Hirdetés
- Lassan állítjuk a fát, és a hardverek is be vannak csomagolva
- Klasszikus kínai festmények ihlették a Colorful legfrissebb memóriáinak külsejét
- Ultrakompakt Key E SSD-vel jelentkezett a Silicon Power
- Mesterséges intelligenciára kihegyezett mini PC jött az ASUS műhelyéből
- ASUS blog: ExpertBook P5 notebook, a munkagép
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Vezetékes FEJhallgatók
- OLED TV topic
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Milyen TV-t vegyek?
- Apple notebookok
- Klasszikus kínai festmények ihlették a Colorful legfrissebb memóriáinak külsejét
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
Új hozzászólás Aktív témák
-
BSOD
senior tag
Az utóbbi időben pont azon törtem a fejem, hogyan muzsikálnának raid0-ban az ssd-k. Ez biztos segítene lomhaság problémán. Most már csak azt nem értem, a gyártók miért nem párhuzamosítják a tárolást a meghajtón belűl. Így biztos ki lehetne hajtani az interfészt,
ami mellesleg megoldaná a gépekben a háttértárak szűk keresztmetszetét...Keresek SILICON GRAPHICS octane-hoz vpro grafikus rendszert.
-
Hebry
senior tag
Nagyon drága még, de majd lentebb fog menni az ára.
-
Male
nagyúr
Ha erre már van valami adat: meghibásodásnál hogy viszonyulnak egymáshoz az esélyek?
(úgyértem, egy x:y arányra lennék kiváncsi, ahol x a döglött vinyórol az adatok visszanyerésének az esélye átlagban, y ugyanez csak SSD vagy egyéb hasonló flash alapú tárolóval)
Szerk: a görbe tű: a felső sorban a középső (ami ugyebár hiányzik), olyan hatású a képen, mintha görbe lenne, pont a fényképezőbe nézne. Szerintem ezt látta ő görbének.
[Szerkesztve] -
törölt tag
Létezik 2,5'' SCSI? És én erről mérnem tudok?
-
Sotho
őstag
liksoft :
tesztet tesztet!
szépen elgörbült az egyik tű , ennyire vigyáznak a cuccra?
olyan drága hogy akkor már inkább a 2,5'' scsi. -
liksoft
nagyúr
Mert korlátozott az írhatósága. A chip belül szó szerint szétégeti magát. Ezen a chip-en belül a területek ''átmozgatásával'' javítanak. Csak a baj, hogy ezt a map-elést adminisztrálni kell. A meghibásodások kb. 50%-a ennek az adminisztrációnak a halála. Így nem ''szektorhibás'' lesz, hanem egy teljes chip kiesik a tárolási területből.
Igazából véve én örülök ennek az új technológiának. Lelki szemeimmel már számolom a ''kuncsaftokat''!Murphy él és dolgozik (Ami el tud romlani, az el is romlik).
-
nagyúr
válasz parandroid #5 üzenetére
Én meg emléxek még a 60.000 Ft-os C64-re a bizományiban (csak ott lehetett kapni), meg a 200.000-es IBM XT-re, 10 megás vinyóval (az mostani áron vagy kétmilla lehet...)
Aki él és nem boldog, az téved!
-
H.O.D.
senior tag
szvsz tök felesleges megvenni, az adatbiztonsága a béka ülepe alatt van egy HDD-hez képest.
Where do you want to go today?
-
Ste
addikt
Brutális ára van, még ha ''presztizs'' modellekről is van szó
viszont elfogadnék egy 64gigásat a mostani helyére az biztos
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- MP600 PRO NH 1TB M.2 NVME PCI-E 4.0 x4 - Új - 7000-6500 MBs - Eladó!
- BESZÁMÍTÁS! 10TB Western Digital DC HC330 HDD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! 1TB Samsung 980 PRO NVMe SSD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! 1TB Samsung 870 QVO SATA SSD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- Seagate Exos 7E8 8TB - SATA3, 7200 Rpm, 256MB - 100/100 -as - Eladó! 36.000.-
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest