- Lassan állítjuk a fát, és a hardverek is be vannak csomagolva
- Klasszikus kínai festmények ihlették a Colorful legfrissebb memóriáinak külsejét
- Ultrakompakt Key E SSD-vel jelentkezett a Silicon Power
- Mesterséges intelligenciára kihegyezett mini PC jött az ASUS műhelyéből
- ASUS blog: ExpertBook P5 notebook, a munkagép
Aktív témák
-
GEIL
addikt
:C....annyira nem is rossz !!! :C
------------------------- i7 13700K - 64Gb DDR5 - RTX4070 ---------- i5 9600k - 32Gb DDR4 - RTX3060 ------------------------- ------------------------- PS5 --------------- ------------- Samsung A53 5G ------------ ------------ Xbox Series X ----------------------------
-
ciao
senior tag
CAD/CAM 15''-on ezek hülyék???? 15''-os játékmonitor??? iszonyúan megsértődnék a munkáltatómra ha CAD-es munkát 21''-os monitornál kissebben akarna végeztetni velem, most is ilyenről írok
Mindenkit felpofoztatok a bakterral!
-
félisten
Egyebkent ez csak total szembol nyujt elvezheto 3D-s kepet, ha jol tudom. Prizmakkal es polarszurokkel dolgoznak asszem.
Itten tessek az oldalon alul levo videot megnezni az okulas erdekeben:
www.holografika.com
Egyebkent atlagfelhasznalonak per pillanat semmi ertelme ilyet hasznalni, es hosszutavon is nehez lesz indokoltan a tomegek szamara gyartani. Persze el lehet adni (fel kell kelteni az igenyt, aztan mindenki ilyet fog kerni apucitol karacsonyra), de sajnos az emberek 98%a nem lenne kepes hatekonyan hasznalni egy valos 3d-s kezelofeluletet - latvany-enhancementnek nem lenne rossz, de egyebkent alapvetoen 2D-ben tudunk hatekonyan es gyorsan tajekozodni. Egy kemikus, fizikus vagy akarki, akinek 3D-s (vagy tobb dimenzios :) ) dolgokkal kell foglalkoznia, az vagy enelkul is el tudja kepzelni a dolgot, vagy palyat tevesztett...szal ennek tenyleg csak ''latvanyossag'' funkciojat tudom egyelore elkepzelni.
Persze nyilvan ez a jovo, stb. :)while (!sleep) sheep++;
-
twollah
nagyúr
Na ezzel alljon neki vki Doom3mazni.
-
b@ndi
tag
:C kiraly lehet evvel a doom 3 vagy valamilyen szimulator progi.
Kar, hogy ennyi penzbol veszek 5 db normal 15'' TFT es korbepakolom magamat vele a terhatas erdekeben. :((( -
fakocka
tag
''A Sharp bemutatta a világ első térbeli képű TFT-monitorát.''
Ez így nem teljesen igaz... ez max az első ami nagyközönség számára készült, de a technológia már régebb óta létezik...
A SeeReal Technologies Gmbh terméke, egy ideje már megjelent [L]http://www.seereal.com/EN/products_cis.en.htm[/L], jellemzően 1 felhasználó tudja élvezni a megjelenített 3D képet
X3D Technologies Corp monitora [L]http://www.x3d.com/technology/index.html[/L] által megjelenített képet pedig egyszerre több felhasználó láthatja... -
Integra
titán
és miért nevezik meg hogy 50000 órás üzemidővel??
valami spéci technológia van benne amit utána cserélni kell?
amúgy szívesen megskubiznék egyet közelről:))...egy fecske nem csinál nyarat, viszont egy hülye százat csinál...
-
Genun
tag
Ez érdekes! Szal olyan mint a 3d-s mozi csak spéci szemüveg nélkül?
-
Keitaro
addikt
Fú, megkérik az árát
-
karib
addikt
Eddig azon parádéztunk, hogy egyre laposabb legyen a kép, és most tessék :DDD
Department of Redundancy Department
-
Tithian
őstag
Ha jól értem, sztereo képet ad anélkül, hogy a nézőnek koncentrálnia kellene rá.
Érdekes.</örök nyugalom> Mottó: "Te nem vagy én, ezért ..."
-
L3zl13
nagyúr
Érdekes, de ehhez az szükséges, hogy mélység információt tartalmazó jelet kapjon a TFT, nemde?
Van erre valamiféle szabvány?Aki hülye, haljon meg!
-
Tithian
őstag
Ezt most csak én nem értem-e?
Mit jelent az, hogy térbeli képet ad:F?</örök nyugalom> Mottó: "Te nem vagy én, ezért ..."
Aktív témák
Hirdetés
Állásajánlatok
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest