- Hobby elektronika
- Arcade jellegű kontrolleren dolgozik a Sony
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Gamepad
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- Androidos tablet topic
- Radeon RX 9060 XT VGA-k az ASRock elképzelése szerint
- Azonnali informatikai kérdések órája
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
Új hozzászólás Aktív témák
-
apezka
aktív tag
válasz
Bandus99 #10489 üzenetére
Én kínai H7-ről váltottam Mate 10 Pro-ra. Imádtam a H7-m most a párom használja. Elsőre idegen volt neki a galaxy s4 után de már meg szerette.
Anno azért kínait vettem mert az 64 GB-os és NFC is van benne. A
Mate 10 Pro is ezért lett és persze az általad is írt kamera képességek miatt. Szóval ha nem P20 Pro akkor ajánlom a Mate 10 Pro-t. Most meg az árcédulája is barátibb! -
golan7
tag
válasz
Bandus99 #9316 üzenetére
Én ezt vettem Aliexpress-ről!
-
Bazsee71
őstag
válasz
Bandus99 #9316 üzenetére
Beírtam a keresőbe a gyorstöltő kifejezést, és meg is lett a saját hozzászólásom.
-
válasz
Bandus99 #9086 üzenetére
Kártyát azért kapsz,mert ez nanosim. a régebbi ahhoz a számhoz tartozó SIM valószínűleg nem az volt.
Ha meglévő elődfizetést újítasz meg akkor a régi simkártya is aktív, amíg
ezt nem aktiválod a 80-as számon. utána újraindítás és a régi SIM inaktív lesz az új pedig aktív.
Ha új előfizetést rendeltél vagy feltöltőkártyás, akkor egy másik számról kell aktiválnod, de lehet neten is belépve a fiókodba, de az is le van írva hogyan kell a hozzá adott A4 papíron. -
Atla
senior tag
válasz
Bandus99 #9088 üzenetére
Akkor lehet csak nekem írták le szájbarágósan,mivel én készülék cserére vettem ,tehát a számom ugyanaz maradt csak a sim lett kisebb.így aztán a nagy simröl hivtam őket és aktiváltam a kis simet ezáltal megszüntetve a nagyot, mivel két azonos szám nem létezhet egy helyen és egy idöben.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Xbox tulajok OFF topicja
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Hobby elektronika
- Teljes verziós játékok letöltése ingyen
- sziku69: Szólánc.
- Építő/felújító topik
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Arcade jellegű kontrolleren dolgozik a Sony
- Világ Ninjái és Kódfejtői, egyesüljetek!
- Nintendo Switch 2
- További aktív témák...
- iPhone 13 128GB Midnight Blue 2026.04.29.-ig GARANCIA!
- Samsung Galaxy S25 Ultra 1TB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 12 Pro 128GB, Akku: 100%, Normál, Kártyafüggetlen, Töltővel, 1 Év Garanciával!
- Apple iPhone 12 Pro Max 128GB, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, 1 Év Garanciával!
- Samsung Galaxy S21 Ultra 8/128GB, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, 1 Év Garanciával!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RX 9070 XT GAMER PC termékbeszámítással
- Akciós Windows 10 / 11 Pro OEM Licenc Kulcs 100% eredeti, jogtiszta!
- Bomba ár! HP EliteBook 830 G5 - i5-8G I 8GB I 256GB SSD I 13,3" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- 14" Dell Latitude laptopok: 5400, 5480, 5490, 7480, E7440, E7450 / SZÁMLA + GARANCIA
- Maximális teljesítmény és biztonság, csak az ARCTIC mx-4-el! Adj új erőt a gépednek!
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest