használja.
Töltöttem le Wifi Analyzer appot, hátha az, de az sem látja.Erősítsétek meg kérlek: a Jézuska hibázott vagy sem?
Üdv és köszi.
-
DaWehun
tag
csak a szokásos "nem rendelkezünk pontos információval" szöveg. ilyent felesleges is tőlük kérdezni. én is próbálkoztam vele valamelyik nap, sikertelenül.
(#7219) Mozzarella Úgy értettem, hogy a béta verziókon kívül talán az első amit hivatalosan/félhivatalosan kiadtak mindenkinek.
[ Szerkesztve ]
...
-
zzola
titán
válasz szatocs1981 #7208 üzenetére
"Tisztelt Zoltán!
Köszönettel vettük megkeresését.
Sajnos, nem rendelkezünk pontos információval a frissítések közzétételéről.
Javasoljuk, hogy továbbra is kövesse figyelemmel telefonja értesítéseit és hivatalos csatornáinkat(http://consumer.huawei.com/hu/support/downloads/index.htm). Szolgáltatófüggő készülék esetén a szolgáltató, kártyafüggetlen készülék esetén a Huawei küldi a frissítést IMEI szám alapján. Amennyiben az Ön készüléke IMEI szám alapján hátrébb helyezkedik el a sorban, úgy a frissítés is később fog megérkezni.Megértését köszönjük.
Üdvözlettel,
Huawei Ügyfélszolgálat" -
Nick no.1
aktív tag
Úgy néz ki a B360 végleges verzió...
Xiaomi 14
-
zzola
titán
Nem volt. Én telefonon felhívtam az ügyfélszolgálatot, ott azt a választ kaptam, hogy nem lehetséges IMEI alapján szoftverfrissítést kérni, azt a rendszer magátol elvégzi, legyek türelmes....
Látom itt is mennyire jó a kommunikáció... -
Sanki
addikt
Szerintem még nem volt. De köszönjük.
Írok is nekik, kíváncsi leszek. -
szatocs1981
aktív tag
Nem tudom, hogy volt e már esetleg:
Szoftver Frissítés
Az előtelepített HiCare alkalmazás segítségével
Amennyiben végigcsináltad a frissítéshez szükséges folyamatot a fentiek szerint, de nem érkezett meg a frissítés, kérjük küldd el az IMEI és Build- számot e-mailben a számunkra, a Huawei csapata pedig manuálisan el fogja küldeni Neked a frissítést, hogy Te se maradhass a legújabb frissítések nélkül!Ezeket az adatokhoz az elérési útvonal: Beállítások>A telefonról>IMEI/Build- szám.[ Szerkesztve ]
-
fdisk
őstag
Nektek működik nugat alatt a betűkészlet váltás?
Mert nekem nem.A célba először a csíkóhal ért be, a remény hal meg utoljára.De a reményhal megdöglött, az új kedvencem egy szarok rája! ¤¤¤
-
natë
nagyúr
I just got an answer from the honor UK rep.
The 360 IS Final !
Some got bigger updates than others depending on if they were in the beta group or not.
I have not had a good look through the update as yet, it doesn't look much different from the beta but then it wouldn't look different its off it performs different.
I will test mine over the next few days and see.
Its good to even that honor stuck to thier promises and gave the N update and before February.
Good news for future updates.
I also asked about plans for VoLTE support but they have not answered that as yetJohn
-
Nick no.1
aktív tag
-
peanar
senior tag
válasz leslieearth #7192 üzenetére
(#7199) dave0825
(#7200) lenovomenUgyanúgy három lehetőség van, mint az mm (android 6) romnál:
1. Képernyőzár és jelszavaknál
2. Téma alkalmazás, itt egyedi képet is meg lehet adni
3. Galéria, képet megnyitva majd Továbbiak/Beállítás mint...itt akár háttérképnek, akár képernyőzár hátterének, vagy mindkettő opció kiválasztásával mindkét helyre beilleszthető az adott kép.[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- iPhone 15 Pro Max 256 GB 100%
- Apple iPhone 14 Pro Max 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Xiaomi Redmi Note 13 Pro+ 5G, 12/512 Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, Dobozzal, 1 Év Garancia!
- OPPO Reno7 5G 8/256GB, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, Dobozzal, 1 Év Garanciával!
- Samsung Galaxy A54 5G 8/128GB, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, Dobozzal, 1 Év Garancia!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest