Új hozzászólás Aktív témák
-
A TAHÓ
csendes tag
Ok...nem olvastam.
Ami a hűtőket illeti, úgy tudom, hogy a palomino illetve a barton magos melegszik a legjobban ( a tévedés jogát fenntartom!! ), és ha jól emléxem a gt coolerek nagy többsége 2800+ig van kalibrálva...a dobozon legalábbis ez van.
Mondjuk nem csoda, mert mindegyik coolerjükön ugyanaz a venti forog, max néha a bordázaton változtatnak. Ugyanaz a venti van P4-esen mint az AMD-én.
Szintén tévedhetek!!
Nos, talán mivel adott egy venti ( ami be kell ismerni csendes) minden bordára azt szerelik, ezért is van, hogy a venti egyik fele a megfelelő kialakítású rögzítőhelyre van becsavarozva, a másik két csavar meg bele van hajtva valahova bordázatba.
Nos, én erről a ''technikai vivmányról'' mondtam azt hogy silány.
Tehát ha mondjuk ezeket a coolereket a maximálisan ajánlott CPU-ra is rászerelted volna, ........akkor lehet más lenne a véleményed.
Új hozzászólás Aktív témák
- Milyen egeret válasszak?
- Futás, futópályák
- Békéscsaba és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Windows 11
- PlayStation 5
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- DUNE médialejátszók topicja
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- Synology NAS
- 5.1, 7.1 és gamer fejhallgatók
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! ASROCK B550M R5 5600X 32GB DDR4 512GB SSD RTX 3060 Ti 8GB Zalman Z1 Plus CM 750W
- HIBÁTLAN iPhone 14 Pro Max 128GB Silver -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3913, 100% Akkumulátor
- Apple iPhone 13 /128GB /Kártyafüggetlen / 12 Hó Garancia / akku: 85%
- Samsung Galaxy A36 5G / 6/128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia / Bontatlan
- GYÖNYÖRŰ iPhone 15 Plus E-SIM 128GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3355, 100% Akksi
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest