Hirdetés
- Ha nem növelnéd feleslegesen a villanyszámlád, a Chieftecnek van pár új ajánlata
- ARC vs eARC — Ilyet is tud a HDMI-d? 🤨
- A következő évtizedbe repíti a NAND hatékonyságát a Samsung új kutatása
- ASUS blog: kisebb, de nem gyengébb – a mini PC-k forradalma
- 5 kilowattos GPU-k előtt nyitná meg az utat az Intel
- Projektor topic
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- Milyen monitort vegyek?
- Plazma TV topic
- Gaming notebook topik
- Ha nem növelnéd feleslegesen a villanyszámlád, a Chieftecnek van pár új ajánlata
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Milyen alaplapot vegyek?
- Egérpad topik
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
Aktív témák
-
Darth Vader
csendes tag
:)) Nem huztam fel magam. Ha te igy erezted, akkor bocs. Semmi bajom sincs veled :))))
Elolvasa alatt azt ertem, h eloszor en mindig ugy olvasom az ilyen konyvet, mint egy regenyt. Elejetol a vegeig. Majd utana, ha valami erdekel ujra, akkor tudom, h hol kell kinyitni. Igy egyuttal mar teljesen tisztaban is vagyok az adott proci kepessegeivel.
Ha valaki nem olvassal el legalabb egyszer teljesen a konyvet, akkor honnan tudhatja, h mit tud a proci valojaban? :)))
Ezert mondtam azt, h sok programozo csak szovegel(itt nem rad gondolok), mikorzben fogalma sincs az adott proci igazi kepessegeirol.
Ha feluletesen olvasol el egy ilyen konyvet, akkor pl fel sem tunik, h az adott proci tud szegmentalni es milyen vedelemmel rendelkezik.
Sokan szerintem ugy gondoljak, h a szegmentalas elavult dolog, ezert ezt a reszt, adott esetben ki is hagyjak, at se nezik. Igy mondanak utana butasagokat. :(((
uDv,
Pedro
Aktív témák
- Anglia - élmények, tapasztalatok
- Honor Magic5 Pro - kamerák bűvöletében
- Milyen légkondit a lakásba?
- Óra topik
- Otthoni hálózat és internet megosztás
- Projektor topic
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- Konzolokról KULTURÁLT módon
- Steam topic
- Nothing Phone (2) - több, mint elsőre látszik
- További aktív témák...
- Samsung Galaxy S21 Ultra 5G 12/128GB Fekete / 12 hó jótállás
- iPhone 13 mini 128GB Starlight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3831, 100% Akkumulátor
- Asus ROG Delta II gamer fejhallgató
- Új és újszerű 13-14 Gamer, ultrabook, üzleti, 2in1, X360, Touch készülékek kedvező áron Garanciával
- AKCIÓ! LG UltraGear 27GR93U-B 27 4K 144Hz IPS monitor garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi