- Bemutatkozott a Transcend SSD-inek zászlóshajója
- Sugárhajtómű ihlette a Zalman CPU-hűtőjét, de nem az üzemzaj tekintetében
- Félreértések az FSR 4 és a PlayStation 5 Pro körül
- Nem tetszik a Procon-SP-nek, hogy a Nintendo távolról kivégezheti a Switch 2-t
- Megcélozta az NVIDIA-t a 2 nm-es node-jával a Samsung
Aktív témák
-
andorpapa
őstag
Már írtam ezzel kapcsolatban az Internews levelezős listába, abból idéznék, és döntse el mindenki, hogy helyesen tettem-e vagy sem. Tehát ezt írtam:
''...egy kicsit megvédeném magam: először is, nem értem pontosan, hogy miért kerül az Internews belső levelezésbe egy prohardveres dolog.
Másodszor: vajon miért nem jelöltem meg a forrást? Mert akkor mindenki azonnal tudni fogja, hogy kamu. Nem elloptam, hanem felhasználtam. Nem tudom WiZARD, hogy olvastad-e a hozzá tartozó fórumot, ott leírtam, hogy direkt nem raktam linket. Ez azért is jó, mert ha az egészet szószerint lemásoltam volna, akkor azonnal rájönnek, ha linket teszek, akkor is. Így ''feldolgoztam a hírt'', vagyis jópáran bedőltek a prohardveren is. Tudom, az e-mail
visszajelzések alapján.
Egyébként elhiheted, hogy magamtól is tudtam volna április 1. hírt írni, de ez olyan jó anyag volt, hogy nem lehetett volna kihagyni.
Ja, és még valami: az USA-ban gyakori, hogy az egyik TV által elindított április 1. kamut a többiek is átveszik, pont azért, hogy hihetőnek tűnjön. És nem haragszanak egymásra, mert pont az a lényeg, hogy hiteles legyen a dolog. Milyen hülyén nézne ki egy szivatós hír, ha így kezdeném: Most nem írok igazat, az egészet a Terminalról vettem, tehát ne gondoljátok, hogy
valós dolgokról lesz szó...''?
Részemről ennyi, szerintem WiZARD-on kívül kevés embert zavart ez a móka.''
Ez volt a véleményem, és most it tartom, szerintem nem gáz, ha más viccét tovább terjesztjük, annál több laikus veszi be, és hitelesebb a dolog. Akinek nem tetszik, az nem biztos, hogy a tréfára koncentrál. -
DEE-LEE
csendes tag
Ya és ha nem indul a motor két fütty yelzi hogy kurblizni kell!!! :D
-
Adi
senior tag
Hát gyerekek, ezt valaki rendesen beszopta, ütközésig. :)
-
guest
veterán
Lassan eljön a PC-k és a helikopterek integrálásának ideje... :) :) :)
MG. -
McJames
senior tag
A használaton kívül semmi közöm a Prohardverhez, de az hozzátenném, hogy ezen a site-on még nem láttam hír-lopást. Ha olyan érdekességról volt szó, amit nem az itteni ''hírszerkesztőség'' bányászott elő, akkor annak közzététele link megadásával történt. Ha gondolod, visszamenőlegesen ellenőrizheted.
Egyébként vmi képes híradás volt már hazai újságban tavaly ősszel, ami már hírt adott a ''mini űrméretű'' maratott és sajnos nem magyar ''találmányról'' - abban a cikkben gázzal működő - motorokról, melyek a ''mobilfóniában'' és a ''számítástechnikában'' segítenék ki az eredeti áramforrásokat. -
Panther
HÁZIGAZDA
A 0,015 l/óra az nem 15ml/óra? Amúgy is, a 15 cl = 1,5 dl, azaz 40 percig bírná töltés nélkül...
-
guest
veterán
azért az már gáz, amikor valaki egy április 1. cikket/hírt lop....
itt az eredeti: http://www.terminal.hu/newsread.php?id=31203603023721
WiZARD -
andorpapa
őstag
Nem az én érdemem, sajnos. De azért magyar találmány. Forrást most nem adok, de aki olvasta, az tudja, miről beszélek.
-
Király vagy andorpapa :)):DD
-
Tompo
aktív tag
Ha 5-10 ccm-s motor lenne...
-
Dalai Láma
őstag
válasz
Dalai Láma #3 üzenetére
:)) :DD :()
-
Dalai Láma
őstag
Most miért?
Én is hallottam róla. Sőt, nemsokára az Acorp is elkezdi gyártani az újfajta cuccait. Csak az a baj velük, hogy mivel tényleg sok CO2-t termelnek, gyakran kell szellőztetni. Andorpapa kifelejtette a cikkből, hogy a táp ''kipuffogójára'' rá lehet illeszteni egy 2m hosszú gumicsövet, és így ki lehet vezetni az ablakon. Okos kis találmány, de én maradok a hagyományosnál. :))) :D -
Füles
tag
Érdekes, nekem másodszorra is...
:DDD -
guest
veterán
Őőő, nekem erről először is a mai dátum (április 1) jut az eszembe...
Aktív témák
Hirdetés
- Fogyjunk le!
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Acer notebook topic
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Milyen légkondit a lakásba?
- Motorola Edge 60 és Edge 60 Pro - és a vas?
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- További aktív témák...
- LG 27GP95RP - 27" Nano IPS - UHD 4K - 160Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium PRO - HDR 600
- LG 65BX - 65" OLED - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox Ready!
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B760M i5 13400F 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3070 8GB Pure Base 500DX fehér 650W
- Bomba ár! HP ZBook Studio G5 - i9-9980H I 32GB I 1TSSD I Nvidia I 15,6" FHD I Cam I W11 I Gar
- GYÁRI TÖLTŐK DELL LENOVO HP FUJITSU TOSHIBA Macbook---------- Budapest,/MPL/Foxpost
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest