Aktív témák
-
erdoke
titán
Ha a másik topicba nem tudtad átkopizni soraidat, akkor én is ide válaszolok.
1. Mindenekelőtt honnan veszed az állításaidat a SiS655-tel kapcsolatban? Tapasztalatból mondom, hogy marhaság. Persze ezzel kapcsolatban már flémeltünk, amikor még iszonyúan esküdtél a Granite Bay-re, de nem tanultál belőle.
2. SZVSZ egyik chipsetnek/lapnak sincs jövője az általad elképzeltek szerint. Mit ér majd a 865/875 a Grantsdale megjelenése után? Én csak azt mondom, hogy mindössze 10-12 hónapot kell arra várni, és sokkal több nagy horderejű változás várható bele, mint ezekbe.
3. Nem én keverem a Canterwoodot a GB-jel. Esküdtél aszinkronitásra (némileg jogosan a GB esetében, mert az nem tudott mást! Most pedig dicsőíted az aszinkronitást, amit a SiS655 régen tud, ráadásul nem csak alulhajtani a RAM-ot. Szerinted érdemes a 4,5 GB/s valós memória-sávszélességet tovább gyengíteni aszinkron alulhajtással a jobb procituning érdekében, holott annak már 800-on is 6,4 GB/s a sávszélessége?
Remélem segítettem látóköröd kibővítésében...
Aktív témák
- Corsair Vengeance LPX Black 32 GB (2x16 GB) DDR4 3600MHz - ÚJ
- BESZÁMÍTÁS! GIGABYTE Z390 GAMING X Z390 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
- Itt van egy kis Prémium AM4 lapocska! MSI MAG X570S TOMAHAWK MAX WIFI INGYEN FOX
- s754, s939, AM2, AM2+, AM3, AM3+, AM4, FM1, FM2 alaplap, CPU akciÓÓÓ
- BESZÁMÍTÁS! MSI Z390-A Pro Z390 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
- Samsung Galaxy A35 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- REFURBISHED és ÚJ - HP Thunderbolt Dock G2 230W with combo cable (3TR87AA)
- Magyarország piacvezető szoftver webáruháza
- Samsung Galaxy Z Fold 6 Silver Shadow Hajlítható csúcstechnológia, AI extrákkal,2028. 01. 24
- Bomba ár! HP ProBook 450 G8 - i5-1135G7 I 8GB I 256SSD I HDMI I 15,6" FHD I Cam I W11 I Gar
Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest