Hirdetés
- Google Chromecast topic
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- Projektor topic
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- DUNE médialejátszók topicja
- NVIDIA GeForce RTX 4080 /4080S / 4090 (AD103 / 102)
- TCL LCD és LED TV-k
- NVIDIA GeForce RTX 3080 / 3090 / Ti (GA102)
Új hozzászólás Aktív témák
-
kiiso
tag
Úristen! Hatalmas LÁJK! Naggyon várom!
-
Inv1sus
addikt
Spoileres kérdés a 4. résszel kapcsolatban:
Az utolsó pályán megölt alelnök a tolókocsis csávó?
-
kapeti07
senior tag
Nekem a Blood Money kimaradt, úgyhogy nekilátok amíg ki nem jön az új rész. Időm az lesz rá.
-
wednesday
őstag
-
wolfman
veterán
Az első persze hogy picit amatőr, már nem mai és igazából az első komolyabban a lopakodásra kihegyezett játék. Nekem annó is nagyon tetszett, ma is szerintem az egyik legjobb atmoszférája van. Persze a graf. már nem a legjobb és menteni se lehet és az irányítás is ugye numerikuson van amit nem lehet áttenni!

Az viszont igaz hogy lehetne sokkal több közeli kivégzési eszköz. Mondjuk kések, vagy mint pl. ugye a párnát fejre aztán pisztollyal bumm. A baleseteknek álcázás remélem megmarad.
-
TESCO-Zsömle
titán
Ha ez is csak annyit fog "butulni", mint a nagy címek az utóbbi pár évben, akkor ez már nem az a Hitman lesz, amit várunk...
Azért remélem kell majd benne gondolkodni is, bár az mostanság játékban nagyon snassz dolog...
-
(ÉN)közPONT
őstag
Jól néz ki...várólistára kerül asszem nem csak nálam

-
Inv1sus
addikt
Szerintem az 1 egész jó volt, a 2 is, csak ott már rohadtul untam a havas pályákat, a 3 nem tetszett valahogy, semmi normális összefüggés, ráadásul az első rész pályáiból volt egy halom remake, a 4. volt a legjobb szerintem.
"Ez a kaszinó jó nagy hely"

4-esbe külön tetszett, hogy lehetett tipikusan bérgyilkosos mészárlást csinálni. Hangtompítós géppisztollyal lemészárolni a rosszfiúkat a szoba előtt úgy, hogy egyet nem tudtak lőni aztán meg síri csend és hullaszag.

Persze ezután visszatöltöttem az állást és megcsináltam Greenpeace-s verzióba.
-
BigStraw
senior tag
Már nagyon várom !
amúgy tényleg egy film folytatás se esne rosszul 
-
ng0ofy
KORREKTOR
Huuu jöjjön már

Előttem kettővel: Kell az m4 meg a gigamega puska a népnek!
Volt, hogy nekem is eldurrant az agyam, végigtoltam a pályat m4 meg "amit találtam és nagy"
fegyverekkel Half-life stilusban aztán, hogy tudtam ki merre mikor mehetett a madzagolás 
-
Boxi88
őstag
Semmit mondó videó... de legalább életjel az új jövevényről...
-
Ryder62
őstag
Sajnos az 1 még nagyon amatőr volt, aztán jött a silent assassin, ami már jobb de volt egy-két pálya ami megizzasztott rendesen, ráadásul az ai is felemás volt. A contracts már élvezhető volt de a pályák rohadt monotonná tették. Mindenhol szakadt az eső és este volt. A blood money számomra igazi gyöngyszem: szép grafika, változatos helyszínek, több gyilkolási lehetőség (pl balesetnek álcázva) . Egy dolgot viszont nagyon hiányoltam. A közelharci fegyverekből lehetne több amit magunkkal is vihetnénk. Mert egy lopakodós játékban ki használ M4-est. Öltöny alá nem fér el, rohangálni vele az utcabálon kicsit sem feltűnő
És ugye ez nem Rambo szimulátor. -
oriic
HÁZIGAZDA
Meglátjuk milyen lesz, Blood Money-t kihagytam, de majd pótolom.
-
Kassadin
addikt
Ha megint be lehet öltözni bohócnak vagy ördögnek, akkor nagyon jó lesz.
![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
-
D4M13N
aktív tag
Azok a számok alapján lehet egy dátumra következtetni.Avagy 11.07.06
de fene tudja persze. -
h-yle
addikt
válasz
- = Zk = -
üzenetére
Inkább nézz Justified-ot. Abban is van Olyphant és jobb mint a Hitman.

-
wolfman
veterán
Olyasfajta helyzet áll fent mint a Splinter Cell ConVictionban, hogy most már a 47-es nem tagja a szervezetnek, de gondolom a csaj rá fog lelni aztán adja neki a melót rendesen.
És igen. Remélhetőleg nem fogja követni a mostanában oly divatos "b@sszunk el minden jó frencsájzt" hozzáállást! Jah és a zene is maradjon a megszokott, eddig mindet nagyon szerettem. Elő is veszem!

-
Akos96
senior tag
Alig várom.

-
- = Zk = -
félisten
a vidi nem sokat mond, de én leginkább egy köv filmet várnék.. Timothy Olyphantal a főszerepben

-
Ryuu
tag
Óóó jeee! Végre! Eljött ez a nap is, az új Hitman készül!

-
hack69
aktív tag
Contracts óta nem játszottam vele, mert nem vitte a későbbi kiadásokat a gépem, de ez alapján megint menni fog a papmentés vagy valami hasonló.
Silent Assasin nagyon jó volt.
-
Black Dragon
addikt
Giga mega LIKE!!!

Alig várom!! -
wednesday
őstag
Na ennek örülök, várom a játékot.

Remélem nem fog a trendek áldozatává válni a játékmenet.
Új hozzászólás Aktív témák
- Lenovo ThinkPad P16V Gen2. Munkaállomás Intel Core Ultra 7-165H/32RAM/1TBSSD/RTX2000Ada 3év gar
- FELÚJÍTOTT Refubished Lenovo Thinkpad T14s G2 Üzleti Golyóálló Laptop -50% Ryzen 5 PRO 5 16/512 FHD
- 2x32gb szerver ram bontatlanok .
- Lenovo ThinkBook 14s Yoga 2-in-1 üzleti laptop tollal i7-1165G7 16gb ram 512ssd FHD IPS Gari
- Nothing Phone 1 (8GB/128GB, dual sim, független) + Nothing tok + Nothing bontatlan fólia
- BESZÁMÍTÁS! Samsung S27D850T 27 75Hz PLS QHD 5ms monitor garanciával hibátlan működéssel
- SzuperÁron! 5G LTE! Microsoft Surface Pro 8 i7-1185G7 16GB 512GB 1 év garancia - hajszálrepedt
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Mini 128GB Pink -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3822
- HIBÁTLAN iPhone 15 Pro Max 256GB Blue Titanium -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen
- Apple iPad 11Pro Wifi+Cell 256GB Kártyafüggetlen 1év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest

![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)

És ugye ez nem Rambo szimulátor.
...