- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Autós kamerák
- OLED monitor topik
- Calibre, az elektronikus könyvtár
- Milyen videókártyát?
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- TCL LCD és LED TV-k
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
Új hozzászólás Aktív témák
-
plömplöm
őstag
válasz
macilaci78 #10 üzenetére
te mit nézel, csehkettőt?
szerintem el vagy tájolódva...
-a hangerőszabályzó valszeg csak lefelé szabályoz, soros ellenállás, tápot nem igényel
-a 2USB-re dughatsz bármit, 2USB-nek megy a vezérlőre saját kábelekkel külön-külön
-a CF kártya szintén külön megy egy vezérlőre a kártyameghajtó saját kábelével
kraft az autópályára kell
a sata csati a satának kell meglepő módon... -
Hun'reeth
őstag
Kár, hogy nekem kicsit csili-vili még a fekete verzió is.
Egyébként szívesen látnám a gépemben. 5k -ért.
-
Ste
addikt
potis ventiszabályzó
a régi szép idők -
orbano
félisten
válasz
macilaci78 #6 üzenetére
te milyen hangerőszabályzókról beszélsz? meg hogy a sata csak azért van hogy az energiát adja, hogy szépen világítson? be vagy szívva?
-
macilaci78
nagyúr
Szerintem viszont a fekete egy fekete házon jól mutatna!
Viszont egy hangerőszabályzót elcserélnék egy ventiszabályzóra. Kisebb méretű PC-kbe, pl HTPC-be, barbone-ba is jól jöhet, ha már elvisz egy 5,25-ös helyet, ODD még fér bele, szvsz jó konstrukció ilyen szempontból. Aki meg még így is akarja azt a 4 ventit szabályozni, az meg moddolja a környékre azt a 4 tekerőt.
Ha jól olvastam, a SATA csak az energiát adja neki, hogy szépen világíson. Gondolom, kell ez, tekintve, hogy egy USB-t visz el a géptől, ez ennyi perifériának lehet kevés kraftot adna, ezért SATA-ból is kap, mondjuk egy USB-s vinyónak. Ez egy USB adat+táp, egy SATA táp csatit indokol, de masszív újítás lenne SATA csatornán forgalmazott adat egy lényegében slim ODD, vagy kártyaolvasó, vagy USB-eszköz. Gondoljunk csak bele az eSATA ODD-kbe, vagy pendrive-okba! Kíváncsi vagyok az első eSATA nyomtatóra, meg fényképezőgépre is! eSATA-s lámpa, kávémelegítő! LOL! -
***HG***
aktív tag
Nekem bejön, bár most adtam el a Gatewatch-omat, ahhoz képest nem egy szépség viszont használhatóbb
-
atuci
őstag
nem szép, de legalább praktikus, 10k körül lesz nálunk szerintem, bár én 6-nál többet nem adnék érte
-
fasyrt
őstag
Csak egy USB és egy FW tűcsoportot látok a gép felé menni, a SATÁ-t hogy oldja meg a kütyü?
-
plömplöm
őstag
a panel további érdekessége, hogy a jelenlegi felállás szerint hátlapi usb portokba dughatós, viszont pld ''kivezetéses'' takarólemezt nem mellékelnek... miért nem tüskékredughatós? oké hogy manapság sok van hátul, de pont azokból elvenni... nemtom
-
BaKeSZ87
őstag
Kinézetre 2-es alá
Nekem nem tetszik. De biztos lesz aki megveszi.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Azonnali készpénzes GAMER / üzleti notebook felvásárlás személyesen / csomagküldéssel korrekt áron
- BESZÁMÍTÁS! ASUS TURBO RTX 3090 24GB GDDR6X videokártya garanciával hibátlan működéssel
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RTX 5070 GAMER PC termékbeszámítással
- AZONNALI SZÁLLÍTÁSSAL Eladó Windows 8 / 8.1 Pro
- PROCASTER 40UNB700 40" 101cm televízió + Számla + Garancia
Állásajánlatok
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest