- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Rendkívül ütőképesnek tűnik az újragondolt Apple tv
- Milyen videókártyát?
- Projektor topic
- Milyen TV-t vegyek?
- HP notebook topic
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Milyen kompakt digitális fényképezőgépet?
- iPad topik
Aktív témák
-
Darth Vader
csendes tag
:)) Nem huztam fel magam. Ha te igy erezted, akkor bocs. Semmi bajom sincs veled :))))
Elolvasa alatt azt ertem, h eloszor en mindig ugy olvasom az ilyen konyvet, mint egy regenyt. Elejetol a vegeig. Majd utana, ha valami erdekel ujra, akkor tudom, h hol kell kinyitni. Igy egyuttal mar teljesen tisztaban is vagyok az adott proci kepessegeivel.
Ha valaki nem olvassal el legalabb egyszer teljesen a konyvet, akkor honnan tudhatja, h mit tud a proci valojaban? :)))
Ezert mondtam azt, h sok programozo csak szovegel(itt nem rad gondolok), mikorzben fogalma sincs az adott proci igazi kepessegeirol.
Ha feluletesen olvasol el egy ilyen konyvet, akkor pl fel sem tunik, h az adott proci tud szegmentalni es milyen vedelemmel rendelkezik.
Sokan szerintem ugy gondoljak, h a szegmentalas elavult dolog, ezert ezt a reszt, adott esetben ki is hagyjak, at se nezik. Igy mondanak utana butasagokat. :(((
uDv,
Pedro
Aktív témák
- Milyen okostelefont vegyek?
- Kerékpárosok, bringások ide!
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- Autós topik
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha – bevezető - igényfelmérés
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- WoW avagy World of Warcraft -=MMORPG=-
- Óvodások homokozója
- Ingatlanos topic!
- További aktív témák...
- Azonnali készpénzes GAMER / üzleti notebook felvásárlás személyesen / csomagküldéssel korrekt áron
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A22/Samsung Galaxy A23/Samsung Galaxy A25/Samsung Galaxy A05s
- HP EliteBook 830 G8 i5-1135G7 16GB 256GB 1 év garancia
- Eladó iPhone 13 Pro 128GB független alaplap tesztelt
- Samsung Galaxy Tab S8 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest