- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- A Windows 11 lett az úr az asztali PC-k piacán
- Apple asztali gépek
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- HP EliteBook / ZBook topik
- HTPC (házimozi PC) topik
- Házimozi belépő szinten
- Monitor hiba topik
- Apple MacBook
Aktív témák
-
eddie303
őstag
Szerintem a hardvermonitor elkelne a GeForce-okon is, legalabb latna az ember, mitol fagy a gepe, meg mitol szemetel a GeF...
-
neduddki
nagyúr
Hi!
Hat igen, erre fele azon meg a gyilkolaszas, hogy crt - tft arra fele meg eldove laccik.........
udv
neduddki -
Alan
aktív tag
Kár, hogy a 9500Pro-jukból nincs dual DVI változat.
Nem értem, miért nem úgy csinálják meg az ATi kártyagyártói a jobb verziókat, hogy két DVI kimenet legyen rajta és adnának hozzá két átalakítót - így mindenfajta monitorkombinációt lehetne velük használni. Én megfizetném az árkülönbséget, de csak az ASUS csinál ilyen kártyákat (xxxx Video Studio), persze azokat is csak a gyengébb GeForce-okra építve.
Aktív témák
Hirdetés
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte AORUS MASTER RX 6800 XT 16GB GDDR6 videokártya garanciával hibátlan működéssel
- GAINWARD RTX 4070 Ti SUPER Phoenix 16GB GDDR6X - 3 év garancia
- Csere-Beszámítás! Sapphire Nitro+ RX 6700XT 12GB Videokártya!
- Eladó PNY GeForce RTX 4070 Ti SUPER 16GB OC XLR8
- MSI RTX 2080 GAMING X TRIO 8GB GDDR6 Videokártya!
- Új! Számla + 1-3ÉV Gari! Áfás! Gamer PC - Számítógép! R5 8400F / RX 9060XT / 32GB DDR5 / 1TB SSD M.2
- LG 55C3 - 55" OLED evo - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox!
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 7 9800X3D 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Egyedi ékszerdobozka
- Honor Magic 7 Pro - Fekete - Új kipróbált készülék! Karcmentes gyárilag független! 512GB Memória!
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest