- Melyik tápegységet vegyem?
- Milyen asztali médialejátszót?
- ZIDOO médialejátszók
- DUNE médialejátszók topicja
- Még a krampusz is a hardvereket csekkolja
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Nem akármilyen módon ugrik rá a memóriapánikra a Valve
- Milyen házat vegyek?
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- OLED TV topic
Új hozzászólás Aktív témák
-
DigitXT
félisten
Nem egészen értek egyet: AF mindig kell, mert borzasztó a mipmapping nélküle! Próbáld csak ki mondjuk NFSU2-ben AF nélkül, és 16xAF-fel: ég és föld!
(''mosottsz*r-5m-re-látok'' VS ''penge-éles--minden-a-láthatárig'') Az AA-val meg sokáig nem voltam nagy barátságban (részben most sem vagyok, mert kifekteti a karimat
), viszont szvsz pont nem az állóképeknél tűnik fel elsősorban (persze a recésség igen), hanem mozgás közben a kis szögben dőlt élek hullámzásánál zavaró nagyon a hiánya. Azzal viszont egyetértek, hogy 1600x1200 esetén a kicsi pixelek miatt nem annyira vészes ez a hatás, szóval 8xAA-t biztos nem tolnék rá...
Szerintem.
(4xAA+16xAF rulez, csak legyen vas, ami bírja: 1600x1200-ban is baromi szép tud lenni egy-egy játék - pl. PoP:WW -, de nekem ott már nincs meg a 100Hz
+ a 9600XT-t nem pont arra találták ki.
)
Új hozzászólás Aktív témák
- Készpénzes / Utalásos Videokártya és Hardver felvásárlás! Személyesen vagy Postával!
- Új, garanciás videokártyák- Áfás számlával
- XFX 6600XT 8GB
- GIGABYTE GeForce RTX 4080 SUPER WINDFORCE V2 16G - Oazis Computer garancia 2027.05.01.
- Készpénzes / Utalásos Videokártya és Hardver felvásárlás! Személyesen vagy Postával!
- HP ProDesk 600 G5 i5-9500 8GB 256GB 1 év garancia
- Lenovo Thinkpad X13 Gen2 WUXGA IPS Ryzen5 Pro 5650U 16GB 512GB SSD Radeon RX Vega7 W11 Pro Garancia
- Xbox Game Pass Ultimate előfizetések kedvező áron
- Samsung Galaxy A33 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Xiaomi 15 Ultra Silver Chrome 120 Hz WQHD+ LTPO AMOLED, Leica 1 + 200 MP periszkóp 16/512 GB
Állásajánlatok
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest

(''mosottsz*r-5m-re-látok'' VS ''penge-éles--minden-a-láthatárig'') Az AA-val meg sokáig nem voltam nagy barátságban (részben most sem vagyok, mert kifekteti a karimat
), viszont szvsz pont nem az állóképeknél tűnik fel elsősorban (persze a recésség igen), hanem mozgás közben a kis szögben dőlt élek hullámzásánál zavaró nagyon a hiánya. Azzal viszont egyetértek, hogy 1600x1200 esetén a kicsi pixelek miatt nem annyira vészes ez a hatás, szóval 8xAA-t biztos nem tolnék rá...
Szerintem.
(4xAA+16xAF rulez, csak legyen vas, ami bírja: 1600x1200-ban is baromi szép tud lenni egy-egy játék - pl. PoP:WW -, de nekem ott már nincs meg a 100Hz
+ a 9600XT-t nem pont arra találták ki.
)