Hirdetés
- OLED monitor topic
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Milyen videókártyát?
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Azonnali informatikai kérdések órája
- Milyen egeret válasszak?
- Asztrofotózás
- Vezetékes FEJhallgatók
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
monti0222w #4763 üzenetére
A képeket szinkronizálnám Google plus fiókba, aztán mehet a törlésük (már ha nem megy az SD-re másolásuk).
-
Úgy gondolom, a Lock screen-en mindenképpen kint lesznek a szolgáltatók, ezt nem tudjuk állítani (feloldott képernyőnél van lehetőség a rejtésükre).
Az értesítésekről szerintem azért van három pötty, mert sok jött egyszerre és nem részletezik, szórják tele ikonnal a sávot. Próbáld ki, hogy tiszta az értesítési sáv és csak az egyik fiókodra jöjjön egy levél, akkor mi a helyzet.
-
válasz
tachikoma #4280 üzenetére
Nem kell az első posztot szerkeszteni, lehet helyette egy téma összefoglaló, ami minden oldal tetején ott lenne és lenyitható. Ilyen van a OnePlus One topik elején is, ami szintén később került oda. Azt hiszem egy moderátor be tudja tenni, ha kész az összefoglaló, de a pontos részleteket nem ismerem, meg kell kérdezni.
-
-
válasz
Oldbiggy #2842 üzenetére
Ugyan nem Redmi 1S a telóm, hanem egy Cubot One, de MIUI van rajta.
A linked mögött található appot feltettem és az említett kínai appokat én is fagyasztottam. Eddig minden rendben, nem tapasztaltam olyat, hogy valami nem menne és mintha jobb lenne az akkuidő, illetve több a szabad RAM. Nekem is bevált.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
ma Huszonkilencezer forintnak megfelelő áron debütálhat a Xiaomi alsó szegmensbe szánt csúcsmobilja.
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte H610M i5 12600K 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3060Ti 8GB Rampage SHIVA Seasonic 650W
- Xiaomi Redmi Note 10 Pro 128GB Kártyafüggetlen, 1Év Garanciával
- Bomba ár! Dell Latitude 5410 - i5-10GEN I 16GB I 256SSD I HDMI I 14" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Logitech G513 - 5.000Ft (apró hibás)
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest