Aktív témák
-
utax
aktív tag
szó sincs róla, hogy megsértettél volna, ahhoz azért gyúrnod kell még :)
ez az egész fórum igen érdekesen alakul már, az atiról kb. az első 3 hozzászólásban volt szó, onnantól ökörködés megy :)
a másik topicban is csak azt róttam fel, hogy feltűnő, hogy ha valahol netezők elkezdenek beszélgetni, hamarosan oda lyukadnak ki, hogy qrva matáv (vagy axelero), kicsit uncsi, szerintem már elég ciki matávot szidni, fantáziátlanságra vall. abban a hírben épp az eBruit kapcsán jutott eszébe Parcinak ez a dögölj_meg_matáv, persze jogosan.
ui: az aláírásodat néha cserélgesd :) -
turho
addikt
Nekem sincs semmi közöm a Ma-holnap távhoz, csak annyi hogy az egyik szakmám távközléstechnikus :))
-
McJames
senior tag
Na jó... :)
Nekem is volt közöm a Matávhoz - bár nem dolgoztam ott - és nagyon sok jó ember/szakember dolgozott/dolgozik ott, többekről elmondhatom, hogy jó haverjaim, némelyiket talán még barátomnak is nevezhetném.
Ettől függetlenül a cég üzletpolitikáját (pontosabban a DT-ét) itt és most nem minősíteném, mert...
Másrészt nem történt fikázás, még közvetve sem, anyázás meg egyáltalán nem volt, te meg ugrottál az árnyékra, én meg neked... :)
És nem tettem volna, azonban már más topic(ok?)ban is felróttad, hogy nem pozitív véleményt mondtak az adott szolgátatóról, igaz, mindenkinek szíve joga szeretni vagy nem szeretni amit akar, de jó régen nem láttam hozzászólásodat, és most másodperceken belül beírtál, hogy...
Tudod, ez volt az, ami kihozta belőlem a ''nemszeretem'' hangulatot.
PS.: Nem állt/áll szándékomban bárkit is megbántani. Ha ez történt volna, nagyon sajnálnám. -
turho
addikt
Már megint elkanyarodott a topic az előző elkanyarodástól... :))
-
McJames
senior tag
-
turho
addikt
Ki anyáz itt? apjuk f******t!
-
Den
veterán
A dunát már próbáltam, csak bepereltek a környezetvédők a főtt halak miatt.
De most tárgyalok a paksi atomerőművel, hogy az egyik leselejtezett reaktor tartályt megveszem a komplett primer hűtőkörrel.
Ha nem megy (nem biztos hogy megkapom az építési engedélyt a betonbunkerre), akkor is van mégegy lehetőség. Nagyfaternak van egy spanja a nyugdíjas klubban, akinek van otthon egy tűalagút mikroszkópja. Ha minden kötél szakad, azzal áthuzalozzuk a procit 0,03 mikronra. -
McJames
senior tag
-
turho
addikt
Nem tudok többet küldeni mert lesarkaztam a p6-osomat....pedig tök kerek...biztos láma vagyok...meeeee
Van egy új ps2-es egerem...fut rajta a másolt ps2-es game is :)) -
turho
addikt
Kedvezmény: Minden páratlan év február 29-e féltarifával, már amennyiben sikerül konszenzusra jutni a jelenlegi 657 galaktikus távközlési szolgáltatónak...köszi mami...igen vízzel veszem be...persze lenyeltem.....pö....huhh ezt megint megúsztam, csak gyomorsavat csinál.
rendes amúgy a mamám...csak sok a munkája...Egy szegényházban dolgozik, amit valami régen élt milliomosról neveztek el aki földönfutó lett és magánzárkába került egy p4-es laptoppal meg vmi vinxp telepítőlemezzel vagy mifenével /ugyanis annakidején ezeket a kisalkalmazásokat sűrű anyázások közepette 'telepíteni kellett' vagymi, utána meg pofozgatni, amíg ki nem jött egy új./
Ez a faszi meg valami kompatibilitási üzenetekbe bele ís őrült, csak azt ismételgette: Nincs digitálisan aláírva...Nincs digitálisan aláírva... Ma csinálják jól, készül egy 30 terabájtos oprencer, oszt forrasztanak köré egy gépet./ Na eszembejutott: valami William Gates szegényház. Na felhívom a háziorvosomat csá.. -
turho
addikt
Nemtom, az enyém nyilván gyári hibás, a 2077-ik biten azaz az őrület határán leledzik folyton.
nyilván betekerem szikszalaggal a 3-dik lábat hogy az idegpálya ne érintkezzen. Ja jön az új GalacticNet szolgáltatás a HOLNAPTÁV távközlési szolgáltatótól. És lesz kedvezményes időszak. :) -
Den
veterán
Jó nektek hogy tellik ilyenekre, én még mindíg az ezeréves atlon xp konfigomat nyomom. Igaz nagyfaterom segít tuningolni (60 éve nyomja az öreg, még moszkviccsal kezdte). Tegnap végre a borotválkozós szokoljából kiforrasztott ellenállással megcsinálta hogy lehet emelni a v-core-t 30 voltig, a hegesztőtrafóból átalakított táp pedig 120 amperig stabil. Reggel nagymuterom hozzott a piacról 5 liter folyékony nitrogént, délután kipróbáljuk megy e 10500+ ként. Most csak egy vízhűtőblokk van rajta amit az utca alatti 30 centis főnyomócsőre kötöttünk, így 8000+ -nál vége. Na de majd délután...
-
Egon
nagyúr
A 3. lábon kommunikál a 77. generációs ''vga''-d közvetlenül a felsőfokú mesterséges intelligenciával bíró bio-prociddal. A proci pillanatnyi hangulatából következő fajlagos leadott teljesítményéhez (depresszióstól a kicsattanó munkakedvig) igazítja a videókártya teljesítményét, a 2048 bitnek megfelelően eléggé finom skálán...:))
-
utax
aktív tag
én meg már azt hittem, hogy itt valami jófejkedést olvashatok erről a fake hírről, de kiderült, hogy csak egy bunkó fórumos beszólásain csámcsogtok már 2 napja. na szevasztok, megyek valami értelmesebbet olvasni
:) -
turho
addikt
Azzal vigyázni, mert a szivárványhártya mögé ültethető változat 1-2 óra napi használat mellett szemellenzős rövidlátást csinál. Letört a socket12348-as foglalatom balszélső-középhátvéd hűtőrögzítő bütyke. Vigyem szervizbe, vagy megvárjam amíg növeszt egy újat? /bioszból állítható ugyanis/. Csak ez a Softmenü6 már elavult, néha egy erősebb gondolati hullámra kilép. Pedig csak duplatripla-órajelen zúzok cas 0.2 konvencionális vvram-beállításokkal.
Nem tudja valaki, az agp6.0 grafikus csatolón a 4 láb közül a harmadik mire való? -
-
turho
addikt
A 9500-as tudtommal XP5700+-al és p6 6.8-al többen nyom mint huszonezer pont a 4dmark 2k12-ben...Van elég giga ram mellé? Meg hegesztőtrafó-táp 2 db sorba, végtelen hűtőfelülettel, fényesre polírozott aljjal és vazelinnel vastagon bekenve...Ezt már Pakson is tudnák mérni hozzávetőlegesen a mutatók bemozdulásával.
Nekem otthon a fenti cuccal simán folyamatos a körhinta-teszt 512 db fényforrással 2048x1956-ban...Sajna csak ennyit tud a holo-monitorom, régebbi modell, az Ecserin turkáltam....Off: Megvan-már valakinek a Star Wars episode 21, amiben Darth Wader ükunokája elveszti a jobb lábát és a pénisze egy részét is bőrszínű aluötvözettel kell pótolni? Mostanában nem voltam tékában...Nem értem rá újra kellett installálnom a Win2017 seII oprendszert mert a 29-edik javítópatch ami kijött az USB 5.0 terabájtos támogatáshoz, átírt egy jelzőbitet és lehalt tőle a Winamp9.32 /miért maradt winamp a neve, mp3-at már nem is jáccik le/. Na majd írok mit zúz az új cucc :)) -
McJames
senior tag
A 60-as hozzászólásban ''Bitbajnokok'' írt két linket, mondván, hogy azt el kellene Yutaninak olvasnia, és így akkor vkinek előnye lesz...
