- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Melyik hordozható audiolejátszót (DAP, MP3, stb.) vegyem?
- Házimozi belépő szinten
- HTPC (házimozi PC) topik
- Szomorú jövőt vetít előre a dedikált GPU-knak a Jon Peddie Research
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- TCL LCD és LED TV-k
- Házimozi haladó szinten
Új hozzászólás Aktív témák
-
Protector
csendes tag
válasz
tejeszacskó #642 üzenetére
Nemrossz telefon ez a Oneplus cucc, de ahogy előttem is írták, nem mindenkinek bejövős ez a stock android illetve nekem fontos volt a választásnál hogy legyen ujjnyomat olvasó is illetve hogy MEG LEHESSEN VENNI. Én agyvérzést kaptam ettől a meghívó kuncsorgás dologtól.
Egyébként én kimondottam kellemesen csalódtam a Honor 7 emui szoftverében mert szerintem nagyon egyszerű és nagyon használható. -
anzo
senior tag
válasz
tejeszacskó #642 üzenetére
Hasonlóan nagyon szép készülék az Oneplus x is de nekem az a véleményem, hogy igazából a két dologgal lehet kitűnni a többi gyártótól.
A forma nagyon fontos és ide is lehet plusz funkciókat bele préselni mint a Honor esetében a magic button, ujjlenyomat olvasó plusz funkciókkal.
A másik pedig a szoftver, az alap android rendszer azt gondolom a nagy tömegeknek már nem elég, ezért fejleszt mindegyik nagyobb gyártó saját felületet és ezzel egyidejűleg plusz funkciókat a termékeibe.
A hardver mindenki számára elérhető és ezekben nagy különbség nincsen.
Mindenkinek magának kell eldöntenie, hogy melyik készülék áll közelebb a szívéhez illetve a használati szokásai szerint melyik felel meg jobban. -
csajszi29
tag
válasz
tejeszacskó #277 üzenetére
Köszi az infót! Most néztem meg, hogy a Mammutban lévő MM-ben van készleten a szürke verzióból. Akkor talán van kirakva is..
-
imrus72
tag
válasz
tejeszacskó #277 üzenetére
A media marktba ma rakták ki (Debrecen)
-
imrus72
tag
válasz
tejeszacskó #262 üzenetére
Jelentem holnaptól fehér Honor 7 tulaj leszek. Media markt 12% kuponnal beruházok egyre.
A Mate 7 egyértelműen nagy lenne ,az zsebbe már tuti nem teheted. Aki táskával jár mindenhová annak még alternatíva lehet mivel kézben fogva,és a fejhez emelve még nem a hülyének nézős méret.
Z3 csak azért nem lesz,mert z2-ről váltok ,és konkrétan csak dizájnban tér el semmi másban,de a z2 -ről csak szuperlatívuszokban tudok beszélni egyébként ,mert atom stabil,és bivaly üzemidejű készülék,úgy hogy közel 200 app volt rajta.
-
Golota
aktív tag
válasz
tejeszacskó #262 üzenetére
Nekem is volt S2, S3 is. Utóbbi még mindig meg van. Ha kézbeveszem a Honor 7 után, inkább az tűnik kínainak (mert hogy technikailag az is
) A Samsung tiszta műanyag és annak is érződik. A Honor 7 tiszta alumínium és üveg (minimális műanyaggal) és annak is érződik. Ha leszámítom az amortizáció okozta nyilvánvaló hátrányt a Samsung oldalán, akkor is a Honor a jobb, klasszisokkal. Volt a kezemben jó pár gyártó mostani zászlóshajója. Egyikkel szemben sem kell a Honornak szégyenkezni, ami a kivitelezést, meg a felhasználói élményt illeti. Ha ez aggaszt, akkor feleslegesen.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Feltörték a PROHARDVER!-es regisztrációmat (vagy elvesztettem a belépési emailcímet, 2FA-t)
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Nintendo Switch 2
- Autós topik
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- One mobilszolgáltatások
- EAFC 25
- Építő/felújító topik
- Villanyszerelés
- További aktív témák...
- Apple iPhone 12 Pro 128GB, Akku: 100%, Normál, Kártyafüggetlen, Töltővel, 1 Év Garanciával!
- Apple iPhone 13 256GB Kártyafüggetlen, 1Év Garanciával
- Apple iPhone 12 Pro Max 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- iPhone 13 / 256GB / Blue / Gyári kártyafüggetlen (163)
- Samsung Galaxy S23 Ultra 8/256GB, Újszerű, Kártyafüggetlen, Töltővel, 1 Év Garanciával!
- Csere-Beszámítás! Asus Rog Strix B550-F Gaming Wi-Fi II Alaplap + Ryzen 7 5800X3D Processzor!
- Apple iPhone 12 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Telefon felvásárlás!! iPhone 11/iPhone 11 Pro/iPhone 11 Pro Max
- Logitech MX Magyar Business Windows Edition HU Átalakítás és testreszabás / mx keys
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 12400F 16/32/64GB RAM RX 7600 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged