Hirdetés
- Mikrokontrollerek Arduino környezetben (programozás, építés, tippek)
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Home server / házi szerver építése
- HP ProLiant MicroServer Gen8
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- Gaming notebook topik
- Azonnali informatikai kérdések órája
- Riasztó topik
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- MILC felhasználók szakmai topikja
Új hozzászólás Aktív témák
-
Tigerclaw
nagyúr
Nekem is az nagy negatívum. Az Xbox One S már túl gyenge, de lejátsza a 4k-s HDR-es BD-ket, a PS4 Pro már elfogadható, de nem játssza le.
Most akinek nem asap kell egy új konzol, annak érdemesebb kivárnia a következő XBOX-ot (vagy a PS5-öt), de az előbbi gondolom sokkal hamarabb jön.
A Sony nem siet mert egyrészt már piacra dobta a félgenerációs konzolját és ráadásul VR sisakja is van, játékokkal, az MS meg ha van esze, duplázott tempóval dolgozik azon, hogy a scorpio fedőnevű konzoljuk minél hamarabb kijöjjön...és remélhetőleg azon is, hogy legyen hozzá VR támogatás 2017-ben valamikor.
Azt nem tudom, hogy a PS4 Pro hardveresen alkalmatlan a 4k-s BD-k lejátszására, vagy csak ez egy hibás marketing döntés eredménye, amit firmware frissítéssel orvosolhatnak?
Új hozzászólás Aktív témák
- Anime filmek és sorozatok
- Diablo 3
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Építő/felújító topik
- Formula-1
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Mikrokontrollerek Arduino környezetben (programozás, építés, tippek)
- Autós topik
- Kerékpárosok, bringások ide!
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- További aktív témák...
- Honor Magic7 Lite / 8/ 512 GB / Gyárifüggetlen / 12hó Garancia
- AKCIÓ! DELL OptiPlex 3050 asztali számítógép - i5 7600 16GB RAM 256GB SSD GTX 1650 4GB GDDR5
- AKCIÓ! Asus Vivobook M1502IA 15 notebook - R5 4600H 8GB RAM 256GB SSD AMD Radeon Vega IGP WIN
- Bomba ár! HP Elitebook 850 G3 - i7-6GEN I 16GB I 256GB SSD I RadeonI 15,6" FHD I Cam I W11 I Gari!
- iKing.Hu - Apple 16 Pro Max - Natural Titanium - Új, kipróbált
Állásajánlatok
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest