- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- Kompakt vízhűtés
- Milyen notebookot vegyek?
- Miért nem tűnik el soha a kalózkodás?
- TCL LCD és LED TV-k
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Milyen egeret válasszak?
- SSD kibeszélő
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
Új hozzászólás Aktív témák
- 

marcee addikt Hehe! Az eredeti MS AntiSpyWare Beta1 emlékeimszerint a legsúlyosabb kategóriába sorolta a Gator-t, aztán ez néhány frissítés után elmúlt.  
 (igaz, a flashget-tel is így volt)
- 

- 

Zoltán őstag Hát igen. Csak a google minőséget nyújt, a microsoftocskád meg nem... Talán ezért is szimpatikusabb az embereknek. Meg arról nem is beszélve, hogy annakidején a google egyszerűen azért nyert a keresők piacán mert jobbat nyújtott mint más. Míg a microsoft nem ezért lett monopol, hanem máig vitatott/perelt módon. 
- 

Sanya nagyúr ha a gator nem volt spyware, akkor miért akarta letörölni minden antispyware alkalmazás? 
 perelhetnek
- 

Surranó aktív tag válasz  badbrother

üzenetére badbrother

üzenetérete ilyen júzerrel szoktál netezni, én meg használok wgetet  
- 

Kekmen senior tag Gondoljatok bele, a Microsoft vesz egy Spyware céget csak be ne pereljenek  
 ezt talán kihasználják majd az Antispyware programjuk által (ami egyébként egész jó) és fizetőssé teszik, hát nem megéri?
 [Szerkesztve]
- 

VladimirR nagyúr attol fugg, hogy a hozzasozlas, amirol az ertesito jott, melyik domain-en szuletett - en pl mindig ph-rol irok, megis, ha valaki it.news-rol, vagy mobilarenaro szol hozza, onnan jon a mail 
 _Balint_: moonman imho arra celoz, hogy mig a google-tol senki nem tart, ha az ms, es a gator kerul szoba, maris atomcsapastol tart mindenki, holott eddig is hasznaltak hasonlo szolgaltatasokat (mitobb, arrol sem vagyok meggyozodve, hogy pl ezgy divx install soran letiltottak volna a gator.exe-t....
- 

tomcs őstag az osszegyujtott adat veszelyforras. mindegy hogy mire kell (vagy hogy hivatalosan mire kell). pl akar el is lophatjak, lasd bankkartyabalhe. pedig asszem azok is csak statisztikazni akartak, fene tudja. 
 google keresot merem hasznalni, mert csak olyan dolgokra keresek amit egy utcan szembejovo embertol is meg mernek kerdezni ha felteteleznem hogy tudja. az sem zavar ha logoljak hogy hova megyek a kereses alapjan, mert tenyleg ettol olyan hatekony. az meg mindegy hogy a szelen milyen reklamcsikok vannak, atlagosan ugyanakkora az is ha random kuldenek egyet meg ha probaljak hozzapasszolni az altalam nezegetett tematikahoz.
 gator az ''maskepp volt pofatlan'', szal azt azer mar megse kene hogy mindez idemasszon a gepemre es itt is azt csinaljon amit epp akar. lehet hogy google se jobb vagy majd eleri ezt a szintet, nem tudom. de ha el is eri, nem kell hasznalni.
- 

moonman titán aztán nehogy azért vásárolja fel, hogy egy tollvonással megszüntesse.  
 végülis még mindig olcsóbban jön ki, mintha még évekig harcolna ellene.
- 

WN31RD addikt Jó a cikk, jó a stílusa, gratula, Phix!  
 Tetszik, hogy nem rejted véka alá a véleményedet. 
 A szárazan tárgyilagos cikkek, hírek mellett ilyenekre is szükség van időnként.
- 

ngabor2 nagyúr Mindenhonnan nyomul a reklám, egyre durvábban. Volt idő, mikor otthon egyszerűen alig tudtam fórumozni. Modem miatt egyszerre 18-20 oldalt is megnyitottam, és ha mozgó reklám volt benne, akkor az összes erőforrást megzabálta, görgetni alig lehetett. Ezt sikerült kiirtani (adblock rulez). tehát ameddig a ''reklám'' feature, és nem bug, tehát kikapcsolható, addig jöhet. Legfeljebb 1x megnézem, utána kikapcs... 
 De a Gator-ról nem igazán ilyeneket hallottam Szerencsére nem találkoztam vele élőben. Szerencsére nem találkoztam vele élőben.
 Ha meg csak a MS-nél lesz, akkor... nem érint.
 Talán be-x-elted jobb oldalt a '' Kérek egy emailt, ha hozzászólnak ehhez a témához!'' kockát.
- 

- 

Surranó aktív tag 
- 

moonman titán nem fogok nagyon belemenni, ha nem érzed, máris mennyire uralma alá hajtotta az internetes közösséget a google, akkor csak elég rápillantani valami ilyesmire Bővebben: link 
 valamint a google is foglalkozik reklámozással, lásd adwords, adsense...
 ezekre senki nem gondol, hogy mennyire befolyásolják a szokásait, ezektől valahogy nem félti senki az információcskáit. pedig...
- 

moonman titán ez már télleg bulvárkodás. 
 google-től érdekes módon nem fél senki...
- 

Surranó aktív tag hehe. ezután. telitalálat.   
Új hozzászólás Aktív témák
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- EA Sports WRC '23
- A világűrbe repíti az AI-t az NVIDIA és a Starcloud
- Kamionok, fuvarozás, logisztika topik
- Resident Evil Requiem - Ami eddig történt
- Kompakt vízhűtés
- Munkahelyek tízezreit szünteti meg az AI
- Milyen notebookot vegyek?
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- LEGO klub
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! Asus B560M i5 10400F 16GB DDR4 512B SSD RX 6600XT 8GB AeroCool DS Cube ADATA 600W
- FELVÁSÁRLÁS A GYŐRÚJBARÁTI BOLTUNKBAN!
- Telefon felvásárlás!! iPhone 12 Mini/iPhone 12/iPhone 12 Pro/iPhone 12 Pro Max
- Samsung Galaxy S23 Ultra 5G 512GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! Apple MacBook Air 15 M4 24GB RAM 1TB SSD macbook garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest