- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Vezetékes FEJhallgatók
- Samsung Galaxy Tab S10 FE - a szoftvertámogatás felára
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- Kábelrejtő, "prizmás" miditorony az In Win berkeiből
- TCL LCD és LED TV-k
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- Asztrofotózás
- Fujifilm X
Új hozzászólás Aktív témák
-
fordfairlane
veterán
A feature releasek verzióugrással, külön termékként jönnek ki. Én örülök neki, hogy különválasztják a bugfixeket a feature-öktől, tisztább ügy. Az is jó, hogy a bugfixek nem service-packokban, hanem önállóan jönnek ki, akár egyenként is telepíthetők, persze figyelembe véve a függőségi viszonyokat. Amilyen gyorsan megjelennek manapság a sec. bugokat kiaknázó eszközök, ezt másképp nem is nagyon lehet jól megoldani.
Aminek nem örülök, hogy nincs egy letölthető rolling release image, hanem minden telepítésénél végig kell menni a teljes bugfix detektálás-letöltés-telepítés cikluson, ráadásul mivel a függőségeket nem tudja előre feltérképezni, ezért nem is tudja egy csomagban letölteni az összeset. Így persze, hogy eléggé időrabló a telepítés.
-
fordfairlane
veterán
Egyébként ha nem is akarnak SP2-t kiadni már mert nem üzlet nekik, de legalább aktualizálhatnák a telepítőjüket...
Integrált telepítő-imagek létrehozása és elérhetővé tétele valahogy nagyon nem fekszik a Microsoftnak. Bizonyára kitűnő érveket tudnának felsorakoztatni, hogy miért nem, csak én nem értesültem róla.
Nem tudom, évek óta nincs MSDN-em, esetleg akiknek van ilyesfajta előfizetésük, azok hozzáférnek ilyen letöltésekhez?
Új hozzászólás Aktív témák
ph A letöltéshez természetesen érvényes termékkulcs is szükséges, de más megkötés is akad.
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A12/Samsung Galaxy A22/Samsung Galaxy A32/Samsung Galaxy A52
- Asus TUF Gaming F16 (2024) FX607JV Grey - 16" - és Lenovo Legion Slim 5 RYZEN 7 8845HS
- VÉGKIÁRUSÍTÁS - REFURBISHED - HP Elite / ZBook Thunderbolt 3 docking station
- Csere-Beszámítás! RTX Számítógép játékra! I5 9400/ RTX 2060 / 32GB DDR4 / 500GB SSD
- Felújított laptopok / PC-k Számlával, garanciával! Ingyen Foxpost! 04.24
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest