- Home server / házi szerver építése
- Nyárbúcsúztató hardvermix
- A 3D V-Cache és a rengeteg memória lehet az új PlayStation fő fejlesztési iránya
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- SSD kibeszélő
- Apple MacBook
- Androidos tablet topic
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- OLED TV topic
Új hozzászólás Aktív témák
-
TomiFiu
tag
Nos bár többmint egy éve volt itt utoljára hozzászólás elöttem, azért elmondanám, hogy én 2 hete vettem egy ilyen alaplapot.
Szuper jó lap!És miért ezt vettem?
Mert az alaplap, Athlon64 X2 4200+, 2x1GB Kingmax DDRII800 38eHuF volt. Ha majd veszek egy jobb VGA-t az is bele kerűl majd ennyibe, de addig Radeon9600-as használom húzva.
Szóval most 38eHuF az még kibírható volt számomra, de 70-80eHuF már anyagi leégés lett volna számomra.
Arról nem is beszélve,hogy most a régi VGA-m ellenére újra játszom full grafikával a nem is olyan régi játékokat riccenés mentesen.
És ha mégis PCIe-re kellene válatni akkor az alapla 11eHuF-os árát vesztem el (kivéve ha veőt találok) és a többi meg már megvan (AM2 CPU, DDR2).
Új hozzászólás Aktív témák
- Home server / házi szerver építése
- Windows 11
- Borderlands 4
- Nyárbúcsúztató hardvermix
- A 3D V-Cache és a rengeteg memória lehet az új PlayStation fő fejlesztési iránya
- E-roller topik
- Suzuki topik
- Elalmásodik a Xiaomi: 100 wattos töltéssel érkezik a 16 Pro Max
- Autós topik
- Milyen légkondit a lakásba?
- További aktív témák...
- Xiaomi Redmi 14C 128GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- Samsung Galaxy S22 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S21/Samsung Galaxy S21+/Samsung Galaxy S21 Ultra
- Macbook Pro 2019 // i5 // 1TB // Számla+Garancia //
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad X280 - i5-G8 I 8GB I 512GB SSD I 12,5" FHD I HDMI I Cam I W10 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest