- Monitor hiba topik
- Amazon Kindle
- A Windows 11 lett az úr az asztali PC-k piacán
- Milyen TV-t vegyek?
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- A partnerektől függ, hogy lesz-e Arc csúcs-VGA az aktuális generációban
- Belépő táblagépet is villantott a OnePlus
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- ZIDOO médialejátszók
Új hozzászólás Aktív témák
-
venember83
nagyúr
válasz
Yushchenko #85 üzenetére
szinte igazad van... sokak nem teljesitmeny, hanem nev szerint vasarolnak, intel meg abban meg nagyon nagyon sok ideig verhetetlen lesz... no flame, csak kiegeszitettem amit mondtal
-
venember83
nagyúr
válasz
Csiborbogár #24 üzenetére
Akkor tegyenek ra EDO RAM-ot, az az igazan kulonleges
Kivancsi leszek a tesztekre
Aggregator: a fentebb janpotocki altal linkelt tablazatban 1GB of 128 bit szerepel, ha 2*512 lenne, akkor az 2*128 -> 256 lenne, nem? Egyre budosebb ez a kari... 64bit 1 2600xt GPU-nak, igy mar tenyleg nincs ertelme gddr3/4et tenni melle
[Szerkesztve] -
venember83
nagyúr
válasz
Csiborbogár #21 üzenetére
Gondoltak ha mar megduplazzak a GPU-k szamat, akkor RAM-bol sporolnak, gddr4 helyett gddr2
Csak igy ivartalanitottak a karit... Ezt latatlanban le merem fogadni.
-
venember83
nagyúr
válasz
janpotocki #9 üzenetére
En elhiszem, csak olyan abnormalis az egesz. Koszonom a megerositest.
Akkor megis a mernokok b@sztak el, ez is volt az elso szamu tippem, csak remenykedtem, hatha nem bolondultak meg teljesen...
-
venember83
nagyúr
Meg parszor elolvastam, ezen a D26XT2-F5 kódjelű Geminin tenyleg ddr2 memo lesz? Nem tunik tul biztatonak a dolog, akkor sem ha CF-be lehet kotni 4et (2*2). Valahogy nem jon, h elhigyjem, h ilyen kartayara ddr2*t pakolnanak...
En vagyok a hulye ertetlen?
Lehet
Csiborbogar: Hir alapjan azzal lesz, de nem tudom, h PH! hibazott vagy a mernokokAz utobbi lenne a nagyobb szop@s.
[Szerkesztve] -
venember83
nagyúr
1 GB összkapacitású DDR2 memóriája pedig 1 GHz-en jár ddr2
Meg meg sem vettem a 7950GT-t mar meg is banom, nem szep huzas ez ATI-ektol.Bar boritekolom, h belathato idon belul nem kerul normalis arba (szamomra, tehat 35k ft max) 1 2600XT, pedig csabitoak pl a videolejatszo-kepessegei is...
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- PlayStation 5
- Alakul a Visa és a Mastercard európai ellenfele
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Monitor hiba topik
- Jogász topic
- Villanyszerelés
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Futás, futópályák
- Egyéni arckép 2. lépés: ARCKÉPSZERKESZTŐ
- További aktív témák...
- LG 34GS95UE - 34" Ívelt OLED / QHD 2K / 240Hz & 0.03ms / 1300 Nits / NVIDIA G-Sync / AMD FreeSync
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i9 14900KF 64GB RAM RTX 5080 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Csere-Beszámítás! Asztali számítógép játékra! I5 14400F / RX 6900 XT 16GB / 32GB DDR5 / 1TB SSD
- Telefon felvásárlás! Samsung Galaxy A15, Samsung Galaxy A25, Samsung Galaxy A35, Samsung Galaxy A55
- Csere-Beszámítás! Asus Rog Strix RTX 3070Ti 8GB GDDR6X Videokártya!
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest