Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

• M@trixfan

addikt

válasz Jared #12 üzenetére

Első lépés az ASIO driver. Különben nem tudsz elérni használható késleltetést (10 ms-nál kisebbet). SB Live!-hoz van kx driver amit kicsit meg kell buherálni, hogy működjön mert miért is működne rendesen alapból.:(( Ha van egy kicsit komolyabb hangkártyád (Nem feltétlen Audigy) akkor lesz hozzá driver, Mac-en pedig rendszerszintű CoreAudio támogatás van, azaz bedugsz a laptopba egy gitárt és megy, nem is beszélve a ki/bemenetek viszonylagos zajmentességéről.

1. Mac OS X Garageband. Bocs de nem bírtam kihagyni. Windows hangrögzítő megfelelője Mac-en. :)) Kezdők is hamar számíthatnak sikerélményre, gyakorlatilag butított Logic, kezel VST-t, Audio Unit Plugint, stb... Ha jól tudom Fender erősítőmodellt használ.

2. Amplitube (Mac, Win): Gitár erősítőt látsz magad előtt, lehet tekergetni. VST Plugin és önálló program formájában létezik.

3. Izotope Trash (Mac, Win) Gitárt is effektez, de csomó más szűrő, eq, stb van benne.

4. Native Instruments Guitar Rig (Mac, Win): Létezik mint öálló csomag amiben kapsz lábpedált ami intefész egyben, az effektezést pedig USB-n összekötve egy számítógép végzi. Használható küéön csak a program is line-in bemenetről. Ne kell erőgép, egy PIII laptop simán viszi.

5. Guitar FX Box (Win): Előbbiekhez képest kicsit gagyi, de ezt a program ára ellensúlyozza :DDD

Illetve mivel szintetizálást írtál ezért lehet, hogy gitár MIDI-re gondoltál. Erre szoftveres megoldást nem tudok. Boss GT-6, GT-8 tud alap hullámformákat szintetizálni a gitárjelből de ha rendes MIDI jelet akarsz akkor bizony elengedhetetlen Roland GK-3 osztott pickup és gitárszinti. 100 csokitallér alatt nem úszod meg, viszont hallottam élőben és komoly dolgokat tud.

Új hozzászólás Aktív témák