A második link témája vélhetően azonos azzal, amivel TDK tevékenysége során foglalkozott.
Erre reagáltam, és - a félreértések elkerülése végett - nem ''Bitbajnokok''-at kívántam hasonlítani, hanem a helyzetet.
Az utolsó bekezdés már egyenesen személyes vélemény, illetve kérés. Ehhez hozzátenném, hogy javaslom azt, hogy kerüljön be a fórum helpjébe/szabályai közé (ha még nincs bent), hogy indokolt esetben, a topictársak kérésére vagy a moderátorok ''tanácsa'' döntése alapján xy-t, vagy egy adott IP-t, bizonyos időre ki lehessen tiltani, ha az adott hozzászóló nem veszi magának a fáradtságot, hogy véleményét mások számára is elviselhető módon képviselje. -
Azért kíváncsi lennék, mit írt a #66-os hozzáröfögésében a bajnokunk... :)
Gondolom reagált a #64 köszönő üzenetemre, mint pl:
''Nagyon szívesen, és ha kell még valamilyen hasznos site címe, írj, és én kirakom neked.
Szeretettl: Bitbajnok'' -
mzperx
aktív tag
bit.. micsoda, ki ez? Eléggé oda van... és TDK-zott, mindjárt hidat verek, bár autós vagyok...
Lehet, hogy marha okos, de attól még nem kéne előnyt adnia....
Most akkor én is linkeljem be a több TDK-m anyagát - CAD/CAM - , meg a diplomadolgozatomét?
És attól jobb lesz???
Ejnyebejnye....
Pedig a konzervdobozzal pár topicban olyan jól elvagyok... -
rog
addikt
bocsi, de én le vagyok maradva, minek a szakértöje a bitbajnokok?
reggel épp az utolsó hozzászólását elcsíptem, de az orrom elött lett kimoderálva?
összefoglalnád mi volt, mert nekem csak annyi jutott, hogy anyázik itt mindenkivel, meg van benn két link, aminek semmi köze a topichoz... -
McJames
senior tag
válasz
Bitbajnokok #60 üzenetére
#60:
Igazán jó fej vagy... Ez kb. olyan, hogy vki pl. orvos, mondjuk szívsebész szakvizsgával, és ''előnyt'' ad egy ''a mitralis stenosis sebészeti kezélése'' c. vitában mondjuk egy orvostudomány iránt (is) érdeklődő karmesternek. Ez az előny? Végül is így is értelmezhető, csak akkor írd oda, hogy te az előnyt a magad számára szeretted volna biztosítani.
Amúgy, mint már máshol is írtam és mások is írták, ez a fórum itt nyilvános, de vannak olyan szabályai, amit még akár egy zseninek is illik betartani. Kérlek, gondolkodj el ezen. :) -
rog
addikt
válasz
Bitbajnokok #66 üzenetére
miert jottel te ide?
mit artottunk mi neked?!
ez mar a 7. hozzaszolasod, de olyan meg nem volt, amiben ne bantottal volna valakit..
öszintén mondom, hogy nem ertelek :( -
Bitbajnokok
csendes tag
<Tisztelt Bitbajnok! Minden hozzászólásodat ki fogjuk moderálni, amennyiben nem vagy képes azokban megfelelő hangnemben kommunikálni! A megszólításként alkalmazott alpári jelzőket kéretik elhagyni, amúgy van értelme annak amit mondasz. De nem mindegy, hogyan teszed... Köszönet>
-
Azért Bitbajnok köszi a jóval fentebb megadott bencmark-gyűjtemény linkjét, jól fog jönni.
-
válasz
Bitbajnok, sajnos az a baj a magadfélékkel, hogy az egyetemeken és főikolákon jómodort és normális viselkedést nem oktatnak, és így emberileg nulla vagy!
Persze agyad térfogata a Trabant hűtőrendszerében keringő összes víz térfogatával egyenlő. :) -
válasz
Figyelj, tök király vagy, te nyertél! Lehetek a barátod? :))
-
haver
tag
[L]http://crinform.cray.com/crinform/ttd/[/L]
[L]http://www.almaden.ibm.com/st/disciplines/quantuminfo/[/L] -
Bitbajnokok
csendes tag
<Kedves fórumozó! Kérjük nagyobb tisztelettel szólítsd meg társaidat. BobMaster> Kezdhetnenk ott hogy ez a cikk az R300 rol szol. De ha annyira meno vagy architekturakban adok egy kis elonyt, hogy tudjunk mirol beszelni :
http://crinform.cray.com/crinform/ttd/
es amibol TDK-ztam
http://www.almaden.ibm.com/st/disciplines/quantuminfo/
aztan folytatahatjuk... -
Dalai Láma
őstag
válasz
Dalai Láma #58 üzenetére
jgsi=jogsi
-
Dalai Láma
őstag
...Hogy a témánál maradjunk:
Én is szeretem a Trabantot. nincs is nála jobb kocsi. És sajnos rozsdásodik. Pl az alja, a rengeteg szőnyeg alatt. Ha a hangszigetelő szőnyeg megszívja magát vízzel, akkor szépen elrozsdásítja az alját. És akkor aztán lehet kenegetni rozsdagátlóval!
És ez a Trabi az enyém lesz, csak kell egy jgsi, és akkor minden gút lesz.
Nagyon jó érzés, amikor rámosolyogz egy Trabira, és az visszamosolyog rád! :)) -
guest
veterán
ez kacsa, valaki úgy rajzolta ezt az eredményt, nézzétek meg alaposan, fele teszt le sem futott, és egyébként is, kb 14-15ezer ponttal indít az r300
-
-
-
Den
veterán
Télleg nem láttam zsigát égni, viszont egy trabit láttam az út közepén. Nagyon állat, a végén az egészből nem maradt csak egy fémváz!
Egyébként jól ég még a skoda. Csodálatos tulajdonsága hogy képes az éjszaka közepén órákkal leállítás után magától kigyulladni. És minbdig csak a hátulja ég le. :) -
xTREem
tag
nos, én is párttag lettem! (grrr)
-
guest
veterán
grrr :))
-
guest
veterán
persze, és a szelepemelő dülbillentyűt sem kell 2000 kilóméterenként cserélni. különben is, ha még egyszer rosszat írtok az autómról, én is átváltozok bitbajossá ill. ami még rosszabb jimmyvé :) :) :)
-
guest
veterán
heh, a directx nem a játékok könnyebb megvalósíthatósága miatt született? a matrox kártyája részben még a dx9-et is támogatja. akkor most milyen kártya is ez? opengl?
-
El ne durranjon már az agya ennek a bitbajosnak a sok tudástól...
Aki Q3-motoros játékkal nyomul meg szereti tesztelni a kártyáját a Madonion-féle és egyéb 3D-s tesztprogrammal, azt kicsit sem fogja érdekelni a 3D modellező programok alatt elért eredmény.
Sok ember a 3D-vel a játékok alatt találkozik, és ez itt legfőképp olyan társaság. Vagy tévedek? :)) -
guest
veterán
:))
-
Den
veterán
Na ugye hogy kell valami talizmán hogy távoltartsa a rontást. Csináljunk ennek a bsa-s fickónak valami voodoo babát. Aztán jól megszúrkáljuk... szőlőkaróval :)
-
WaterLo
aktív tag
Jimmy nagyon király! :D
Eredeti téma:
szerintem eleve nem érné meg ilyen kártyát piacra dobni, jobb a gyártóknak, ha 1-2 évente adunk nekik egy géprevaló pézet. -
guest
veterán
gyerekek, ismeritek jimmyt a bsa(?)-tól? na ő egy igazán súlyos fickó, már alig várom mikor bukkan fel itt is beszüntetendő mindenféle kalóz-másolgatást(!) :))
-
Egon
nagyúr
válasz
Bitbajnokok #19 üzenetére
Gondolom amit eddig írtál, azt mind egy bitből hoztad ki...
-
Egon
nagyúr
válasz
Bitbajnokok #19 üzenetére
Öcsisajt, írd már meg hogy hány éves vagy?!? A hozzászólásaidat tekintve talán már betöltötted a 12-t (de lehet hogy túlbecsültelek). Anyuci megvette az első gépet, már komoly 2 hetet eltöltöttél vele és itt meg mindenkit kioktatsz??? :((
-
Egon
nagyúr
válasz
Bitbajnokok #15 üzenetére
Ó nagy mester, mondd Te mivel tesztelsz (és indokold is meg...)? De lehetőleg úgy közöld, hogy nehogy megint kimoderáljanak...:)
-
Bitbajnokok
csendes tag
http://news.hwupgrade.it/5957.html
Ja es meg valami, ha a cafolonak mondott cikkeket veigignezitek, ott talalhattok egy MX-es kartya 3Dmark-os kepet.
Egyebekent meg melyik lamer tesztel 3DMarkkal ? -
napos2600
tag
http://service.madonion.com/compare?2k1=3623582
nem kotozkodes de mar 16k felett van a rekord:) -
-
Skica
őstag
Ma csak 3-an hívtak fel:
-Apám!!!! Láttad???? Mitszólsz???? azannya!!! mennyibe kerül???
Nem nektek szólt ,de vannak kivételek. -
-
rog
addikt
sose nézitek meg a hírhez kapcsolódó linkeket?
http://discuss.madonion.com/forum/showflat.pl? Cat=&Board=techdisplayadapters&Number=906707 &page=0&view=collapsed&sb=5&o=0&vc=1 -
Skica
őstag
Nagy az Isten állatkertje.....a sok f**sz meg megeszi...
-
laja
tag
Lehetetlen. A leggyorsabb túlhúzott Ti 4600-as kártya 3 Ghz-es procival is csak 15 ezer 3dmarkot ér el. Ez majdnem duplája. Irreálisan nagy ugrás lenne. De ha mégis igaz, asszem eladom egy vesém, hogy meg tudjam venni...
-
rog
addikt
de hát miröl van szó, hiszen meg van magyarázva, hogy photoshop
miért ragozzátok? -
-
TommyGun
őstag
jaja
Honnan Tudja a Sandra a köv generációs ATI nevét pontosan ha még meg sem jelent ??? a Sandra meg biztos nem új mert asszem azok sem adnak ki havonta frissitést hogy már esetleg benne lenne...meg nem hiszem hogy az ATI bármit is kiadna nekik....egyenlőre....ha meg az ATI kiadna egy ilyen FAKE vackot és kijön a kártya...esetleg nem teljesíti a nagy elvárásokat akkor mi lessz ?? ATI benyalja....megtévesztés...szal ATI ilyet nem csinálna....szvsz -
aDamker
aktív tag
Hát tényleg elég hihetetlen :P
-
Meg egyébként is, mi az hogy Radeon 9500 MAXX? :)
Még az ATinál sem tudják, mi lesz a neve az új GPU-nak illetve kártyának... :) -
It's very funny! :))
-
brazso
tag
Másnak is gyanús volt, már fent van egy cáfolat is ugyanazon a linken.
Aktív témák
- 12.000 ft tól elvihető ELITRO Bankmentes , kamatmentes vásárlás .Cooler Master GM2711S Monitor
- LG (32GR93U-B) 4K 144HZ GAMER MONITOR ! AKCIÓ!!
- LG (34GS95QE-B) 34" UWQHD 240HZ OLED GAMER MONITOR ! AKCIÓ!
- LG (34WR50QC-B.AEU) 34" QHD 100HZ GAMER MONITOR ! AKCIÓ!
- BESZÁMÍTÁS! Samsung Odyssey G5 32 144Hz WQHD 1ms monitor garanciával hibátlan működéssel
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Országosan a legjobb BANKMENTES részletfizetési konstrukció! Vásárolj okosan, fizess kényelmesen!
- Tablet felvásárlás!! Apple iPad, iPad Mini, iPad Air, iPad Pro
- Tablet felvásárlás! Samsung Galaxy Tab S10+, Samsung Galaxy Tab S10 Ultra, Samsung Galaxy Tab S10 FE
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte H370 i5 9500 32GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 Super 8GB ZALMAN S2 TG be quiet! 650W
Állásajánlatok
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest