- Megjöttek a be quiet! Pure Loop 3 sorozatú kompakt AIO-i
- 80 cm-es képtálójú, 4K-s BenQ monitor audiovizuális típusú munkához
- Felfűtené a 2 nm-es versenyt a japán Rapidus
- AI és közelségérzékelő növeli az MSI QD-OLED kijelzőinek élettartamát
- Bemutatjuk az MSI új Godlike X870E és MAX szériás alaplapjait
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Monitor hiba topik
- BIOS topic
- Nem indul és mi a baja a gépemnek topik
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Milyen alaplapot vegyek?
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
Aktív témák
-
stpotty
tag
szerintem semmi értelme, legalábbis nekem nagyon megfelel filmnél a 2*, adatnál a 4* sebesség. a pofáján pedig nagyon ronda az a sok felirat.
-
BobMaster
senior tag
Erre gondolsz, ugye? :)
http://prohardver.hu/rios3_content.php?mod=10&id=5902
Igen, nekem is ez volt az első gondolatom. Ebből is látszik, a számítástechnikában csak az a biztos, ami már megtörtént :) Bár az sem kizárt, hogy ez egy 16x-os író minőségellenőrzésen megbukott bele, ami 12x-esen még stabilan tud írni :F -
GBX
aktív tag
Biztos hogy erősebb lézer van benne?
A történelemben már voltak csalások és trükkök hogyan lehet vmiből gyorsabbat csinálni.
PL: réges régen az SMC hálókártyák gyorsak voltak de a jelük eléggé gyenge volt:
a trükk : kisebb (jelerősségű) jeleket többször ki lehet bocsántani mint sok nagyot, tehát lehet hogy az a 12xDVD írás nem is olyan jó. -
marcee
addikt
Übergáz az előlap feliratozás. Ha gagyit akarnék gyártani, biztosan visszafogott dizájnnal tenném, hogy például olyan jóérzésű júzereket, mint például én vagyok (:B :U) minnél könnyebben át tudjak verni. Node így nem fog menni.
-
Vitus
őstag
Nem rossz. Ahoz képest, hogy egy cikkben meg az volt, hogy nem lesznek 12x írók hanem egyből a 16x-osok jönnek. :D
Aktív témák
Hirdetés
- Hitelesítették az S26 Ultra csalódást keltő telepét
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- Horgász topik
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Futás, futópályák
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Sorozatok
- Vigneau interaktív lokálblogja
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Kerékpárosok, bringások ide!
- További aktív témák...
- HIBÁTLAN iPhone 15 Pro Max 256GB Black Titanium -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3004
- HATALMAS AKCIÓK / MICROSOFT WINDOWS 10,11 / OFFICE 16,19,21,24 / VÍRUS,VPN VÉDELEM / SZÁMLA / 0-24
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 10400F 16/32GB RAM RTX 3050 6GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! Apple Macbook Pro 16" 2019 i9 64GB 1TB 5500M 8GB garanciával hibátlan működéssel
- Keychrone Q1 V2 billentyűzet / Számla / Garancia /
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest