- Milyen alaplapot vegyek?
- Jóárasítja két Arrow Lake-S CPU-ját az Intel
- OLED TV topic
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Azonnali informatikai kérdések órája
- Házimozi haladó szinten
- Apple asztali gépek
- Dell notebook topic
Új hozzászólás Aktív témák
-
NoLF
veterán
''automatikusan 16-ről 1-re csökkenti.''
16-ról -
JulWCZar
senior tag
Nalam meg a legelso Mobilty Radeon van, de nagyon jol viszi pl.: a Dungeon Keeper 1-et D3D patchel.
Joez
-
AMD Power
titán
Kíváncsi leszek rá mennyivel lesz gyorsabb mint az X700!? Annyiból viszont jó lenne ha ez minél előbb ide érne hozzánk , hogy hátha egy kicsit lejjebb nyomja az X600 illetve X700-s notik árát!
-
Terminus_
aktív tag
Osztom a véleményeteket, nekem sem kell nagy VGA a noteszembe (igaz nekem az asztalimba sincs rá szűkség).
Egyébként, bár nem átfogó, de némi támpontot adó mobil VGA teljesítmény adatgyűjtés már van a ph-n: [link] -
orbano
félisten
Nekem félig DTR, félig hordozható gép, így örülnék egy ilyennek. NEm mint ha lenne pénzem a mostani x600-as notit lecserélni. De egy tesztre kíváncsi lennék.
Arra is kíváncis lennék, hogy fejlettebb energiagazdálkodást mikor vezetnek be. Mondjuk a futószalagok, memóriák kikapcsolását a feszültség- és órajelcsökkentésen kívül -
erdoke
titán
Én már nem tudom reálisan elhelyezni ezt és a többi új mobil megoldást a többi között teljesítményben.
Valaki bütykölhetne már eg yátfogó mobil VGA tesztet a most kapható cuccokkal.
Nem mintha a notimban hiányolnék valami erősebbet az integrált Intel vezérlőnél.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
ph Az ATI a 12 futószalagos Mobility Radeon X1600-zal erősíti helyzetét a notebookpiacon.
- MSI GeForce RTX 5080 16G GAMING TRIO OC majdnem új 2028.04.22-ig magyar garis
- 3 Év Gari - Asus RTX 3060 12GB Dual V2 OC 192bit
- ÁRGARANCIA! Beszámítás, 27% áfa, 5db Sapphire Nitro+ RX 9070XT 16GB készletről BOMBA ÁRON!
- NVIDIA GeForce RTX 3070 Ti Founders Edition
- 27% Számla! Sapphire RX 7900 XTX Vapor-X 24GB GDDR6 Nitro+ Videokártya! BeszámítOK
- Telefon felvásárlás!! iPhone 15/iPhone 15 Plus/iPhone 15 Pro/iPhone 15 Pro Max
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R7 5700X 16GB DDR4 512GB SSD RX 5700 XT 8GB Rampage SHIVA Zalman 600W
- AKCIÓ! GIGABYTE GA-Z170X-UD3 Z170 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
- iKing.Hu - Samsung Galaxy S25 Ultra Titanium Black Használt, újszerű állapotban
- Bomba ár! HP ProBook 450 G7 - i5-10GEN I 16GB I 256SSD I HDMI I 15,6" FHD I Cam I W11 I Gar
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest