Hirdetés
- Szénszál és réz találkozik az Inno3D egyslotos RTX VGA-in
- Vezetékmentes és kompakt gaming klaviatúra a Cherry Xtrfy védjegyével
- Cserélhető filtereket biztosít az Elgato legfrissebb, 4K-s webkamerája
- A YouTube-ot is betiltják a gyereknél az ausztrálok
- Gyilkosságban és öncsonkításban akart segíteni a ChatGPT
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Házimozi haladó szinten
- Nem indul és mi a baja a gépemnek topik
- Egér probléma
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- RAM topik
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- Vezetékmentes és kompakt gaming klaviatúra a Cherry Xtrfy védjegyével
- Milyen billentyűzetet vegyek?
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
Aktív témák
-
stpotty
tag
szerintem semmi értelme, legalábbis nekem nagyon megfelel filmnél a 2*, adatnál a 4* sebesség. a pofáján pedig nagyon ronda az a sok felirat.
-
BobMaster
senior tag
Erre gondolsz, ugye? :)
http://prohardver.hu/rios3_content.php?mod=10&id=5902
Igen, nekem is ez volt az első gondolatom. Ebből is látszik, a számítástechnikában csak az a biztos, ami már megtörtént :) Bár az sem kizárt, hogy ez egy 16x-os író minőségellenőrzésen megbukott bele, ami 12x-esen még stabilan tud írni :F -
GBX
aktív tag
Biztos hogy erősebb lézer van benne?
A történelemben már voltak csalások és trükkök hogyan lehet vmiből gyorsabbat csinálni.
PL: réges régen az SMC hálókártyák gyorsak voltak de a jelük eléggé gyenge volt:
a trükk : kisebb (jelerősségű) jeleket többször ki lehet bocsántani mint sok nagyot, tehát lehet hogy az a 12xDVD írás nem is olyan jó. -
marcee
addikt
Übergáz az előlap feliratozás. Ha gagyit akarnék gyártani, biztosan visszafogott dizájnnal tenném, hogy például olyan jóérzésű júzereket, mint például én vagyok (:B :U) minnél könnyebben át tudjak verni. Node így nem fog menni.
-
Vitus
őstag
Nem rossz. Ahoz képest, hogy egy cikkben meg az volt, hogy nem lesznek 12x írók hanem egyből a 16x-osok jönnek. :D
Aktív témák
- Olcsó Notebook! Dell Latitude E6540! I7 4600U / 8GB DDR3 / 128GB SSD! / HD8790M
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T450 - i5-5GEN I 16GB I 256SSD I 14" HD+ I Cam I W10 I Garancia!
- Bomba ár! Dell Latitude E7270 - i7-6GEN I 8GB I 256GB SSD I 12,5" FHD I HDMI I CAM I W10 I Gari!
- 8 GB-os GeForce RTX 2060 SUPER (OEM HP) - garanciával
- Dell 14 Latitude 9410 FHD IPS 2in1 Touch i7-10610U 4.9Ghz 16GB 512GB SSD Intel UHD W11 Pro Garancia