- Csendességre törekvő mechanikus klaviatúra jött MSI logóval
- Láncba köthető DeepCool ventilátor az ARGB fények kedvelőinek
- Hamarosan birtokba vehető az AYANEO legújabb handheld gépe
- Nyáron jön az Acer oktatási rendszerbe szánt, ChromeOS-t futtató tabletje
- Nagy képátlójú, 4K-s QD-OLED monitor jön az Acertől, ami Calman plecsnit kapott
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Milyen videókártyát?
- Házimozi haladó szinten
- E-book olvasók
- iPad topik
- Azonnali fotós kérdések órája
- Lenovo Legion és IdeaPad Y széria
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Nem indul és mi a baja a gépemnek topik
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
Új hozzászólás Aktív témák
-
BRinyo
aktív tag
Nekem pl olyan monitorom van, amin megjelenik csont nélkül a 720p-s HD videó. Van akinek nagyobb felbontású monitora is van. Nekik és nekem ez a kártya nem sok újat domborít. Az ok, hogy canopus, de mivel tud többet pl egy ATI al in wonder vagy x1??? sorozatú kártyánál? Ha nem tud effektet számolni, nem ér többet, mint 10000ft, ha canopus, ha nem. A DVD már nem nagy vasist, bármilyen 3GHz-es géppel belátható időn belül feldolgozható és a legtöbb alaplapon van IEEE1394 is. A profik nem ezt veszik, amatőröknek meg drága...
-
simonzé
addikt
Neked van igazad. Én helyesírási szaki vagyok.
De a hír arról szól, hogy megjelent egy kártya. jó lenne egy ilyen, de nemtom mennyire életképes egy 90eFt-os kártya, amikor már 25k-tól indulnak az asztali DVD írók. Igaz, DivX-be nem tömörítenek, de legalább bagóba kerülnek, akárcsak a DVD lemezek.I don't fit in. I fit out.
-
Johnny Cage
addikt
Nem érzem túlságosan időszerűnek a kártya megjelenését, mikor nyakunkon a HD-DVD és a Blu-Ray szabvány - nem hinném, hogy ennek tudatában mostanság adnám fejemet egy közel 90e Ft-os bővitőkártyára.
[Szerkesztve] -
Loha
veterán
válasz janpotocki #10 üzenetére
Nem vagyok egy helyesírás szaki, szóval lehet hülyeség amit mondok, de az én szemem így szereti : Adobe Premiere Pro -val, mint ahogy a Canopus EDIUS-szal-t is írtad.
-
Komplikato
veterán
''Csak azt nem értrem minek a HDV bemenet ha nem tud csak max 720x480 vagy 720x576 felbontást?''
Van olyan kártyája is a Canopusnak, de az MPG2-t tud csak, 1280x720 meg 1280x1080 (? ezt én se értettem, de így volt az adatlapon) felbontásból tud dolgozni. Meg persze kisebből is. Csak mondjuk nagyságrendekkel drágább ennél ..."Figyelj arra, aki keresi az igazságot és őrizkedj attól, aki hirdeti: megtalálta." - (André Gide)
-
Male
nagyúr
válasz janpotocki #10 üzenetére
Ma nem lehetsz túl kipihent, mert elég sokat elgépelsz Itt az ''új'' helyett ''úgy'' a Philips-es hírben meg a ''saját saját''.
-
aglaca
csendes tag
Hát igen ez még egyenlőre csak elméleti kérdés, de tegyük fel hogy pl van egy Sony HDR-HC3E ([link]) kamera ami tudja az 1080i felbontást, akkor az lenne az igaz, hogyha mondjuk egy HTPC-n WMV vagy MOV -ban ugyanakkora febontásban tudnám visszanézni. Ha jol tudom van már olyan codek ami tud HD minőségbe konvertálni, bár még én csak újonc vagyok ezen a területen
[Szerkesztve] -
aglaca
csendes tag
Csak azt nem értrem minek a HDV bemenet ha nem tud csak max 720x480 vagy 720x576 felbontást?
-
jerry311
nagyúr
...bejelentette úgy PC-s bővítőkártyáját...
kicsit el van gépelve
micro
Magyarul pró, angolul pro. A termék neve angol, tehát lehet helyesebb lenne rövid o-val.
[Szerkesztve] -
micro
addikt
Jól hangzik ez a realtime mpeg2 tömötítő megoldás.
A videószerkesztőkkel való együtműködés azt jelenti, hogy a megvágott anyagot ennek a segítségével kódolom át?
Esetleg közben tud egyből DVD-re írni a gép?
'' Adobe Premiere Próval'' szerintem inkább rövid o-val kellene írni.Klaviatúra, képernyő, EGÉR!, meg az a doboz, tudod a gép LELKE..
Új hozzászólás Aktív témák
- Gran Turismo
- Nintendo Switch 2
- Így javít a Honor AI a szuperzoomos képeken
- Futás, futópályák
- Január 30-tól Magyarországon is kapható a Vivo X200 Pro
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Sweet.tv - internetes TV
- Politikai mémek
- Kamionok, fuvarozás, logisztika topik
- További aktív témák...
- Apple iPhone 13 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Új, ISO-Magyar (PBT keycap), modolt, vezeték nélküli billentyűzet eladó
- Lenovo IdeaPad 1 15AMN7 - 15,6"FHD - Ryzen 5 7520U - 8GB - 256GB SSD - Win11 - 1+ év garancia
- Lenovo ThinkPad X1 Carbon 6th gen., I7-8650U, 16GB RAM, 256GB, FHD IPS, 2 év garancia, számla!
- Creality Ender 3 V2 3D nyomtató, fejlesztett, zárt nyomtatótérrel
Állásajánlatok
Cég: Marketing Budget
Város: Budapest