Hirdetés
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Steam Deck
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- Szünetmentes tápegységek (UPS)
- Házimozi haladó szinten
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- Milyen RAM-ot vegyek?
- Házimozi belépő szinten
- Projektor topic
- Computex 2025: az Akko klaviatúráira nem mondható, hogy unalmasak
Aktív témák
-
guest
veterán
hmmm, igazad lehet:) kipróbáltam win-es driverral 1240-en és felállt a windows teljesen. De később egy újabb reset után megint gondok voltak. Valami úgy elállítódott, hogy vissza sem tudtam állítani. Most épp új vinyót vettem, arra feltettem a wint ést ezt már nincs kedvem elxarni, úgyhogy marad az 1120MHz.
gadka -
guest
veterán
Hideg indítás után először akkor jelentkezhet a probléma, amikor a Windows indul. De ha ezután meleg indítással probálkozunk, akkor már boot-olásnál is felléphet. Nagyon valószínű, hogy a Te rendszereddel is ez a probléma.
Még valami. Minthogy a SiS IDE driver ilyen sz*r, ezért az alaplapi CD setupja általában nem is teszi fel magától. Sőt, a default Windows-os IDE drivert sem teszi fel (hiszen úgymond a Windows installkor úgy is felkerült), ezért ha netalán már van egy installált Windows a HDD-nken, amely egy másik chipset-es (pl. VIA) alaplapra volt előzőleg installálva, akkor az oprendszerben a korábbi (pl. VIA) driver marad az aktív. Általában ez nem hiúsítja meg a működést, de a sebesség a töredékére eshet vissza. -
guest
veterán
A SiS által bevallottan is problémás a saját IDE driver-ük. Elismerik, hogy a SiS IDE driver alkalmazásával a számítógép lefagyhat (akár már boot-olás közben is). Ha ilyesmi fordulna elõ, akkor a Windows-ban lévõ standard IDE driver-t kell használni, azzal nincsenek kompatibilitási nehézségek, és a sebessége is megfelelõ. (Ezért van az, hogy amikor különféle alaplapokat sokféle teszttel hasonlítanak össze, akkor a SiS-es alaplapokhoz majdnem mindig az általános Windows-os IDE driver-eket használják.)
-
guest
veterán
Nálam annyira nincs változás, hogy még csak össze sem omlott.
-
soctavia
tag
Az első mondat, az kérdés! (???)
-
soctavia
tag
Csak egy kérdés: érdemes ezeket felrakni. Én feltelepítettem az alaplaphoz adott cd-ről a sis ide drivert a windowsos helyett, és láss csodát, a rendszer összeomlott. ez mi?
Aktív témák
Hirdetés
- Bitdefender Total Security 3év/3eszköz! - Tökéletes védelem, Most kedvező áron!
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- Microsoft licencek KIVÉTELES ÁRON AZONNAL - UTALÁSSAL IS AUTOMATIKUS KÉZBESÍTÉS - Windows és Office
- Windows 10/11 Home/Pro , Office 2024 kulcsok
- Játékkulcsok olcsón: Steam, Uplay, GoG, Origin, Xbox, PS stb.
- 120 - Lenovo Legion Pro 5 (16ARX8) - AMD Ryzen 7 7745HX, RTX 4070 (48 hónap garancia!)
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T14s - i7-10G I 16GB I 256GB SSD I 14" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- iKing.Hu - Apple iPhone 14 Pro - Deep Purple - Használt, karcmentes, 100% akku
- Csere-Beszámítás! RTX Gamer Számítógép PC Játékra! I5 12400F / RTX 3070 / 32GB DDR4 / 1TB SSD
- BESZÁMÍTÁS! ASRock B550M R5 5600 16GB DDR4 512GB SSD RX 6600 XT 8GB Kolink Observatory LM RGB 600W
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest