- Nosztalgikus húrokat megpendítő házzal rukkolt elő a SilverStone
- Úgy gondolja az NVIDIA, hogy az új GeForce-okon nem olvadhat meg a tápcsaltakozó
- Aktív hűtéssel érkezik a SilverStone legfrissebb M.2 bővítőkártyája
- Gyorsan Snapdragonnal: Acer Swift 14 AI tapasztalatok
- Párban járnak az Intel Arc B580 VGA-k az ONIX háza táján
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Már nem okoz teljesítményvesztést az új NVIDIA App
- Játékok futtatásán segít a legújabb GeForce driver gyorsjavítása
- Költséghatékonyságra törekszik a Patriot legújabb, PCI Express 4.0-s SSD-je
- TCL LCD és LED TV-k
- Bemutatkozik az ASUS új, belépőszintű gaming notebookja, a V16
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- MoDT alaplapok 16-magos CPU-val, a Minisforum gondozásában
- Tajvani mintára alakíthatná át a chipgyártást Dél-Korea
- SSD kibeszélő
Aktív témák
-
VigyorEX
tag
A design, mindenek előtt, Béláim az úrban :t !
[Szerkesztve]
[Szerkesztve] -
-Devil-
aktív tag
LVD SCSI kábeles verziója nincs ennek a kütyünek? :DD
Értek hozzá Pista bácsi! Kék a fázis...
-
erdoke
titán
válasz TheVeryGuest #15 üzenetére
Nem vagyunk egyformák. Én a házamat úgy igazítottam az asztal mellé, hogy az takarja a plexi oldallapot. Ne kukucskáljon senki befelé a házamba, meg a fölösleges LED-ek is maradjanak kussban.:)
A legjobb aláírás a héten
-
LukE
veterán
válasz TheVeryGuest #15 üzenetére
vicces, én kicseréltem a billentyűzet zöld ledjeit pirorra, mert zavart éjszaka:D
''Firefoxot hasznaljanak csak a gyavak. Az Explorer az igazi ferfiak bongeszoje! Veszely, kaland, nyitottsag!'' ιQι
-
TheVeryGuest
senior tag
Engem már az is idegesít, ha a tök sötét szobában villog a zöld led STR üzemmódban. Más meg direkt karácsonyfát épít. Pffff! :O
“Perfection is attained not when there is nothing more to add, but when there is nothing more to remove” Antoine de Saint-Exupéry
-
V_Zoli
aktív tag
Hol néztétek? Dobna valaki egy linket? :)
''Teljes gázt húzok, ameddig csak lehet és ha fékezni kell, akkor az életemért fékezek, mert vége az útnak.''
-
atus
senior tag
Elvileg minden inverter, minden trafó ad ki hangot. Ennél a cuccnál külön kiemelték a a tesztben, szóval elég hallható lehet. Pedig különben tetszene az ötlet. Még a világítás nélkkül is jó cuccnak tűnik, hajlékony, átlátszó, jól árnyékolt. Ha meg úgy hozza a kedvem, világít is.
Ez bebizponyított tény, még a TV-ben is bemutatták! - by klepto
-
LukE
veterán
tejóég, a sípolás komoly? mmint más invertereknél is? (nem mintha venni akarnék, de legalább így fogalmam lessz róla, hogy másoknál mi a csendes)
''Firefoxot hasznaljanak csak a gyavak. Az Explorer az igazi ferfiak bongeszoje! Veszely, kaland, nyitottsag!'' ιQι
-
addikt
válasz TheVeryGuest #9 üzenetére
hát igen majd ha rájönnek hogy érdemes ilyen kábellel szerelni az 5.1-es hangszetteket :DDD
Mos mé, hánem? De! Vagy nem...
-
TheVeryGuest
senior tag
Mi lesz a következő??? Világító
UTP kábel
esetleg telefonzsinór?
Nevetséges! :F“Perfection is attained not when there is nothing more to add, but when there is nothing more to remove” Antoine de Saint-Exupéry
-
erdoke
titán
Ha már ez a téme, esetleg nem tudjátok, hol lehet kapni hosszú SATA kábelt? Itt írják az 1 m-est, de a fenének se kell ilyen karácsonyi ablakdísz 5-6e Ft-ért.:)
A legjobb aláírás a héten
-
Flashcash
Közösségépítő
Nekem olyan SATA kábel kell amin van beépített csillagszóró is. :)
-
fanatic
aktív tag
Ilyen mod cuccost csak az vesz, akinek sok a felesleges pénze! :((
Mi az? -Kicsi,zöld és háromszög alakú??? -Kicsi zöld háromszög :D
-
Agyzuzo
addikt
Ezzel a sok villogó bizbasszal tök jól fel lehet majd díszíteni a karácsonyfát. :D
Listen up, maggots. You are not special. You are not a beautiful or unique snowflake. You're the same decaying organic matter as everything else. ::: http://meatytears.hu :::
-
engusz
veterán
Tetszik! Határozottan tetszik! Kár, hogy egy darab SATA-s winyóm sincs. :D Vezérlő még csak-csak akad...
Nézzék meg közelebbről! Mert minél közelebb hiszik magukat, annál kevesebbet fognak látni.
-
Genialis
aktív tag
Már érik a legújabb modder képsorozatom, csak kár hogy nincs időm foglalkozni vele.... :(((
in4m8ion 1ts 2 B 3
Aktív témák
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- War Thunder - MMO Combat Game
- PLEX: multimédia az egész lakásban
- Nintendo Switch
- Vicces képek
- Már nem okoz teljesítményvesztést az új NVIDIA App
- Külpolitika
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Kodi és kiegészítői magyar nyelvű online tartalmakhoz (Linux, Windows)
- Kuponkunyeráló
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: Marketing Budget
Város: Budapest