Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
shabbarulez
őstag
Passz ennyire nem vagyok otthon hálózati témakörben főleg nem NGN-ben. Legutóbb amikor szóba kerül guglis találatokban ez elég soxor szerepelt. Adok egy linket hátha neked többet mond, előre, hátra lehet még olvasni mert eléggé a közepét linkemtem.
Bővebben: link -
shabbarulez
őstag
Azok az idők már rég elmúltak amikor csak ez a vagy-vagy volt, már hossz ideje összemosódnak a határok. Pl. switchből is csak nagyon olcsó soho daraboknál találsz már csak olyan ami only L2, ma már tudnia kell L4-ig a QoS miatt.
NGN(next generation network) eszközöknél pedig már az L5 képesség a célérték. És ezek a igen drága hálózati eszközök is igen komplex csomagkezeléssel rendelkeznek több layert átfogva, hw-ből megtámogatva a kezelését. -
shabbarulez
őstag
És a 6500-as fel van készítve a 40GE támogatására, ahogy ennél írják? Mert úgy tudom a CRS-1 egyik újdonsága pont ennek a támogatása volt. Persze ha minden specifikációból engedsz egy kicsit akkor tényleg ki lehet hozni az egészet egyel kisebb osztályú platformból olcsóbban.
Új hozzászólás Aktív témák
- Újszerű Lenovo Thinkpad T16 gen2 (13.gen Core I7 32Gb DDR5 1 Tb SSD) MAGYAR laptop 2 év garancia!!
- Asus Tuf Gaming F15 újszerű garanciális LEGOLCSÓBBAN A NETEN!
- Gamer PC - i5 12400f, RTX 3080 és 32gb RAM + GARANCIA
- Apple AirPods Max (2024) 2027.01.27. Apple jótállás iSTYLE jótállás
- Switch 2 2027.07.24-ig garanciás, dobozában, karcmentes állapotban eladó!
- LG 32UN880P - 32" IPS ERGO / 4K UHD / 60Hz 5ms / DisplayHDR 400 / USB Type-C / AMD FreeSync
- DELL PowerEdge R740 rack szerver - 2xGold 6130 (16c/32t, 2.1/3.7GHz), 64GB RAM, 10Gbit HBA330, áfás
- Azonnali készpénzes Microsoft XBOX Series S és Series X felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- LG 35WN75C-B - 35" Ívelt VA - 3440x1440 - 100Hz 5ms - USB Type-C 60W - AMD FreeSync - HDR 10
- LG 49SE3D-B 49" FullHD LED Monitor
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest