Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

• dezz

nagyúr

válasz FehérHolló #54 üzenetére

Látom, nagyon kötekedő kedvedben vagy. :U

''Akkor minek összehasonlítgatni a vas hővezetésével, aminek semmi köze hozzá. Egyik fórumtárs már leírta összehasonlításképp, de annak sem ez volt a lényege.''
    Pontosan arról volt szó, hogy vajon a szilícium mennyire jó vagy rossz hővezető, és erre írta valaki összehasonlításul, hogy jobb, mint a vas. Én sem írtam mást.

''Te azt mondtad, hogy egyelőre nem kell, nem azt, hogy nem kell.''
    Itt a hő oldalra való kivezetésére gondoltam első sorban.

''Ragasztóanyag általában nem jó hővezető, így a problémafelvetés, ami alapban hibás, mégnagyobb értelmetlenségbe kerülne.''
    Általában... Ez nem a kedvétől függ, hanem az anyagától - olyat kell választani, ami jó hővezető.

''IBM fogyasztáscsökkentést (is) vár ettől a módszertől, nem kell aggódni a hőtermelés és hőelvezetés miatt. Megoldják, kész, pont.''
    Igen, egy átmeneti ideig csökkenni fog a fogyasztás. De aztán majt ezt is egyre jobban kihajtják...

''Gondolom sokkal jobban látják a problémát, mint mi, sokkal célravezetőbb ötleteik vannak a megoldásra. Nem véletlen tart több, mint 10 éve a fejlesztés. Tök értelmetlen itt azon rágni a szánkat, hogy vajon mi lesz, amikor igazából semmit nem tudunk róla, amiből ki lehetne indulni, és ez egy új technológiánál így is van jól.''
    Szerintem meg még értemletlenebb így kötekedni.

Új hozzászólás Aktív témák