- Házimozi belépő szinten
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- Micro Four Thirds
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Gaming notebook topik
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Ventilátorok - Ház, CPU (borda, radiátor), VGA
- AI-ban gyengébb GeForce RTX 5090D-t kap Kína
Új hozzászólás Aktív témák
-
NoLF
veterán
''automatikusan 16-ről 1-re csökkenti.''
16-rólThe Institute of Unfinished Research has concluded that 6 out of 10 people
-
JulWCZar
senior tag
Nalam meg a legelso Mobilty Radeon van, de nagyon jol viszi pl.: a Dungeon Keeper 1-et D3D patchel. Joez
-
AMD Power
titán
Kíváncsi leszek rá mennyivel lesz gyorsabb mint az X700!? Annyiból viszont jó lenne ha ez minél előbb ide érne hozzánk , hogy hátha egy kicsit lejjebb nyomja az X600 illetve X700-s notik árát!
-
Terminus_
aktív tag
Osztom a véleményeteket, nekem sem kell nagy VGA a noteszembe (igaz nekem az asztalimba sincs rá szűkség).
Egyébként, bár nem átfogó, de némi támpontot adó mobil VGA teljesítmény adatgyűjtés már van a ph-n: [link]-
-
orbano
félisten
Nekem félig DTR, félig hordozható gép, így örülnék egy ilyennek. NEm mint ha lenne pénzem a mostani x600-as notit lecserélni. De egy tesztre kíváncsi lennék.
Arra is kíváncis lennék, hogy fejlettebb energiagazdálkodást mikor vezetnek be. Mondjuk a futószalagok, memóriák kikapcsolását a feszültség- és órajelcsökkentésen kívülA vér nem válik VAZZE!™
-
erdoke
titán
Én már nem tudom reálisan elhelyezni ezt és a többi új mobil megoldást a többi között teljesítményben.
Valaki bütykölhetne már eg yátfogó mobil VGA tesztet a most kapható cuccokkal.
Nem mintha a notimban hiányolnék valami erősebbet az integrált Intel vezérlőnél.A legjobb aláírás a héten