Új hozzászólás Aktív témák
-
Club
őstag
Nekem volt szerencsém már ilyen-olyan notihoz.
Van amelyikhez erre jó, van amelyik arra.
Ettől függetlenül változatlanul azt mondom ha sub kell:Sony
Ha komoly erőgép, akkor több variáció van, de az integrált VGA-t mint olyat el lehet felejteni.
Itt természetesen jó tulajdonságai is vannaka gépnek, de számomra nem ér annyit amennyi rossz van(ár,teljesítmény stb).
[Szerkesztve] -
Club
őstag
Én ezt mind-mind megértem.
Én a saját véleményemet mondtam el, ahogyan itt mások is.
Evvel nem kell egyetérteni, sosem mondtam.
De számomra egy gép, pusztán azért mert könnyű és nagy az akku ideje, még nem lesz jó
Főleg úgy, hogy ebből a kategóriából szerintem a Sony magasan veri a mezőnyt.
Ez drágább és én úgy gondolom semmivel sem jobb.
Szebbnek meg pláne nem szebb -
Club
őstag
Érdekes amit mondasz, nekem több programozó mondta, hogy azért szereti a ''gyerekes, lövöldözős'' játékokat, mert 10-12 óra programozás után kikapcsolja, mert nem kell benne gondolkoni, csak lőni és kész.
Tudtommal a passziánsuban kell, igaz csak picit
Én meg amilyen hülye gyerek vagyok szeretek pl CS Souce-al jástzani.
Nem nőttem fel?
Lehet.
De ebből talán nem kellene levonni hogy felnőtt vagyok-e vagy sem -
Club
őstag
Hidd el, Ai IGP+Intel Ex.Gra.-nél össze lehet tenni a két kezed, ha 640x480-ban mennek élvezhetően a játékok.
Persze nem egy HL2-re gondolok, tehát nem szélsőségekre.
Én azt tudom, hogy eza noti ennyiért baromira rossz vétel, szerintem.
Presztizs ide, presztizs oda, nem ér ennyit -
Club
őstag
Én próbáltam már szerkeszteni komolyabb képet és a 3.2-es Prescott-ot is megizzasztotta.
Akkor egy iylen meg elég mindenre?
Hát, lehet hogy nem értesz, de én meg azt nem értem, minek nagyon drágán, nagyon gyengét venni.
Csak mert van 500g különbség?
Na én meg ezeket az embereket nem értem -
Club
őstag
Mivel szöveget szerkeszteni úgy gondolom nem kell 800k-s noti, elég mondjuk egy ''szar'' 400k-s Vaio, (ami hozzáteszem sztem szebb, és a súlya mennyivel több? 500g?), sztem ennek nincs értelme.
Valóban nem játékra gondoltam, hanem mondjuk egy bemutató, esetleg bármilyen kis egyszerű tervező progi, vagy bármiféle képszerkesztés.
Ezekre ez alkalmatlan, lévén a pőroci is kevés, meg a ram is, meg bla bla -
Club
őstag
Drága, és a szövegszerkesztésen kívül semmire sem jó
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Linux kezdőknek
- WoW avagy World of Warcraft -=MMORPG=-
- Windows 11
- Prohardver app (nem hivatalos)
- Filmvilág
- Acer notebook topic
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Feketehalálra váltja a kékhalált a Microsoft
- További aktív témák...
- Bomba ár! Dell Latitude E6510 - i5-560M I 4GB I 250GB I DVD I 15,6" HD+ I Garancia!
- Bomba ár! Dell Latitude E6420 - i5-2GEN I 4GB I 250GB I HDMI I 14" HD I W10 I Gari!
- Bomba ár! Dell Latitude E6410 - i5 I 4GB I 250GB I DVDROM I 14,1" WXGA I Garancia!
- Bomba ár! Dell Latitude E6400 - Intel P8400 I 3GB I 160GB I 14,1" I Intel VGA I Garancia!
- Bomba ár! Dell Latitude E4300 - Intel P9400 I 3GB I 160GB I 13,3" I DP I Garancia!
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 7 9700X 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- SzoftverPremium.hu
- MSI Cyborg 15 A13VF - 15.6"FHD 144Hz - i7-13620H - 16GB - 512GB - RTX 4060 - Win11 - 1,5 év garancia
- BESZÁMÍTÁS! HP Victus 16-D0655NG notebook - i5 10400H 16GB DDR4 512GB+1TB SSD RTX 3060 6GB WIN10
- Újszerű HP Pavilion 14-ec0004nh - 14"FHD IPS - Ryzen 5-5500U - 8GB - 512GB SSD - Win11 - MAGYAR
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged