- Hobby elektronika
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- Zenelejátszó építése, a kiváló hangzásért
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Milyen TV-t vegyek?
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- ThinkPad (NEM IdeaPad)
- Milyen videókártyát?
Aktív témák
-
VigyorEX
tag
A design, mindenek előtt, Béláim az úrban :t !
[Szerkesztve]
[Szerkesztve] -
-Devil-
aktív tag
LVD SCSI kábeles verziója nincs ennek a kütyünek? :DD
-
erdoke
titán
válasz
TheVeryGuest #15 üzenetére
Nem vagyunk egyformák. Én a házamat úgy igazítottam az asztal mellé, hogy az takarja a plexi oldallapot. Ne kukucskáljon senki befelé a házamba, meg a fölösleges LED-ek is maradjanak kussban.:)
-
LukE
veterán
válasz
TheVeryGuest #15 üzenetére
vicces, én kicseréltem a billentyűzet zöld ledjeit pirorra, mert zavart éjszaka:D
-
TheVeryGuest
senior tag
Engem már az is idegesít, ha a tök sötét szobában villog a zöld led STR üzemmódban. Más meg direkt karácsonyfát épít. Pffff! :O
-
V_Zoli
aktív tag
Hol néztétek? Dobna valaki egy linket? :)
-
atus
senior tag
Elvileg minden inverter, minden trafó ad ki hangot. Ennél a cuccnál külön kiemelték a a tesztben, szóval elég hallható lehet. Pedig különben tetszene az ötlet. Még a világítás nélkkül is jó cuccnak tűnik, hajlékony, átlátszó, jól árnyékolt. Ha meg úgy hozza a kedvem, világít is.
-
LukE
veterán
tejóég, a sípolás komoly? mmint más invertereknél is? (nem mintha venni akarnék, de legalább így fogalmam lessz róla, hogy másoknál mi a csendes)
-
válasz
TheVeryGuest #9 üzenetére
hát igen majd ha rájönnek hogy érdemes ilyen kábellel szerelni az 5.1-es hangszetteket :DDD
-
TheVeryGuest
senior tag
Mi lesz a következő??? Világító
UTP kábel
esetleg telefonzsinór?
Nevetséges! :F -
erdoke
titán
Ha már ez a téme, esetleg nem tudjátok, hol lehet kapni hosszú SATA kábelt? Itt írják az 1 m-est, de a fenének se kell ilyen karácsonyi ablakdísz 5-6e Ft-ért.:)
-
Nekem olyan SATA kábel kell amin van beépített csillagszóró is. :)
-
fanatic
aktív tag
Ilyen mod cuccost csak az vesz, akinek sok a felesleges pénze! :((
-
Agyzuzo
addikt
Ezzel a sok villogó bizbasszal tök jól fel lehet majd díszíteni a karácsonyfát. :D
-
engusz
veterán
Tetszik! Határozottan tetszik! Kár, hogy egy darab SATA-s winyóm sincs. :D Vezérlő még csak-csak akad...
-
Genialis
aktív tag
Már érik a legújabb modder képsorozatom, csak kár hogy nincs időm foglalkozni vele.... :(((
Aktív témák
Hirdetés
ph A LED-es ventikkel felvértezett júzerek új kedvence lehet az új termék.
- Dell Precision 5560, 5550, 3561 i7, 10-11. gen. Nvidia 4k Touch, gar
- ÚJ Dell Latitude 14 5450 - 14" FullHD IPS - Intel Ultra 5 135U - 16GB - 512GB - Win11 - 2.5+ év gari
- AKCIÓ! MSI Z690 i7 12700K 32GB DDR4 1TB SSD RX 6800 16GB Phanteks P600S Cooler Master 750W
- Apple iPhone 14 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Dell 3420 14" /i5 11gen / 8GB RAM/256GB SSD/ Szép állapotban / 12 hónap jótállással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest