Új hozzászólás Aktív témák
-
venember83
nagyúr
válasz
Yushchenko #85 üzenetére
szinte igazad van... sokak nem teljesitmeny, hanem nev szerint vasarolnak, intel meg abban meg nagyon nagyon sok ideig verhetetlen lesz... no flame, csak kiegeszitettem amit mondtal
-
venember83
nagyúr
válasz
Csiborbogár #24 üzenetére
Akkor tegyenek ra EDO RAM-ot, az az igazan kulonleges
Kivancsi leszek a tesztekre
Aggregator: a fentebb janpotocki altal linkelt tablazatban 1GB of 128 bit szerepel, ha 2*512 lenne, akkor az 2*128 -> 256 lenne, nem? Egyre budosebb ez a kari... 64bit 1 2600xt GPU-nak, igy mar tenyleg nincs ertelme gddr3/4et tenni melle
[Szerkesztve] -
venember83
nagyúr
válasz
Csiborbogár #21 üzenetére
Gondoltak ha mar megduplazzak a GPU-k szamat, akkor RAM-bol sporolnak, gddr4 helyett gddr2
Csak igy ivartalanitottak a karit... Ezt latatlanban le merem fogadni.
-
venember83
nagyúr
válasz
janpotocki #9 üzenetére
En elhiszem, csak olyan abnormalis az egesz. Koszonom a megerositest.
Akkor megis a mernokok b@sztak el, ez is volt az elso szamu tippem, csak remenykedtem, hatha nem bolondultak meg teljesen...
-
venember83
nagyúr
Meg parszor elolvastam, ezen a D26XT2-F5 kódjelű Geminin tenyleg ddr2 memo lesz? Nem tunik tul biztatonak a dolog, akkor sem ha CF-be lehet kotni 4et (2*2). Valahogy nem jon, h elhigyjem, h ilyen kartayara ddr2*t pakolnanak...
En vagyok a hulye ertetlen?
Lehet
Csiborbogar: Hir alapjan azzal lesz, de nem tudom, h PH! hibazott vagy a mernokokAz utobbi lenne a nagyobb szop@s.
[Szerkesztve] -
venember83
nagyúr
1 GB összkapacitású DDR2 memóriája pedig 1 GHz-en jár ddr2
Meg meg sem vettem a 7950GT-t mar meg is banom, nem szep huzas ez ATI-ektol.Bar boritekolom, h belathato idon belul nem kerul normalis arba (szamomra, tehat 35k ft max) 1 2600XT, pedig csabitoak pl a videolejatszo-kepessegei is...
Új hozzászólás Aktív témák
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Apple Watch
- Hisense LCD és LED TV-k
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Pécs és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Milyen videókártyát?
- Spórolós topik
- Xbox Series X|S
- További aktív témák...
- SAPPHIRE RX 9060 XT 16GB GDDR6 PRUE OC - Új, Bontatlan, 3 év garancia - Eladó!
- MSI GeForce RTX 4070 Ti GAMING X SLIM 12GB GDDR6X 192bit Videokártya !
- ÚJSZERŰ! GARANCIÁLIS! RX 6900XT OC 16GB /Dobozos!/Jótállással!/Beszámítás! Posta ok!
- ÚJSZERŰ! GARANCIÁLIS! RX 6900XT OC 16GB /Dobozos!/Jótállással!/Beszámítás! Posta ok!
- ASUS RX 9060 XT 16GB GDDR6 PRIME OC - Új, Bontatlan, 3 év garancia - Eladó!
- DELL Precision 5560 i7-11850H 32GB 1000GB T1200 FHD+ 1 év garancia
- RÉSZLETRE .OPCIONÁLIS. Lenovo ThinkPad X13 Gen 5 Ultra 5 135U , 16GB , 512GB , Win11 SZÁMLA GARANCIA
- HIBÁTLAN iPhone 13 256GB Pink -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3421
- Lenovo ThinkPad T480, T580, P51s, P52s, T480s belső akkumulátor eladó
- Xiaomi 13T / 8/256GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia / AKCIÓÓÓ !
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest