Új hozzászólás Aktív témák
-
tejeszacskó
tag
Sziasztok.
Nektek mi a véleményetek a Oneplus X-ről? Eddig nagyon biztos voltam benne, hogy Honor 7-et veszek, de most 50-50 hogy H7 vagy OPX
-
tejeszacskó
tag
Honor 7-ben is van TouchPlus smart fóliára/üvegre lehetőség? Honor 6-ban és P8-ban is van elvileg
-
tejeszacskó
tag
A gyári huawei appok elérhetők már? Ha nem is lesznek elérhetők, root nélkül nem is lehetne kipucolni, ugye?
-
tejeszacskó
tag
A Huawei tényleg premium feel, a Xiaomit kínaiztam nagyon
Egyébként csak nekem tűnt fel, hogy a fekete előlapos (sötétszürke hátlapos) H7 szemből tök olyan mint az S2?
csajszi29:
Én is ma voltam tapogatási/nyomkodási körúton (MM,Telekom,Voda,Telenor) viszont sajnos csak P8at találtam, úgyhogy azon ültem egy darabig, mivel nagyon hasonló a kettő -
tejeszacskó
tag
és merre húz a szíved?
Nekem jelenleg még a közel 4 éves Galaxy S2-m van és a Honor 7 és Xiaomi Mi4c között vacillálok, de bennem az van hogy a Xiaomi még a kínai gyártók és termékek között is nagyon nagyon kínai (nekem). Az Mi4 széria egyébként is egy az egyben úgy néz ki mint egy ájfón, a MIUI pedig mint az ios.. Mindemellett a hardver, és az ára nagyon tetszik.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- 121 - Lenovo Legion Pro 5 (16ARX8) - AMD Ryzen 7 7745HX, RTX 4070 (48 hónap garancia!)
- Game Pass Ultimate előfizetés azonnal, élettartam garanciával, problémamentesen! Immáron 8 éve!
- Apple iPhone 11 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 11 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Bomba ár! Dell Latitude 7390 2in1 - i7-8G I 16GB I 256SSD I 13,3"FHD Touch I HDMI I Cam I W11 I Gar
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged