- Kézikonzoltól a gamer PC-ig minden területet lefedne a Corsair új SSD-je
- Hidat épített az NVIDIA a hagyományos és a kvantumszámítógépek közé
- Villámgyorsan töltődhet be minden a PNY új SSD-jével
- A Kensington új terméke mindent megtesz, hogy kímélje csuklódat
- Ipari mennyiségű szuperszámítógéppel dagasztaná az AI lufit az USA
- Hogy is néznek ki a gépeink?
- Kutyának sem kellenek a 8 GB-os VGA-k?
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- MILC felhasználók szakmai topikja
- NVIDIA GeForce RTX 3060 Ti / 3070 / 3070 Ti (GA104)
- Milyen házat vegyek?
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Samsung LCD és LED TV-k
- John Carmack csalódott a DGX Sparkban
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
Új hozzászólás Aktív témák
-
D.Orion
veterán
Sejtettem, hogy gondok vannak a céggel, de mivel nincsenek részvényeim így ezt a hatalmas értékvesztést nem látam. Remélem az ''új'' cég meghagyja az Abit nevet, ha már minden jogot és egyebet megvett. Én abban bízok, hogy teljesíteni tudják azt a bizonyos termelési kvótát. A mínőség nemhiszem, hogy romlanai, hisz a ''régi'' lapoknál a szabvány adott azon változatni nem igazán lehet. Remélem újra feltűnik az AN8 Ultra, mert rohadt kevés van belőlük és talán az egyik legjobb lap. Nem véletlenül gyárt más cég hasonló névvel ilyen lapokat. pl.: Asus A8N.
Az év közepére talán kiadnak egy új lapcsaládot is, és akkor elválik, hogy hogyan viselkedik az új vezetés. Azt szeretném kérni az új tulajoktól, hogy még véletlenül se
rakják vissza az északi chipszetre azt a ***** 4cm-es ventillátort. A mostani ''híttájp'' tökéletes (AN8 Ultra rev2)! Ez maradjon is így! Sok sikert!
Új hozzászólás Aktív témák
- ASUS RTX 5060 Ti DUAL OC 8GB GDDR7 DLSS4 új, 3év garis eladó
- KERESEK: Poly Voyager 4320 M UC USB-C 218478-02M Part number: 77Z30AA
- BESZÁMÍTÁS! Acer Predator Helios 300 17 FHD notebook - i7 9750H 32GB DDR4 1TB SSD RTX 2060 6GB W11
- Apple iPhone 13 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- GYÖNYÖRŰ iPhone 11 128GB Yellow -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3125, 100% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő