- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Videós, mozgóképes topik
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Androidos fejegységek
- Nikon Z MILC fényképezőgépcsalád
- iPad topik
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Xiaomi Mi Box androidos médialejátszó 4K és HDR támogatással
- Milyen monitort vegyek?
- Apple MacBook
Aktív témák
-
McJames
senior tag
Na jó... :)
Nekem is volt közöm a Matávhoz - bár nem dolgoztam ott - és nagyon sok jó ember/szakember dolgozott/dolgozik ott, többekről elmondhatom, hogy jó haverjaim, némelyiket talán még barátomnak is nevezhetném.
Ettől függetlenül a cég üzletpolitikáját (pontosabban a DT-ét) itt és most nem minősíteném, mert...
Másrészt nem történt fikázás, még közvetve sem, anyázás meg egyáltalán nem volt, te meg ugrottál az árnyékra, én meg neked... :)
És nem tettem volna, azonban már más topic(ok?)ban is felróttad, hogy nem pozitív véleményt mondtak az adott szolgátatóról, igaz, mindenkinek szíve joga szeretni vagy nem szeretni amit akar, de jó régen nem láttam hozzászólásodat, és most másodperceken belül beírtál, hogy...
Tudod, ez volt az, ami kihozta belőlem a ''nemszeretem'' hangulatot.
PS.: Nem állt/áll szándékomban bárkit is megbántani. Ha ez történt volna, nagyon sajnálnám. -
McJames
senior tag
-
McJames
senior tag
-
McJames
senior tag
A 60-as hozzászólásban ''Bitbajnokok'' írt két linket, mondván, hogy azt el kellene Yutaninak olvasnia, és így akkor vkinek előnye lesz...
A második link témája vélhetően azonos azzal, amivel TDK tevékenysége során foglalkozott.
Erre reagáltam, és - a félreértések elkerülése végett - nem ''Bitbajnokok''-at kívántam hasonlítani, hanem a helyzetet.
Az utolsó bekezdés már egyenesen személyes vélemény, illetve kérés. Ehhez hozzátenném, hogy javaslom azt, hogy kerüljön be a fórum helpjébe/szabályai közé (ha még nincs bent), hogy indokolt esetben, a topictársak kérésére vagy a moderátorok ''tanácsa'' döntése alapján xy-t, vagy egy adott IP-t, bizonyos időre ki lehessen tiltani, ha az adott hozzászóló nem veszi magának a fáradtságot, hogy véleményét mások számára is elviselhető módon képviselje. -
McJames
senior tag
válasz
Bitbajnokok #60 üzenetére
#60:
Igazán jó fej vagy... Ez kb. olyan, hogy vki pl. orvos, mondjuk szívsebész szakvizsgával, és ''előnyt'' ad egy ''a mitralis stenosis sebészeti kezélése'' c. vitában mondjuk egy orvostudomány iránt (is) érdeklődő karmesternek. Ez az előny? Végül is így is értelmezhető, csak akkor írd oda, hogy te az előnyt a magad számára szeretted volna biztosítani.
Amúgy, mint már máshol is írtam és mások is írták, ez a fórum itt nyilvános, de vannak olyan szabályai, amit még akár egy zseninek is illik betartani. Kérlek, gondolkodj el ezen. :)
Aktív témák
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Kerékpársportok
- Videós, mozgóképes topik
- Autós topik
- Allegro vélemények - tapasztalatok
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Androidos fejegységek
- További aktív témák...
- LG (32GR93U-B) 4K 144HZ GAMER MONITOR ! AKCIÓ!!
- BESZÁMÍTÁS! Samsung Odyssey G5 32 144Hz WQHD 1ms monitor garanciával hibátlan működéssel
- 12.000 ft tól elvihető ELITRO Bankmentes , kamatmentes vásárlás .Cooler Master GM2711S Monitor
- LG (32GS95UE-B) 32" 4K OLED 240HZ GAMER CSÚCS MONITOR ! AKCIÓ
- LG (45GR95QE-B) QHD OLED 240HZ GAMER MONITOR ! AKCIÓ!
- BESZÁMÍTÁS! Asus H110M i5 7400 8GB DDR4 250GB SSD 1TB HDD GTX 1650 4GB ZALMAN S3 TG Chieftec 600W
- Csere-Beszámítás! RTX Számítógép játékra! I5 13400F / 32GB DDR5 / RTX 4070 Super / 1TB SSD
- Dell és HP szerver HDD caddy keretek, adapterek. Több száz darab készleten, szállítás akár másnapra
- Samsung Galaxy A04 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Creative Sound BlasterX G5 (70SB170000000) (Sound Blaster) (DAC)
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest