- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Milyen HASZNÁLT notebookot vegyek?
- OLED TV topic
- Xiaomi Pad 7 Pro - fél kiló, maradhat!
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Szünetmentes tápegységek (UPS)
- Milyen videókártyát?
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- Azonnali informatikai kérdések órája
- Apple asztali gépek
Aktív témák
-
marcee
addikt
Visszatérve a látottakhoz: a speckó nem említ ide raid vezérlőt, de akkor meg mi az a két ''fekvő'' csatlakozó a bal alső sarokban?
+1.44 floppy drive már nem jáccik? -
Turmoil
senior tag
Milyen hűtő nem kell? Procihűtő a 486-os óta kell kb.:) P4-re meg bőven. Ha rárakod, akkor nem fér el tőle a Heat-pipe. Persze nem kötelező, csak megjegyeztem, hogy ránézésre ne is érdemes megpróbálni.
Második ránézésre annyira közel van, hogy a vga a procival direktbe egymást fűtik, és ennek leginkább a videomemória látja majd kárát... :t -
Te, elég sok chip hasonlít egymáshoz... például az Athlon XP, a Coppermine, az ATi Radeon 9700, stb. Amit FCPGA tokozással készítenek, az bizony úgy néz ki... :w.
Semmi köze ennek a polgárpukkasztáshoz, egyszerű technológiai dolog. Mint ahogy az is, hogy az Audinak éppúgy négy kereke van, mint a BMW-nek. -
Surranó
aktív tag
válasz
Satan-Claus #8 üzenetére
Hát a szitu vicces, és gondolom, a kérdésemre a válasz is, de komolyan kérdem. Miért, szerinted nem hasonlít egy szép zöld burkolatú Athlon XP-re? nekem is volt olyanom kb 12 óráig (utána visszavittem gar. cserére, és nem átallottak barnát adni)
-
Turmoil
senior tag
Ez az a lap, amire a procihűtő miatt nem fér fel a heat-pipe vga-hűtő...
-
Surranó
aktív tag
Erről a lapról másik képet láttam a hwsw-n, az OCWorkBench logójával:
[L]http://www.hwsw.hu/kepek/hirek/2002/10/p4sdx.jpg[/L]
Azon mi lehet az az AMD procinak látszó tárgy, amit ezen a képen fekete hűtőborda takar? ;]
Aktív témák
Hirdetés
ph A hír egyben egy be nem jelentett chipset debütjét is takarja. A SiS 655 Pentium 4-esekhez készül, dual DDR vezérlővel.
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 10600KF 16/32/64GB RAM RX 6600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Samsung Galaxy A32 4G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy A14 5G 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- LG 27GN800P - 27" IPS - 2560x1440 - 144 hz 1ms - NVIDIA G-Sync - AMD FreeSync - HDR 10
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B760M i5 14600KF 64GB DDR4 1TB SSD RTX 3080 10GB CM CMP 510 Seasonic 750W
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest