- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Azonnali informatikai kérdések órája
- Fujifilm X
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Hobby elektronika
- Zenelejátszó építése, a kiváló hangzásért
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Milyen TV-t vegyek?
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
Új hozzászólás Aktív témák
-
HW-Peter
aktív tag
up
-
DummyBoy
senior tag
Hmmm ... én is szeretném lecserélni a PCTV-met ... Csak nem tudom mire
Viszont szimpi ez a cuccRemélem hamarosan jönnek az ilyen tunerek ...
-
-A hexus-on van egy bővebb ismertető ott írták a HDTV kompatibilitást.
Bővebben: link
-Nem a HDTV-hez nem feltétlenül kell külön tuner, a jelenleg forgalomban levő ATI HDTV wonder is támogatja az analóg és a HDTV adásokat is. A tunerje pedig így néz ki:
Bővebben: link
Külön bemenet van az analóg illetve a HDTV jelhez is.
-Az egy darab 16MB-os DDR ram modul nem hiszem hogy számottevő drágulást hozna ugye egy 12ezer bruttó környékén árult 128MB DDR rammal szerelt FX5200-as kártyán is ilyen modulból van 8db.
-A kártya áráról nem írtak még sehol konkrétumokat viszont a theater 550-be azaz egy chip-be integrált funkciók miatt kedvező árról írnak. Az asus alaplapra integrált theater 550-el is ki fog jönni. Kedvezhet még az ár szempontjából az is hogy több gyártó is bejelentette már a theater550-es tunerét. Az ős TVwonder-ek még BBA termékek voltak ennek megfelelő árral.
[Szerkesztve] -
marcee
addikt
Nem hiszem, hogy az az 5% prociterhelés (milyen procin is?
), abból származna, hogy a hardveres mpeg2 coder chip nem képes önmagában ellátni a feladatát. 5% prociterhelés még a stream mentéséhez sem tűnik soknak.
Szerk: Ja, és hogy beálljak a sorba, nekem is kell egy!
[Szerkesztve] -
rudi
nagyúr
Ezt a HDTV kompatibilitást honnan veszed? Nem mintha kötekedni akarnék, sőt inkább kíváncsi vagyok! Tudtommal HDTV-re külön ''tuner'' egység kell, max a Theater 550 támogathat digitális adást. Engem már a hardver MPEG2 meggyőzőtt. A 16 MB memóriavezérlő inkább olyan lehet, hogy 16 MB memória kezelésére képes a chip, amit tényleg filterekhez meg talán a tömörítés kesseléséhez (bekessel több képkockát, azokat elemzi és kiszűri a gyorsan mozgó elemeket, amiket másképp filterez) lehet jó. Viszont attól tartok, hogy a RAM miatt drágább lesz, bár a RAM nélküli verzió sem elképzelhetetlen, majd utánajárok, mindenesetre nálam is kárcsonyi ajándék gyanús a dolog (vagy majd hoz a nyuszi tavasszal).
-
ptiboy
senior tag
nekem tetszik
jó kis karácsonyi ajándék lenne... -
-
polika
senior tag
mi az a 16 mbyteos ddr memória vezérlő? az ember azthinné hogy ddr memória vezélő van ami tud annyi memóriát vezérelni amennyit nem szégyel..meg van 16 megás ddr ram esetleg, de hogy a vezérlő legyen 16 megás olyat még nem hallottam..mindestre mit csinál egy ilyen 16 megás ddr vezérlő egy hardveresen dekódoló/encodolo cuccba? esetleg ez olyan grátisz valami hogy a nagyon hasznos hardveres mpeg2 melett még csak úgy tudjon a chip vezérelgetni is 16 megáig ezt meg azt, és a júzer meg majd kitalálja mi fér bele egy jó kis 16 megás vezérelgetésbe?
-
szvara
csendes tag
Hát, orrot azt mi csináltunk neki, de attól még boszorkány!!!!
-
Brekk
addikt
Engem meg gyíkká változtatott!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
ph A kártya az ATI új Theater 550 Pro chipjére épül.
- Windows 11
- Politika
- Synology NAS
- Budapest és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Külpolitika
- Ismerkedés a Zyxel NSA325 v2-vel
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Azonnali informatikai kérdések órája
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- További aktív témák...
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T590 - i5-8GEN I 16GB I 256GB SSD I 15,6" FHD Touch I Cam I W11 I Gari!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 10600KF 16/32/64GB RAM RTX 3050 6GB GAMER PC termékbeszámítással
- 2db Dell PowerEdge R740 2U Rack Szerver és 3db Netapp FAS2040 NAS
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad X270 - i5-6G I 8GB I 256GB SSD I 12,5" FHD I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
- Telefon szerviz helyben - Gyors javítás, akár 30 perc alatt!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest