- NTFS, exFAT, FAT32 – Melyiket válaszd és miért?
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- 5.1, 7.1 és gamer fejhallgatók
- LG LCD és LED TV-k
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Milyen SSD-t vegyek?
- Milyen széket vegyek?
- Azonnali informatikai kérdések órája
- Vezeték nélküli fülhallgatók
Aktív témák
-
Surranó
aktív tag
Elnyíródik? Az oldallemez? Engem inkább az zavart, hogy lekopott a festék :P Lehet, hogy mazochista vagyok, de szeretek codegent szerelni. Csak azt nem tudom, h az alaplaptartó tálcát hogy lehet kivenni, mert bótba mindig kinn látom, oszt ahány dobozt nézek, nem jövök rá, hogy lehet szépen szétszedni.
Egyébként még sose kellett alátétet használnom, de lehet, hogy az segít? Tényleg, mitől rezonál az oldallap? akkora a szél odabenn? vagy MFM-es vinyó? :t -
Surranó
aktív tag
Nekem a Codegen is könnyen szerelhető. A biliacél meg a súly rovására megy, vagy nem? Csavarozd be, és nem rezonál. A légvezetésben lehet valami, de az véletlenül nem szabványos? (hogy hol legyenek rajta lukak mámmint). Esetleg a vinyók nem fiókszerű, hanem sínszerű keretekre rögzülnek? (ha ezt még nem találták ki, akkor ipiapacs. ha mán a duplakattot elhappolták ;))
-
Surranó
aktív tag
A teljesítmény nem az, amennyit le tud adni? vki írta a 2gf6800 táján, h 550-es táp maxon kb 740-et fogyaszt, abból gondolom.
Egyébként ha már így kérded: lécci mondd meg, miben jobb a chieftek táp a codegennél, mert télleg nemtom. (egyébként a codegen ház durván 2k lehet táp nékül) -
Surranó
aktív tag
válasz
Alvin_ti4200 #1 üzenetére
Biztos én vagyok lemaradva, de nekem egy ház táppal plusz alaplap 70+ +fáért ''kicsit'' súlyos.
Különben komolyan gondolták, h 250W-ról menni fog a Prescott meg a PCIe-s kártya is? :C
Aktív témák
Hirdetés
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RTX 5070Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- MSI CreatorPro Z16P - i7-12700H, RTX A5500, értintőkijelző
- Mire Vágyik a Gamer Szíved? Mi tudjuk! Kamatmentes rèszletre is!
- Bomba ár! HP Elitebook 850 G3 - i7-6GEN I 16GB I 256GB SSD I RadeonI 15,6" FHD I Cam I W11 I Gari!
- Csere-Beszámítás!AMD Asztali számítógép PC Játékra! R5 5600/ RX 6700XT 12GB / 16GB DDR4 / 500GB SSD
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest