- ThinkPad (NEM IdeaPad)
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Nyomtató topik
- Milyen videókártyát?
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- Videószerkesztés
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- 8 GHz felett ketyeg a G.Skill legfrissebb, 128 GB-os memóriacsomagja
- Gaming notebook topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
oO7
őstag
Bal alsó sarkában a képernyőnek jobb klikk + bal klikk...
nem kell billentyűkombinációval szórakozni, vagy az asztal csempéjét keresgélni, csak különösebb koordináció nélkül a bal alsó sarokba rántani az egeret, és jobb-bal-klikkbár nem teljesen értem, hogy ez hogyan kötődik a 471-es hozzászóláshoz
-
pushalias
addikt
Vagy ha nem akarod megjegyezni ezt a bonyolult kombinációt, akkor rákattintasz arra a lapkára, amire az van írva, hogy (surprise! surprise!) Asztal. Update, amit én is folyton elfelejtek megemlíteni, pedig használom: alapállapotban a Windows gomb oda-vissza vált a két felület között.
A W8-at fikázóknak nagy hányada 1 percnél többet nem használta a rendszert, ha egyáltalán használta, és fogalma sincs arról, amiről ír. Egy részük meg szerintem szándékosan ilyen. Akadt olyan, aki kijelentette, hogy de szar, hogy folyton a lapkákat kénytelen bámulni, írtam neki az egy kattintást, két hozzászólással később ugyanúgy leírta, hogy kénytelen bámulni a lapkákat.
Új hozzászólás Aktív témák
ph A Microsoft tegnap véget vetett a találgatásoknak, és úgy döntött, megmutatja, mire számíthatunk az év végén megjelenő 8.1-es nagy frissítésben.
- PS3 Játékok 2000Ft/db - RÉSZLETEK A LEÍRÁSBAN
- Bomba ár! HP ZBook 15 Studio G3 - Intel Xeon I 32GB I 512SSD I 15,6" FHD I Nvidia I Cam I W10 I Gar
- Eladnád a telefonod? KÉSZPÉNZES OKOSTELEFON FELVÁSÁRLÁS azonnali fizetéssel!
- Telefon felvásárlás!! iPhone 13 Mini/iPhone 13/iPhone 13 Pro/iPhone 13 Pro Max
- AKCIÓ! GIGABYTE B360 i5 9600K 16GB DDR4 512GB SSD RX 7600 8GB Rampage SHIVA Zalman 600W
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest