- A SAMA jóvoltából konkurenciája jött a Thermalright léghűtéseinek?
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Vezetékes FEJhallgatók
- Milyen videókártyát?
- Házimozi belépő szinten
- Azonnali fotós kérdések órája
- Változatos hardverbokréta
- Milyen egeret válasszak?
- Apple asztali gépek
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
Aktív témák
-
Versus
senior tag
Elnézést kérek hogy hosszú idő után hozzá merek szólni de lenne a kommentedhez pár észrevételem.''533 FSB-hez szvsz hasonló teljesítmény mellett lényegesen olcsóbbak a SiS655-tel szerelt lapok.'' Az ASUS P4P800 nem fog 40 bruttóba kerülni,viszont ha körülnézel a neten(TMSHW) akkor látod milyen szépen elporolja más gyártók 875!-ös lapjait kivéve persze a P4C800-at.Szerintem egy Abit nem lesz sokkal drágább 30 ezernél és ez olyan nagyon nem lehet drágább egy sis655-el szerelt lapnál ami az életben nem fog neked 180-as fsb felett menni és az életben nem fog DDR333 feletti szinten ramot hajtani,mindenki döntse el magában hogy olyan lapot vesz amivel ki tud hajtani egy 533-as p4-et és később még hajtani is tud majd benne egy 800-as P4-et is vagy beruház egy olyan lapba aminek biztosan nincs jövője!
''Veszel nem olcsón 2 db 434-es RAM-ot, és 10% tuningot bír szinkron. Ez az elérhető árú 2,4C-nél 2640 MHz-et eredményez, ami nem túl fényes. 466-os modulnál már akár a 2820 is elérhető...'' Gondolj bele mi lenne ha nem kevernéd állandóan a Canterwoodot a Granite Bay-el ,ezzel félrevezetve nem csak magadat hanem egy csomó fórumozót és utánaolvasnál hogy a Canterwoodnál NINCS szinkronitás és marhára nem kell bele tunning ram a hajtáshoz ,e tárgyban pl ajánlom neked a P4C800 Asus oldaláról letölthető manualját ,tudom lerágott csont de el kéne olvasni ! Vagy simán keress rá tesztekre,nem szégyen olvasni nekem is sokat segít a megértésben ,különösen ajánlom ezt a tesztet : http://www.x86-secret.com/popups/articleswindow.php?id=80 ,igaz hogy franciául van de a táblázatok nagyon informatívak ,különösen ajánlom a P4 2.4C-s procik fsb skálázási táblázatát ,de a pláne az i865PE VS i875/E7205/i845PE összehasonlító táblázataiban van! Remélem segítettem látóköröd kibővítésében !
Aktív témák
- Autószimulátor! Leírásokkal, mindenestül, játékkal, kulcsrakészen!
- Bomba ár! Dell Latitude E7240 - i7-4GEN I 16GB I 256SSD I 12,5" HD I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
- Samsung Galaxy Book2 NP750XED i7-1255U 16GB 512GB GARANCIA: 1 ÉV
- Nexus 6P 32GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Új Dell 13 XPS 9315 FHD+ IPS i7-1250U 4.7Ghz 10mag 16GB RAM 512GB SSD Intel Iris XE Win11 Garancia
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest