- Szénszál és réz találkozik az Inno3D egyslotos RTX VGA-in
- Vezetékmentes és kompakt gaming klaviatúra a Cherry Xtrfy védjegyével
- Cserélhető filtereket biztosít az Elgato legfrissebb, 4K-s webkamerája
- A YouTube-ot is betiltják a gyereknél az ausztrálok
- Gyilkosságban és öncsonkításban akart segíteni a ChatGPT
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
Új hozzászólás Aktív témák
-
mad1
veterán
tud vki mar arat?
-
bumper
senior tag
Sok köze ennek nincs a belmagassághoz. Inkább a mélységhez. A moncsinak két front hangszóróval akkora hely kell mint egy átlagos panellakás nagyablaka. Innen pedig mivel LCD ami szemkímélő elég az átló 3x-osának megfelelp távolság ami 5 méter. A legtöbb panelben a
nagyszobák pont ilyen hosszúak.
Tehát ha valaki egy panelban lakik és van egy szabad nagyszobájuk akkor még éppen megoldható a dolog. Beraknak egy 4-5 személyes hosszú kanapét a falhoz, A polcra a háttérsugárzókat, az LCD-t az ablakhoz, azt mehet a mozi. Igaz persze, hogy nem erre találták ki a drágaszágot. De majd idővel...
[Szerkesztve] -
marcee
addikt
Szerintem egyikőtök szobájának sincs akkora belmagassága, hogy egy ekkora monszta kényelmes legyen a plafontól az ágyig!
Én már az irodában nem tudok hova hátrálni, ha néha a 24'' Dell elé kerülök.
Másrészt nem mondanám, hogy erre vagy arra nem való. Nekem például nem kellene másik egy ilyen cucc mellé, használnám TV-nek/konzolhoz/számítógéphez dettó.
Gondolom úgy 4-6 Millió között lehet kb. -
emvy
félisten
A vicces az, hogy ezt a felbontást a jobb 15.4''-es notebookok is tudják.
-
Jarod1
veterán
Tudom mi fogjuk gyártani.
-
DJ Stevey
csendes tag
válasz
macilaci78 #2 üzenetére
Ezért említettem a HD videót... cs-zni nyilván megteszi egy kisebb is, bár...
egyébként eza a TFT-t az ágyfölé rakom dolog tetszik, de meg kéne szoknom, hogy hanyattfekve a plafon fele bámulva kell néznem. Gondlom nem lenne nehéz megszokni -
Dare2Live
félisten
jóhogy nagy LCD de az 550Ws max fogyasztás szerintem enyhén durván tulzó.... nem elirás?
-
macilaci78
nagyúr
Azért gondolj bele: ez nem egy olyan monitor, amit kiraksz Magad elé a számítógépasztalra és nyomod rajta a CS-t. Inkább ráfekteted és üzöl valami táblás RPG-t. Én azonban mégis inkább az ágyam fölé raknám a mennyezetre!
U.I.: Sharp nem árazta be, megtegyük mi? Én adok érte 50.000Ft-ot!
[Szerkesztve] -
DJ Stevey
csendes tag
Üzleti célú monitor, amely mellesleg éppen a HD videók felbontását tudja
Prezentálásra projektort kell venni szerintem
Egyébként egész jónak tűnik a monitorocska, elviselném, ha egy ilyen kényeztetné a szemeimet, de a válaszidejéről nem nagyon szólnakbár gondolom ennek sincs már különösebb ''utánhúzása''
[Szerkesztve]
Új hozzászólás Aktív témák
- Lg ultrawide 34wp500
- LG 27GR83Q-B - 27" IPS / QHD 2K / 240Hz & 1ms / NVIDIA G-Sync / FreeSync / DisplayHDR 400
- LG 27MR400 - 27" IPS LED - 1920x1080 FHD - 100hz 5ms - AMD FreeSync - Villódzásmentes
- LG UltraWide 35WN75C-B VA Monitor! 3440x1440 / 100Hz / 5ms / FreeSync
- 27% - Samsung G8 Odyssey OLED 34 Monitor! 3440x1440 / 175Hz / 0.03ms / FreeSync! BeszámítOK
- ÚJ HP EliteBook 840 G8 - 14"FHD IPS - i5-1145G7 - 32GB - 512GB SSD - Win10 PRO - Garancia
- BESZÁMÍTÁS! Asus B450 R7 2700X 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2070 8GB Rampage SHIVA Thermaltake 500W
- Telefon felvásárlás!! Honor 90 Lite/Honor 90/Honor Magic5 Lite/Honor Magic6 Lite/Honor Magic5 Pro
- LicencAruhaz.hu OLCSÓ, LEGÁLIS SZOFTVEREK AZONNAL - Windows - Office - Win Server - ÖRÖK GARANCIÁVAL
- Bomba ár! Dell Latitude E6530 - i5-3GEN I 4GB I 500GB I HDMI I 15,6" HD+ I W10 I Garancia!