- LG LCD és LED TV-k
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Milyen SSD-t vegyek?
- Milyen széket vegyek?
- Azonnali informatikai kérdések órája
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- Megcélozta az NVIDIA-t a 2 nm-es node-jával a Samsung
- Azonnali VGA-s kérdések órája
- TCL LCD és LED TV-k
Új hozzászólás Aktív témák
-
D.Orion
veterán
Sejtettem, hogy gondok vannak a céggel, de mivel nincsenek részvényeim így ezt a hatalmas értékvesztést nem látam. Remélem az ''új'' cég meghagyja az Abit nevet, ha már minden jogot és egyebet megvett. Én abban bízok, hogy teljesíteni tudják azt a bizonyos termelési kvótát. A mínőség nemhiszem, hogy romlanai, hisz a ''régi'' lapoknál a szabvány adott azon változatni nem igazán lehet. Remélem újra feltűnik az AN8 Ultra, mert rohadt kevés van belőlük és talán az egyik legjobb lap. Nem véletlenül gyárt más cég hasonló névvel ilyen lapokat. pl.: Asus A8N.
Az év közepére talán kiadnak egy új lapcsaládot is, és akkor elválik, hogy hogyan viselkedik az új vezetés. Azt szeretném kérni az új tulajoktól, hogy még véletlenül se
rakják vissza az északi chipszetre azt a ***** 4cm-es ventillátort. A mostani ''híttájp'' tökéletes (AN8 Ultra rev2)! Ez maradjon is így! Sok sikert!
Új hozzászólás Aktív témák
- Azonnali készpénzes INTEL CPU AMD VGA számítógép felvásárlás személyesen / postával korrekt áron
- Hp USB-C/Thunderbolt 3 dokkolók: USB-C Universal, G2, G4, G5, Hp Elite/Zbook- Thunderbolt 4 G4
- Honor Pad X8 64GB, Wi-Fi, 1 Év Garanciával
- Nothing Phone 1 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- 129 - Lenovo Legion Pro 7 (16ARX8H) - AMD Ryzen 9 7945HX, RTX 4080
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest