- Olcsó vs. drága egér: melyiknél érzed meg igazán a különbséget?
- Itt a Microsoft szörnyprocesszora, ami 132 maggal tarolhatja le a felhőt
- Az Inteltől – nem csak az Intelnek
- Alice Recoque-kal mutatná meg Európa hogyan kell szuperszámítógépet építeni
- Pokolian jól elrejtette egyik leghasznosabb hardverét az Intel
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- Milyen házat vegyek?
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Vezeték nélküli fejhallgatók
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Azonnali VGA-s kérdések órája
- Soundbar, soundplate, hangprojektor
- Gaming notebook topik
- Azonnali informatikai kérdések órája
- Nyomtató topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
WN31RD
addikt
Nem kell feltétlenül milliárdos üzletekkel foglalkozó emberekre asszociálni a subnotebookokról (a példád ettől még jó, nem vitatkozok vele, csak kiegészítem). Ez a Toshiba történetesen igen drága, de vannak abszolút elérhető árú gépek is, pl. egy X40 nettó 300e-ért nem mondható drágának, normál méretű notebook is nagyságrendileg ennyibe kerül, ha jó minőségű. A kicsi mellé pluszban venni kell még optikai meghajtót, és ugyanott van vele az ember, mert a teljesítménye valamivel kisebb ugyan, de átlagos felhasználásra bőven elég. A subnotebook mint olyan szerintem ma már nem luxuskategória.
-
WN31RD
addikt
A RAM szinte biztosan bővíthető, azaz kicserélhetőek a modulok, ha esetleg valakinek kevés lenne az 512 MB.
Kár, hogy 1.8 colos vinyóból egyelőre csak lassú 4200 rpm-es van, de általános felhasználáshoz szerintem még éppen elfogadható teljesítményt nyújtanak ezek is.
Egyébként tényleg viszonylag drága jószág ez, egy hasonló tudású X41-et lényegesen olcsóbban vesztegetnek, bár én akkor is az X41-et választanám, ha ugyanannyiba kerülnének.
-
Club
őstag
Én próbáltam már szerkeszteni komolyabb képet és a 3.2-es Prescott-ot is megizzasztotta.
Akkor egy iylen meg elég mindenre?
Hát, lehet hogy nem értesz, de én meg azt nem értem, minek nagyon drágán, nagyon gyengét venni.
Csak mert van 500g különbség?
Na én meg ezeket az embereket nem értem
Új hozzászólás Aktív témák
- Legion 5 15ACH6H 15.6" FHD IPS Ryzen 7 5800H RTX 3070 32GB 512GB NVMe új akku gar
- DELL Latitude 5495 (AMD Ryzen 5 PRO / 16GB DDR4 / AMD VEGA 8 / 256GB / Windows 11)
- DELL VOSTRO 3490 (Core i5--10210U / 16GB / 256GB / 14"FHD / HUN BILL/ Win11) 27% ÁFA
- Lenovo Legion Y540 - 15.6"FHD IPS 144Hz - i7 9750H - 16GB - 256GB SSD+1TB HDD - Win11 - GTX 1660 Ti
- ASUS ROG Zephyrus G14 - 14" WUXGA 144Hz - Ryzen 9 6900HS - 16GB - 1TB - Win11 - RX 6800S 8GB - HUN
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RTX 5060 Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! R5 8400F / RX 6800 16GB / 32GB DDR5 / 1TB SSD!
- Honor 200 Lite / 8/256GB/ Kártyafügetlen / 12Hó Garancia
- BESZÁMÍTÁS! 10TB WD Purple Pro SATA HDD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- Apple iPhone 16 Pro Max 256GB,Újszerű,Dobozával,12 hónap garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

)