- 80% vs. 100% – Tönkreteszed az aksit, ha mindig feltöltöd? – Tech Percek #6
- Ötlettől a megvalósításig: használjuk a nyelvi modelleket új ötletekhez!
- Nem veszik el az Activision Blizzardot a Microsofttól
- Elmondta a Nintendo, hogy mennyi Switch 2-t vihetnek haza az emberek
- Kevesebb bevételét adja át az OpenAI a Microsoftnak
- Gaming notebook topik
- OLED monitor topik
- Samsung LCD és LED TV-k
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Azonnali VGA-s kérdések órája
- Milyen széket vegyek?
- SSD kibeszélő
- Melyik tápegységet vegyem?
- Ez lenne a népkártya? Teszten a GeForce RTX 5060 Ti 16 GB
- Intel Core i3 / i5 / i7 / i9 10xxx "Comet Lake" és i3 / i5 / i7 / i9 11xxx "Rocket Lake" (LGA1200)
Új hozzászólás Aktív témák
-
BRinyo
aktív tag
Nekem pl olyan monitorom van, amin megjelenik csont nélkül a 720p-s HD videó. Van akinek nagyobb felbontású monitora is van. Nekik és nekem ez a kártya nem sok újat domborít. Az ok, hogy canopus, de mivel tud többet pl egy ATI al in wonder vagy x1??? sorozatú kártyánál? Ha nem tud effektet számolni, nem ér többet, mint 10000ft, ha canopus, ha nem. A DVD már nem nagy vasist, bármilyen 3GHz-es géppel belátható időn belül feldolgozható és a legtöbb alaplapon van IEEE1394 is. A profik nem ezt veszik, amatőröknek meg drága...
-
simonzé
addikt
Neked van igazad. Én helyesírási szaki vagyok.
De a hír arról szól, hogy megjelent egy kártya. jó lenne egy ilyen, de nemtom mennyire életképes egy 90eFt-os kártya, amikor már 25k-tól indulnak az asztali DVD írók. Igaz, DivX-be nem tömörítenek, de legalább bagóba kerülnek, akárcsak a DVD lemezek. -
Johnny Cage
addikt
Nem érzem túlságosan időszerűnek a kártya megjelenését, mikor nyakunkon a HD-DVD és a Blu-Ray szabvány - nem hinném, hogy ennek tudatában mostanság adnám fejemet egy közel 90e Ft-os bővitőkártyára.
[Szerkesztve] -
Loha
veterán
válasz
janpotocki #10 üzenetére
Nem vagyok egy helyesírás szaki, szóval lehet hülyeség amit mondok, de az én szemem így szereti
: Adobe Premiere Pro -val, mint ahogy a Canopus EDIUS-szal-t is írtad.
-
Komplikato
veterán
''Csak azt nem értrem minek a HDV bemenet ha nem tud csak max 720x480 vagy 720x576 felbontást?''
Van olyan kártyája is a Canopusnak, de az MPG2-t tud csak, 1280x720 meg 1280x1080 (? ezt én se értettem, de így volt az adatlapon) felbontásból tud dolgozni. Meg persze kisebből is. Csak mondjuk nagyságrendekkel drágább ennél ... -
Male
nagyúr
válasz
janpotocki #10 üzenetére
Ma nem lehetsz túl kipihent, mert elég sokat elgépelsz
Itt az ''új'' helyett ''úgy'' a Philips-es hírben meg a ''saját saját''.
-
aglaca
csendes tag
Hát igen ez még egyenlőre csak elméleti kérdés, de tegyük fel hogy pl van egy Sony HDR-HC3E ([link]) kamera ami tudja az 1080i felbontást, akkor az lenne az igaz, hogyha mondjuk egy HTPC-n WMV vagy MOV -ban ugyanakkora febontásban tudnám visszanézni. Ha jol tudom van már olyan codek ami tud HD minőségbe konvertálni, bár még én csak újonc vagyok ezen a területen
[Szerkesztve] -
aglaca
csendes tag
Csak azt nem értrem minek a HDV bemenet ha nem tud csak max 720x480 vagy 720x576 felbontást?
-
jerry311
nagyúr
...bejelentette úgy PC-s bővítőkártyáját...
kicsit el van gépelve
micro
Magyarul pró, angolul pro. A termék neve angol, tehát lehet helyesebb lenne rövid o-val.
[Szerkesztve] -
micro
addikt
Jól hangzik ez a realtime mpeg2 tömötítő megoldás.
A videószerkesztőkkel való együtműködés azt jelenti, hogy a megvágott anyagot ennek a segítségével kódolom át?
Esetleg közben tud egyből DVD-re írni a gép?
'' Adobe Premiere Próval'' szerintem inkább rövid o-val kellene írni.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
ph Gyors és jó minőségű kódolást ígér a Canopus FireCoder.
- Legion 5 15ACH6H 15.6" FHD IPS Ryzen 5 5600H RTX 3060 16GB 512GB NVMe gar
- BONTATLAN! HP E24m G4 (40Z32AA) / 23,8 hüvelykes Full HD (1920x1080) IPS panellel rendelkező monitor
- Lenovo ThinkPad X1 Carbon 7 . generáció i7-8650U / 16GB RAM / 500GB SSD
- ÁFÁS SZÁMLÁVAL! Lenovo ThinkPad X1 Carbon Gen 9 i7-1165G7 / 16GB / 500GB SSD / Intel Iris Xe
- Lenovo ThinkPad X1 Carbon 7. generáció i5-8365U / 8GB RAM / 256GB SSD
- BESZÁMÍTÁS! GIGABYTE B450 R7 5700X 32GB DDR4 512GB SSD RX 6700XT 8GB COOLER MASTER CMP 510 CM 750W
- Lenovo ThinkBook 14 G2 - 14"FHD IPS - i5-1135G7 - 12GB - 256GB SSD - Win11
- Bomba ár! Dell Latitude 5420 - i5-1145G7 I 16GB I 256SSD I HDMI I 14" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- BESZÁMÍTÁS! ARCTIC Liquid Freezer II 420 vízhűtés garanciával hibátlan működéssel
- Honor Pad X8 64GB, Wi-Fi, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest