Aktív témák
-
The_Tom
senior tag
Ok. Mivel itt nincs hangsuly, felrertheto volt. Amit akartam: az eredeti mondat -szerintem- egyaltalan nem magyartalan, esetleg be lehetett volna szurni ket ''-''-t ahol hivatkozik a kifejlesztore, az meg hogy kivel fejlesztette ki szerintem ilyen szinten reszletkerdes, nem hiszem hogy vkit is erdekel, inkabb maga a teny, hogy ilyen dolog mar elkeszult. mondjuk ha a Vágónál az lesz a kerdes, hogy ki fejlesztette ki ezt az izet A: a Sharp egyedul, B: A Sharp es a SEL közösen, B:... akkor biztos jol jon majd, de egyebkent... :) A forras hivatkozas korrekcio jogos. Igazabol ami kivaltotta amit irtam, az az hogy ez egy 1. hozzaszolas volt...
Üdv. -
McJames
senior tag
Na, és most leszek mocsok-szemét. Még egyszer elolvastam digicat hozzászólását és jót nevettem. Tehát a mondat - végre - helyesen így hangzik:
''Az LCD felületén bonyolult integrált áramköröket hoztak létre a Sharp és a SEL által közösen kifejlesztett continuous grain silicon (CGS) technológia felhasználásával.''
Aktív témák
- Rágyúr a macOS-re a 3DMark
- Milyen légkondit a lakásba?
- Gyúrósok ide!
- Counter-Strike: Global Offensive (CS:GO) / Counter-Strike 2 (CS2)
- Fortnite - Battle Royale & Save the World (PC, XO, PS4, Switch, Mobil)
- Előrendelhető a OnePlus Pad 3
- Milyen monitort vegyek?
- Hívószám-hamisítás
- Egyre csak fejlődik az AI, emberek tízezreit rúgja majd ki a BT
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- További aktív témák...
- LG 34 34WQ75X-B UltraWide WQHD Ívelt Monitor Több, mint kijelző! AMD FreeSync / HDR /IPS Panel
- új LG UltraGear OLED 45GS95QE 45 240Hz WQHD+
- BenQ PD-2700-U Monitor - Designer 4K 27"
- HP OMEN Transcend 32 - 31,5", OLED, 3840x2160, 240Hz, HDR400, 0.03ms - Eladó!
- Dell Alienware AW3225QF - Új, Bontatlan - 31,6", OLED, 3840x2160, 240Hz, 1700R, FreeSync, G-SYNC -
- Samsung Galaxy S23 , 8/128GB, Kártyafüggetlen
- Országosan a legjobb BANKMENTES részletfizetési konstrukció! Lenovo ThinkPad X13 Gen 5
- Samsung Galaxy A22 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! Asus B760M i7 12700KF 32GB DDR4 512GB SSD RX 6800 16GB Rampage SHIVA FSP 700W
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5800X 32/64GB RAM RX 7700 XT 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged