- Az Amazon 54 milliárd dollárt pumpál Nagy-Britanniába
- A Tesla és a Google volt mérnökei AI által írt szövegek után kutatnak
- Nehéz helyzetben az SMIC, régebbi chipet használ az új Huawei laptop
- Itt a legkisebb asztali GeForce RTX 50-es VGA
- A ViewSonic új üzleti monitorai megoldják az online kommunikációt is
- A látszat ellenére helyesen működik az NVIDIA-féle Resizable BAR implementáció
- NVIDIA GeForce RTX 3080 / 3090 / Ti (GA102)
- Milyen videókártyát?
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- 3D nyomtatás
- LG LCD és LED TV-k
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Philips LCD és LED TV-k
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
Új hozzászólás Aktív témák
-
WN31RD
addikt
Nem kell feltétlenül milliárdos üzletekkel foglalkozó emberekre asszociálni a subnotebookokról (a példád ettől még jó, nem vitatkozok vele, csak kiegészítem). Ez a Toshiba történetesen igen drága, de vannak abszolút elérhető árú gépek is, pl. egy X40 nettó 300e-ért nem mondható drágának, normál méretű notebook is nagyságrendileg ennyibe kerül, ha jó minőségű. A kicsi mellé pluszban venni kell még optikai meghajtót, és ugyanott van vele az ember, mert a teljesítménye valamivel kisebb ugyan, de átlagos felhasználásra bőven elég. A subnotebook mint olyan szerintem ma már nem luxuskategória.
-
WN31RD
addikt
A RAM szinte biztosan bővíthető, azaz kicserélhetőek a modulok, ha esetleg valakinek kevés lenne az 512 MB.
Kár, hogy 1.8 colos vinyóból egyelőre csak lassú 4200 rpm-es van, de általános felhasználáshoz szerintem még éppen elfogadható teljesítményt nyújtanak ezek is.
Egyébként tényleg viszonylag drága jószág ez, egy hasonló tudású X41-et lényegesen olcsóbban vesztegetnek, bár én akkor is az X41-et választanám, ha ugyanannyiba kerülnének. -
Club
őstag
Én próbáltam már szerkeszteni komolyabb képet és a 3.2-es Prescott-ot is megizzasztotta.
Akkor egy iylen meg elég mindenre?
Hát, lehet hogy nem értesz, de én meg azt nem értem, minek nagyon drágán, nagyon gyengét venni.
Csak mert van 500g különbség?
Na én meg ezeket az embereket nem értem
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Autós topik
- One mobilszolgáltatások
- Xbox Series X|S
- Gitáros topic
- A látszat ellenére helyesen működik az NVIDIA-féle Resizable BAR implementáció
- NVIDIA GeForce RTX 3080 / 3090 / Ti (GA102)
- Nintendo Switch 2
- Milyen videókártyát?
- További aktív témák...
- Sword 16 HX 16" FHD+ IPS i7-13700HX RTX 4070 32GB 500GB NVMe magyar vbill gar
- ZBook Power 15 G10 15.6" FHD IPS i7-13800H RTX A500 32GB 512gb NVMe ujjolv gar
- Újszerű HP Pavilion 14-ec0004nh - 14"FHD IPS - Ryzen 5-5500U - 8GB - 512GB SSD - Win11 - MAGYAR
- Inspiron 5406 2-in-1 14" FHD IPS érintő i5-1135G7 16GB 512GB NVMe magyar vbill ujjolv aktív toll gar
- MacBook Pro 14" M1 Max/32GB/1TB/Újszerű/1-3 hónap gar./Akku 92%/p4319
- Telefon felvásárlás!! Xiaomi Redmi Note 12, Xiaomi Redmi Note 12 Pro, Xiaomi Redmi Note 12 Pro+
- Bomba ár! Dell Latitude 5500 - i5-8GEN I 8GB I 256SSD I HDMI I 15,6" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- Csere-Beszámítás! MSI Gaming X RTX 4060Ti 16GB GDRR6 Videokártya!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 13400F 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Új Apple iPhone 16e 128GB, Kártyafüggetlen, 3 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged