Új hozzászólás Aktív témák
-
NoLF
veterán
''automatikusan 16-ről 1-re csökkenti.''
16-ról -
JulWCZar
senior tag
Nalam meg a legelso Mobilty Radeon van, de nagyon jol viszi pl.: a Dungeon Keeper 1-et D3D patchel.
Joez
-
AMD Power
titán
Kíváncsi leszek rá mennyivel lesz gyorsabb mint az X700!? Annyiból viszont jó lenne ha ez minél előbb ide érne hozzánk , hogy hátha egy kicsit lejjebb nyomja az X600 illetve X700-s notik árát!
-
Terminus_
aktív tag
Osztom a véleményeteket, nekem sem kell nagy VGA a noteszembe (igaz nekem az asztalimba sincs rá szűkség).
Egyébként, bár nem átfogó, de némi támpontot adó mobil VGA teljesítmény adatgyűjtés már van a ph-n: [link] -
orbano
félisten
Nekem félig DTR, félig hordozható gép, így örülnék egy ilyennek. NEm mint ha lenne pénzem a mostani x600-as notit lecserélni. De egy tesztre kíváncsi lennék.
Arra is kíváncis lennék, hogy fejlettebb energiagazdálkodást mikor vezetnek be. Mondjuk a futószalagok, memóriák kikapcsolását a feszültség- és órajelcsökkentésen kívül -
erdoke
titán
Én már nem tudom reálisan elhelyezni ezt és a többi új mobil megoldást a többi között teljesítményben.
Valaki bütykölhetne már eg yátfogó mobil VGA tesztet a most kapható cuccokkal.
Nem mintha a notimban hiányolnék valami erősebbet az integrált Intel vezérlőnél.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Erdély története I-II-III egyben 3990 ft
- Telefon felvásárlás!! iPhone 15/iPhone 15 Plus/iPhone 15 Pro/iPhone 15 Pro Max
- 122 - Lenovo Legion Pro 5 (16ARX8) - AMD Ryzen 7 7745HX, RTX 4070 (48 hónap garancia!)
- HPE Apollo 4200 Gen9 2U rack szerver, 1x E5-2620v4, 64GB RAM, 24x3.5" 2U-ban! ÁFA-s számla, garancia
- Eladó ÚJ, BONTATLAN Samsung Galaxy A05s 4/64GB ezüst / 12 hónap jótállással!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest