Aktív témák
-
Zsiba
senior tag
Tényleg drága mulatság! De azért ha meg dobnának egy ilyennel, nagy kínok között :) elfogadnám. Én láttam dolgozni őket, és nagyon jók...
De maradok a jó öreg PC-nél :DDD
Egyébként miért hülyeség??? Nem egy bazi torony, ami csörög-zörög, hangtalan(egy darab venti nincs benne), igen kis helyet igényel és gyors, mint állat... Csak hát rohadt drága! -
Zsiba
senior tag
Amúgy meg a mai alkalmazások csak a 30-35%-át használják ki a P3 tudásának (utasításkészletek)! Mondták Intelék! :O
-
Zsiba
senior tag
A cégnél ahol dolgozom PC-m van, otthon szintén PC-m van. Van viszont a munkahelyemen két G4-Cube.
A PC PIII-733, a Cube-ok G4-450 Mhz. Tervezésre használjuk a gépeket. Cad, 3d-s alkalmazások, renderelés, Photoshop. A kis kockák mindenben verik a P3-at. Én ebből tudok kindulni...
Amúgy meg minden hibája ellenére jobban szeretem a PC-ket, mint az Apple-t. Vagy mégsem ??? :))))
Csak az a véleményem, hogy a sebesség nem minden. Egy Suzuki GSX-R lehet, hogy az autópályán odaver egy AfricaTwin-nek, de a hegyekben meghal és a túramotor otthagyja... :)))) :)))) :))))
Egyébként meg igazad van. :)))) -
Zsiba
senior tag
Az a helyzet, hogy a sebesség nem minden. Jó lenne, ha végre az Intel a procik struktúráját is megreformálná. Egy G4 proci simán odaver a hiperszuper P4-nek! Pedig a leggyorsabb G4-es 833 MHz-es!!!!
Aktív témák
Hirdetés
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- Steam, GOG, Epic Store, Humble Store, Xbox PC Game Pass, Origin Access, uPlay+, Apple Arcade felhasználók barátságos izgulós topikja
- Milyen okostelefont vegyek?
- Hobby elektronika
- Autós topik
- Kodi és kiegészítői magyar nyelvű online tartalmakhoz (Linux, Windows)
- Milyen légkondit a lakásba?
- Sütés, főzés és konyhai praktikák
- A Galaxy Z Fold7, minden színben és oldalról
- Opel topik
- További aktív témák...
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 7500F 32/64GB DDR5 RTX 5060 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- AKCIÓ! Gigabyte H610M i5 12400F 32GB DDR4 512GB SSD RTX 3060Ti 8GB Rampage SHIVA Be Quiet! 730W
- BESZÁMÍTÁS! ASUS VivoBook X1504ZA notebook - i3 1215U 16GB DDR4 RAM 512GB SSD Intel UHD IGP WIN11
- Fotó állvány eladó
- Felújított szerverek, storage-ok, hálózati eszközök Enterprise szinten, minden gyártótól
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest