Új hozzászólás Aktív témák
-
Totyi
őstag
Azért gondoljunk már bele;hogy a 128-as feltöltés mi?Lószar.Van ahol meg 96-ost adnak...no comment.
1 mbit elég már;bármire...bár néha ha csak kicsi időm van,akkor jól jönne hogy gyorsabban le tudjam tölteni a dolgaimat.Nem p2p-re gondolok,hanem driverekre;mert azok is már 30 fölött vannak.Pl az egerem drivere 45 mega!
Akkor még az új ati,stb.Amikor csak fél órám van,ez egy kicsit bosszantó.De nem panaszkodom;mert nálunk semmi baj nincs az internettel.Az utóbbi 1.5 évben talán ha egyszer volt szakadás,pedig napi 5 órát bizots online vagyok.
-
parandroid
félisten
Nekem 3 megbitem van, de sokallom. Különösen az árát. Nem ennyire szerződtem egyébként, csak közben kétszer dupláztak, ami nem is lenne baj, de a második duplázásnál már jobban örültem volna inkább egy árfelezésnek. Most 14600 Ft körül fizetek egy hónpban, augusztusban jár le a két év, szinte biztos, hogy váltok a 2 megabites csomagra. Az egy megabittel kevesebbet észre sem fogom venni (ritkán töltök nagy cuccokat, utoljára a Heroes 5 demó jött le, ami viszonylag nagyobb volt), viszont a havidíja csak 10400 Ft körül lenne, ami azért jelentős különbség.
p
Új hozzászólás Aktív témák
- IKEA Format lámpák eladóak (Egyben kedvezménnyel vihető!)
- BESZÁMÍTÁS! Asus TUF VG34VQL3A 34 180Hz VA 1ms monitor garanciával hibátlan működéssel
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Pro 256GB Sierra Blue - 1 ÉV GARANCIA, Kártyafüggetlen, 100% Akkumulátor,MS3409
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T495 - AMD Ryzen 5 PRO I 8GB I 256GB SSD I 14" FHD I Cam I W11 I Gari!
- Új és újszerű 17-18 Gamer, irodai, üzleti készülékek nagyon kedvező alkalmi áron Garanciával!
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest