- Láncba köthető DeepCool ventilátor az ARGB fények kedvelőinek
- Hamarosan birtokba vehető az AYANEO legújabb handheld gépe
- Nyáron jön az Acer oktatási rendszerbe szánt, ChromeOS-t futtató tabletje
- Nagy képátlójú, 4K-s QD-OLED monitor jön az Acertől, ami Calman plecsnit kapott
- Karnyújtásnyira van Kína a HBM2 memóriák gyártásától
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Házimozi belépő szinten
- Milyen videókártyát?
- HP notebook topic
- Szünetmentes tápegységek (UPS)
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- Melyik tápegységet vegyem?
- Hard Disk Sentinel: S.M.A.R.T., okosan
- ThinkPad (NEM IdeaPad)
Aktív témák
-
-
Szóval nem olyan hülyeség ez a cikk, legfeljebb az átlagolvasó számára egy kis lábjegyzetes magyarázat hiányzott, mint a mellékelt ábra bizonyítja.
A tej élet, erő, egészség.
-
Elég egyszerű a megfejtés: az egyik fajta flash-ben alapból (törlés után) 1 a cella értéke, a másik fajtában 0. Ennek megfelelően kell megcsinálni a file-rendszert, hogy a 0 vagy a 255-ös byte az üres.
A másik meg, hogy bár a NOR-os flash valóban kisebb, az adattárolás is sokkal bizonytalanabb rajta, sokkal több a bithiba. A file-rendszer ezt is jó, ha tudja kezelni. (A FAT már egyetlen jólirányzott bithibától össze tudja kakálni magát.)A tej élet, erő, egészség.
-
rog
addikt
válasz janpotocki #8 üzenetére
én azt nem értem igazából, hogy mi alapján választjátok ki a híreket amik bekerülnek.
néha nagyon úgy tűnik, hogy az adott témában a hír fordítója nincs is igazán otthon. -
faster
nagyúr
Ez a hír tele van értelmezhetetlen dolgokkal, az eredeti is.
-
janpotocki
senior tag
Köszönöm a linket.
Bár a bizalom a hírforrással szemben mindig ingatag, ebben az esetben nem gondoltam semmi rosszra, mert az egyik legfontosabb eleme a hírnek pont a NAND-os fájlrendszer újdonsága. Ha az EE Times egy ilyet rosszul interpretált volna, már rég becsukhatta volna a boltot. -
rog
addikt
válasz janpotocki #6 üzenetére
vette.
csak azt nem érti, hogy ha a fordito sem ért valamit a cikkben, akkor miért kerül be az mégis változatlan formában a ph!-ra.
[L]http://neasia.nikkeibp.com/nea/200308/cmpo_259884.html[/L] -
ptiboy
senior tag
végre egy használható linux mrgoldás, bár ez már nem új dolog, de jó h. végre leesett a samsungnak, (nem is olyan buták mint hisszük... :D)
:)
-
L3zl13
nagyúr
Ezt most nem értem.
Mi köze a fájlrendszernek ahhoz, hogy NAND vagy NOR memóriákból áll a kártya?
És mi köze a fájlrendszernek ahhoz, hogy lehet-e rajta linux binárisokat tárolni?Aki hülye, haljon meg!
Aktív témák
- Lenovo IdeaPad 1 15AMN7 - 15,6"FHD - Ryzen 5 7520U - 8GB - 256GB SSD - Win11 - 1+ év garancia
- Lenovo ThinkPad X1 Carbon 6th gen., I7-8650U, 16GB RAM, 256GB, FHD IPS, 2 év garancia, számla!
- Creality Ender 3 V2 3D nyomtató, fejlesztett, zárt nyomtatótérrel
- Zenbook Pro 17 27% 17.3" FHD IPS Ryzen 7 6800H 16GB 512GB NVMe ujjlolv gar
- Edifier R2750DB BT 136W RMS, akár 2.1 rendszerben
Állásajánlatok
Cég: Marketing Budget
Város: Budapest